Myslia si baby ze sme svine ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
shady45
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shady45 »

Mi sme mali minule nabozenstvo a presne to sme rozoberali a sestricka nam hovorila ze pred nami hovorila s inou triedou (same baby) a ze presne to hovorili ze sme svine ze mi toto a hento sak viete dost nas teda poohovarali .......tak chlapi vieme uz co robia baby ked su spolu: riesia kto z nas je väcsia svina :D :hehe: .......... ale mi sme taky isty a ked sme sami tak tiezz co to poohovarame ...ale vsetko treba s mierou :lol:
wwannessa
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wwannessa »

Každé dievča z času na čas povie, že chalani sú svine. Ale vtedy na to máme nejaký dôvod. Občas vás hádžeme všetkých do jedného vreca. No a čo. Veď aj vy to robíte :!:
A okrem toho aj vy ste priznali, že poznáte takých chalanov, na ktorých toto tvrdenie padne ako uliate. A je jasné, že nie sú všetci chalani svine.
A my to vieme. :roll:
Každá z nás má zopár kamarátov o ktorých by niečo také nikdy nepovedala, lebo sú super, dá sa s nimi o všetkom pokecať, je s nimi sranda a vždy nám vedia zdvihnúť náladu. :)
A takých chalanov by sme nikdy nevymenili ani za 100 kamošiek :!:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

jedna kamaratka v tazkych chvilach vzdy povie toto: Chlapi su svine. Vsetci chlapi su svine. Az na teba Kubo :)

jasne, ze to nemyslia vazne. chlapi su svine, zeny su svine, ale su aj dobre zeny a dobri muzi. je to o charaktere ;-)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

jimino napísal:jasne, ze to nemyslia vazne. chlapi su svine, zeny su svine, ale su aj dobre zeny a dobri muzi. je to o charaktere ;-)
....... asi tak niejak ale myslim ze proste ak sa baba sklame tak vtedy prichadza ta chvila (nie u vsetkych ) ze proste zmeni na nas nazor vtedy do seba huci ze vsetci sme svine a tak nemusi dat sancu otvorit sa niekomu novemu co potom mrzi chalana ktory mal zaujem dostat sa do jej srdca a v konecnom dosledku ked baba pochopi ze nie vsetci sme svine :) to zamrzi aj ju ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo chlapy sú svine.. viem to aj podla seba.. som už ublýžil veľa dievčatám a prečo? pre pobavenie.. ale to je minulosť už som sa uvedomil.. ale to je jedno .. chcel som len to povedať že chlapi majú väčšie sklony napr. k nevere ako baby.. pre nich je to skôr fizycké a pre ženy psychické ... no ale ženy tiež vedia byť poradne beštie... a už ked sú tak je to ešte horšie ako pri chlapoch lebo mi "hlupáci" to robíme v podstate nevedome ale iny to majú premyslené do poslednej bodky a v tom je to podla mna horšie
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Chlapy su svine ale zase aj baby su ine bosorky :twisted: Staci si precitat niekolko tem a hned zbadate ze raz ublizuje on jej potom dajaka na svojho zabudne atd. atd. podla mna sa neda povedat ze chlap je zly a zena dobra. To by bolo moc idealizovane... Skor by som povedal Niektori muzi su svine a niektore zeny su svine :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Chlapi sú prasne a neskutočne naivné. Stačí ak si dáte na pokeci ženský nick, nejakú peknú foto a hodíte na sklo dvojzmyselnosť, alebo ani to nemusíte a už to ide... mi ostal len rozum stáť...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Chlapi sú prasne a neskutočne naivné. Stačí ak si dáte na pokeci ženský nick, nejakú peknú foto a hodíte na sklo dvojzmyselnosť, alebo ani to nemusíte a už to ide... mi ostal len rozum stáť...
jj my sme mali s frendami taký projekt sme počekovali fotky z netu nie veľmi úžastné aby nás neodhalili a pak sme sa neskutočne udrbávali na tom akí sú chlapy je***.... ty vole ja som s tým musel prestať lebo som to už nezvládal a začínal som sa hanbiť zato že som chlap
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

baby sú svine ale nie vsetky, svine su tie namyslene
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

Kazdy je svojim sposobom svina. Niekto viac, niekto menej
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

sundevil napísal:obycajne baby hovoria: chlapi su svine, teda okrem teba milacik :D
Musíš uznať, že to na vás chlapov väčšinou zaberá... :D

