Momentalne mam Diamondback 3G spolu s razer goliathus omega control - a celkom dobra kombinacia - aj ked je podllozka kvalitna tak sa dost na nej zachytava prach - to asi plati pre vsetky latkove podlozky.
Ja by som ti odporucal kombinaciu Logitech MX518 a k nej SteelSeries QcK Ked mi moja myska odide - urcite berem zas MX518.
Cena by mala byť podobná s mojim výberom... Pri myške som ešte uvažoval nad Deathadder ale zdá sa mi už moc drahá
všeobecné hranie + CS a potom taká tá bežná práca
DeathAdder je moc dobra, a podlozka zavisi uz iba na tebe, uprednostnil by som znacky ako SteelSeries a Razer, uz je len na tebe ci pouzivas vacsiu senzitivitu atd.
No G5 je laser a G3 (MX518) je optika vzhladovo su dost podobne a nepovedal by som ze je precackana ved tam nic take extra nie je. K tej velkosti tak mne vyhovuje sadla mi presne do ruky.
Pukii: Ja som ju pozeral v NAYke, nie len na fotke z PGS... No nepáči sa mi
Má niekto skusenosti s tou roccat kova a razer abyssus?
A k razer abyssus je dodavaný softvér na nastavovanie DPI,Hz a podobne, ten od razeru?
kovu nikdy, je úplne ľahučká , čo mi strašne vadí, ja by som šiel do deathadderu + goliathus podložka, na financie nepozeraj, nekupuješ to na jeden rok
Len neviem či by som deathadder využil, či mi to stojí za tu cenu... keď abyssus je vpodstate to isté nie? Akurát že ma len 3 zak tlačidlá a kúsok iný design
DeathAdder by som uz viac nechcel - skusil som ju a vobec mi nesadla - tazka a velka mys. Diamondback 3G tiez neodporucam - mam ju teraz ale ze by som s nou bol 100% spokojny tak urcite nie... tie tlacitka na boku su blbo rozmiestnene. Ked sa ti nepozdava mx518 dizajnovo tak by skus aj http://www.progamingshop.sk/microsoft-i ... -4096.html s roccatmi nemam ziadne skusenosti - co som pocul tak su to dobre mysky ale osobne nerad experimentujem s novymi znackami