Myš + podložka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Space5800
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Myš + podložka

Príspevok od používateľa Space5800 »

Tiež som si vravel... ja som v tom že razer je kvalitná značka :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

razer je jedna z top značiek :wink: , čo som robil v jednom shope tak sme za mesiac predali cca asi 20-30 myšiek a žiadne sťažnosti, ba naopak, ľahučké drivery a hlavne user-friendly , nie ako logitech...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no k tej podloke razer podlozky su este kvalitnejsie ako QCK ale rozhodne ani QCK-ou nic nepokazis.. momentalne ju mam a som vysoko spokojny.. sice musim uznat ze za 2 roky som ju dost znicil a preto som sa rozhodol ist do rezerky..

aby som nebol tak OT.. ja by som odporucal: http://www.progamingshop.sk/logitech-ga ... -1747.html je to vlastne nastupca za G5,, len je vylepsena atd.. mal som moznost si s nou zahrat a fakt klobuk dole vyborna myska.. ak nie tuto logitech tak potom som jednoznacne za deathadder-ku.. tiez skvela myska..
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Mam skusenosti s Razer diamondback plasma a mojou terajsou mysou, Microsoft IE3. Razerka sluzila pekne 3 roky, co som vobec necakal, a este moze byt funkcna ale nechce sa mi opravovat kabel, ktory je na 1 mieste zlomeny. Podlozku pouzivam uz 4. rok Everglide Titan ktora funguje s oboma tymito myskami uplne super a nejavi znamky opotrebenia, mozno trosku v strede. Inak nevidim rozdiel v dpi co sa tyka razer vs. MS. Tu majkrosoftku som si kupil preto lebo som chcel nieco pohodlnejsie kedze obidve su robene na hranie a tam im to sedi (ale mrkvosoftka mi pride pohodlnejsia). Dnes nemozem povedat kriveho slova na kombo IE3 / Everglide titan.
Napísať odpoveď