Inak zastávam názor, že vieme byť rovnako veľké svine, ako vy...
Záleží od situácie, energie a emócií, ktoré práve prúdia našou mysľou. :smt055 :smt009

Aj vy chlapi viete byť riadni chrapúni, keď treba, však? No a my si potom ideme vyplakať oči do vankúša... :cry:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Chlapi, kto este nevyronil slzicku koli zene ruku hore!
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Chlapi, kto este nevyronil slzicku koli zene ruku hore!
pff teraz so tp vystihol... a myslím si že tu je dosť chlapov ktorí si poplakali kôlil holke..
no mne sa to chvalabohu stalo iba raz no resp. kôli jednej viac krát
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

dew6 napísal:Inak zastávam názor, že vieme byť rovnako veľké svine, ako vy...
.. s tym uplne nesuhlasim ja by som povedal ze niektore viete byt i väcsie svine ako mi :D .. jasne i chalani su niektory taky ze nam ostatnym zacina rozum stat nad nimi :roll: , ale baby dokazu byt nekonecne bezcitne heh ... neviem no podla mna proste dokazu mat viac na haku ako chalan v niektorych pripadoch a potom chalan chodi mesiace so sklonenou hlavou uplne zniceny , bez nalady a babe je to uplne fuk ... neviem nakolko dokazu byt taky i chalani no podla mna sa vzdy snazime aspon nieco riesit dospiet k niecomu aby to co najmenej bolelo kym baba bud chce ma zaujem ale neriesi vobec (jasne ze nie vsetky :wink: ) , len proste som sa stretol uz i s takymi ... a ako napisal mi-chau kolko sme mi slz kopu krat vyronili kvoli babe a stravili osamele noci smutny uplne zniceny kym baba ked vyroni slzu vzdy sa najde chalan ktory by ju utesil ved kto by len nechal babu samu smutnu
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

zeny si myslia ze sme svine? ukazte mi jednu taku.. Ony to totiz davno vedia :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:a ako napisal mi-chau kolko sme mi slz kopu krat vyronili kvoli babe a stravili osamele noci smutny uplne zniceny
ja by som ešte dodal sám bud opitý alebo zhúlený ale hlavne sám so svojím smutkom a žiaľom.. pretože ked chlap sa ťahšie zaľúbi ale ked už tak ako kôň
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pravda ... ale vsetko su zas zasrane skatulky ...
Piatim chalanom slo len o jedno ... Sex ... tymto nadobudne nazor ze su chlapi bezcitne ku*** a svine
Stretne dalsieho co to s nou mysli uplne vazne lenze ona si povie dalsi ...
Neda mu ani jednu sancu a co spravi nic ... (moj Pripad) aj kamaratky co ma poznali jej hovorili ze som normalny atd ... prd pomohlo
Cize Damy a Pani ... neskatulkovat :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Pravda ... ale vsetko su zas zasrane skatulky ...
Piatim chalanom slo len o jedno ... Sex ... tymto nadobudne nazor ze su chlapi bezcitne ku*** a svine
Stretne dalsieho co to s nou mysli uplne vazne lenze ona si povie dalsi ...
Neda mu ani jednu sancu a co spravi nic ... (moj Pripad) aj kamaratky co ma poznali jej hovorili ze som normalny atd ... prd pomohlo
Cize Damy a Pani ... neskatulkovat :wink:
tak ale 5 z 5tich je pre ňu privysoké score.....aj teba by to nasralo ver tomu
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ano ale rozhodne by som to nezavrel tym ze baby su bezcitne ku*** :wink:
Za to u bab to nieje problem :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Ano ale rozhodne by som to nezavrel tym ze baby su bezcitne ku*** :wink:
Za to u bab to nieje problem :?
jo je to pravda... ale ked dajú šancu tak je ok.. ja som napr. jednu takú presne včera dostal... som stretol jednu babu a teiž nemala nejaké dobré skúsenosti no a ešte ja z mojimi rečami že by som ju pomyloval no nedodal som na dôveryhodnosti.. síce to bolo myslené ako fun ale ona tak nezobrala.. a aj napriek tomu sa mi ozvala a včera zistila že niesom taký "hajzel" ako som sa javil. a sama mi povedala.. že je rada že ma hned nezaradila medzi tých ostatných a dala mi šancu..
takže sä aj výnimky ale môžem povedať že strašne málo to je pravda.
Napísať odpoveď