Myš k notebooku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Hawk123
Expert
Expert

Myš k notebooku

Príspevok od používateľa Hawk123 »

Ahoj, poradili by ste mi nejakú fajn myš k notebooku? Niečo okolo 20e. Je mi jedno či bude bezdrôtová alebo nie hlavne by som chcel aby bola trochu väčšia a ťažšia. Kúpil som si z tesca len takú nejakú bezdrôtovú za 3e ale je strašne ľahúčka a malá a zle sa mi s ňou robí.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Myš k notebooku

Príspevok od používateľa heker »

Je lahka preto, lebo je to notebookova mys - mala & prenosna. Ak chces vacsiu a tazsiu, tak si kup normalnu mys k stolnemu pocitacu.
Hawk123
Expert
Expert

Nakoniec by som potreboval bezdrôtovú k TV tak asi objednám túto https://www.alza.sk/hp-comfort-grip-wir ... 63.htm?o=1
Kolega z roboty mi vravel, že mám kúpiť aj nejaké poriadne batérie a nepoužiť ti čo sú v balení, že dlhšie vydržia a myš pôjde lepšie. Oplatí sa k nej objednať nejaké duracell?

Ešte by som rád využil tému aj na niečo iné. Vedeli by ste mi poradiť nejaké dobré LED žiarovky do obývačky? K lapme som dostal nejaké ale tie majú strašne studené svetlo až do modra a je mi to nepríjemné pri čítaní. Chcel by som niečo trochu teplejšie. Na žiarovke píše, že teplota je 6500K. Pätica je E14.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak si kup nejake 4000 ci 4300K. Otvor si Google a pozri si co je ake svetlo, niektore sa udava ako studene svetlo, nieco ako teple svetlo, nieco je ako slnecne..., da sa to podla fotky pozriet.

K myske - neviem ako dlho vydrzia baterie, ale nerozmyslal si o nabijacich, napriklad Sanyo Eneloop???
Hawk123
Expert
Expert

Jaaj tak to s tými nabíjacími batériami je dobrý nápad :D . Aj tak vkuse mením tie tužkové baterky vo viacerých zariadeniach. No a čo sa týka tých LED tak som si pozeral nejaké obrázky a je to dosť rozdiel medzi tou teplotou farieb. Určite pogooglim prípadne zájdem niekde do obchodu. Vďaka za info.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Nap v hornbachu s dajú pozrieť žiarovky naživo - vidíš farbu svetla.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Aj obyc warm white LED (okolo 3000K) je "chladnejsia" ako klasicka edisonka. Ja mam rad chladnejsie svetlo a bal som sa, ze 3000K bude malo, ale som spokojny.
Napísať odpoveď