Nezachová sa, lebo je determinovaná genetickybeardie napísal:v com je zle byt farebny, ak sa zachova vyska IQ a odpor k vrazednym ideologiam?
Multi-kulti
-
javatar
Hardcore addict
Re: Multi-kulti
Lebo aktivny genom (a celkovo DNA) cloveka sa vobec pocas zivota nemenia 
Nie do takej miery aby sa vyrazne zmenila inteligencia (realne sa odhaduje, že prostredím, učením sa dá zlepšiť tak o 4 až 6 bodov).
Úspešná integrácia moslimov Nemecku?
Chlapec vylákal svoju sestru na ulicu a tam ju dobodal nožom 23x samozrejme bola okamžite mrtvá. Súdili ho a za vraždu dostal doživotie.
Zaujímavé je, že ich rodičia aj súrodenci obhajovali chlapca, ktorý vraj konal správne, lebo ona nežila ako by to chceli oni, ako ozajstný moslem.
Po súde rodičia aj súrodenci vraha zaútočili na médiá, na sudcu, že neuznávajú nacistický nemecký súd a že ich syn konal správne, keď dobodal k smrti vlastnú sestru, že dobre spravil.
Multi-kulti happy end. Tomu sa hovorí úspešná integrácia!
Scheiß Deutschland, že nemôžu vlastné deti zabiť? Prečo?
Chlapec vylákal svoju sestru na ulicu a tam ju dobodal nožom 23x samozrejme bola okamžite mrtvá. Súdili ho a za vraždu dostal doživotie.
Zaujímavé je, že ich rodičia aj súrodenci obhajovali chlapca, ktorý vraj konal správne, lebo ona nežila ako by to chceli oni, ako ozajstný moslem.
Po súde rodičia aj súrodenci vraha zaútočili na médiá, na sudcu, že neuznávajú nacistický nemecký súd a že ich syn konal správne, keď dobodal k smrti vlastnú sestru, že dobre spravil.
Multi-kulti happy end. Tomu sa hovorí úspešná integrácia!
Scheiß Deutschland, že nemôžu vlastné deti zabiť? Prečo?
Toto je ilustrácia a predzvesť toho, čo sa stane v krajinách, kde sa nechá voľná ruka neomarxistom a zväčšujúcemu sa počtu "ľudí farby". Taká Južná Afrika to už má za sebou.
Hm.., takže začína to sochami a vyobrazeniami, ktoré sa niekomu nepáčia. Vec vkusu s ideologickým nádychom. Čo ale príde ako ďalšie?
ma to ciastocne zmysel, nikde napr nie su sochy Hitlera
zalezi na dohode spolocnosti, ci gen. Leeho povazuje za takeho neprijatelneho, alebo je to len chvilkova poblaznenost lavicackych pomatencov
zalezi na dohode spolocnosti, ci gen. Leeho povazuje za takeho neprijatelneho, alebo je to len chvilkova poblaznenost lavicackych pomatencov
Samozrejme by to malo byť na nejakom diplomatickom uvážení, napr. hlasovanie apod. Najlepšie by bolo (vyhnutím sa mediálnym tlakom) ak by rozhodnutie pripadlo na obyvateľoch daného mesta.
Tu ale ide o vandalizmus a presadzovanie/nútenie svojho názoru (ideologického videnia sveta) všetkým naokolo násilím.
Tu ale ide o vandalizmus a presadzovanie/nútenie svojho názoru (ideologického videnia sveta) všetkým naokolo násilím.
ano, preto som pridaval aj ten obrazok
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne napr. vandalizmus na soche Vasila Biľaka nevadí a súhlasím s ním.
-
Solo_Kamen
King
Dobre, poďme zajtra všetci zničiť nejakú sochu! Jéj, to bude krásne a tolerantné.
Garantujem ti, že keby dostali všetci volnú ruku na ničenie sôch, tak napr. tu na Slovensku by sme do mesiaca nemali ani jednu.
Garantujem ti, že keby dostali všetci volnú ruku na ničenie sôch, tak napr. tu na Slovensku by sme do mesiaca nemali ani jednu.
-
Andi_Cibula
Addict
Musíš aj vybrať vhodnú sochu. Každému sa nezavďačíš. Vždy bude niekto súhlasiť a nesúhlasiť. Fanatickému rusofilovi vadí ružový sovietský tank. Mne nie.
Apropo je to vyjadrenie mojho osobného názoru. "Nevadí mi" a "vnútorne súhlasím".
Apropo je to vyjadrenie mojho osobného názoru. "Nevadí mi" a "vnútorne súhlasím".
niee. podme sochy postavat. naspat Mariu Tereziu, Eugena Savojskeho... ved ked mozme mat pomniky predkov, ktori bojovali a zomreli na "zlej strane", tak sa mozme vratit ku Habsburgovcom, ktori sice zapricinil smrt tisicov nasich predkov vo vojnach, ale urobili toho aj dost dobre a stale z toho profitujeme.
-
Andi_Cibula
Addict
Pche a ja ako austro-hungaro-fób som navrhoval zhodiť sochu Jozefa II. z podstavca v Jozefove. A premenovať Jozefov, napr. na Tomášov.
A chcem sochu Gavrila Principa.
A chcem sochu Gavrila Principa.
ku tomu Gavrilovej soche ti mozno pomozu aj daki anarchisti 
- je to vandalizmus, ak je socha osadena riadne tj s povolenim magistratu tak nikto ju nemoze svojvolne poskodzovat bez ohladu na to ake ma na tu sochu osobne nazory. Ale do tejto temy to asi nepatri.DEVZYO1G napísal:https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... 446616402/
takze na toto tu panuje aky nazor?
gogo956 asi nevies ze symboly ako hakove krize/kosak kladivo su zo zakona zakazane?gogo956 napísal: - je to vandalizmus, ak je socha osadena riadne tj s povolenim magistratu tak nikto ju nemoze svojvolne poskodzovat bez ohladu na to ake ma na tu sochu osobne nazory. Ale do tejto temy to asi nepatri.
moj osobny nazor je, ze politici, ktori dovolia skutocnu okupaciu krajiny, unos politikov do zahranicia, smrt tisicov svojich obcanov si sochu nezasluzia.
-
Solo_Kamen
King
Tak prečo neboli kosáky a kladivá odstránené políciou, hm?Retne napísal: gogo956 asi nevies ze symboly ako hakove krize/kosak kladivo su zo zakona zakazane?
Inak, samozrejme činnosť toho "umelca " je sprostý vandalizmus.