Myty a pravdy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Myty a pravdy

Príspevok od používateľa starysomar »

Z rozhovoru to tiež nebolo.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

potom neviem z čoho. ale opakujem, tak 9 z 10 reels som mal kontajnery na prepravných lodiach, trvalo to asi dva týždne a odstránil som to okamžitým skrývaním reels bez pozerania.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ja som sa rozprával s kamošom ohľadom značky Nike, a neviem či to bola náhoda, ale hneď nato mu prišla sms na zľavy Nike produktov, a to sme neboli spojení a ani sme nevyhľadávali tie produkty cez mobil len sme sa o tom bavili. Mám ten pocit, že sa algoritmus zameriava na kľúčové slova a podľa toho ti hneď začne, ponúkať reklamu na ten výrobok, či to vyhľadáš alebo sa o tom rozprávaš.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

A ja mám ten pocit, že sme priatelia niektorí až moc naivní. Zas som arogantný ako niektorí píšu no podľa toho by muselo ľuďom, ktorí najviac používajú niektoré slová a slovné spojenia podsúvať reklamy a reels určitého typu viac, než ostatné.
Príklad - kto hreší slovkom kur*va mal by mať podsúvané príslušné sexuálne pracovníčky :D
A tým,ktorí myslia až v prvom rade na prachy a zmieňjú sa o nich - "výhodné investície" :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Všetko sú to náhody.
Fascinujúce je to skôr z toho pohľadu, aké korelácie si podvedome dokáže vytvárať ľudský mozog. Nie z pohľadu cielenia reklamy (pretože toto sa na základe odpočúvania nedeje).
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

Hensym: sorry jako, ale to že si pozriem nejaký film, rozprávam sa o ňom s manželkou a potom mám x dní plný FB reels nákladných lodí z prepravujúcich kontajnery je príliš bizardné na to, aby to bola len náhoda.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Stačí, ak si klikol na jedno také reels (alebo aj podobné video inde) a máš ich plno dlhšie. Mne niektoré stránky ponúkajú baby v spodnom prádle dlho. Pár krát som klikol a reels dlhšie samé baby. Pozerávam weby súvisiace s autami. Občas nejaké videá o nehoodách. Reels samé autá, nehody. Ak pozerám videá so zvieratkami - mačky, papagáje - fb mi aj na osi aj v reels tlačí také videá. Dcéra teleobjektívom loví lietadlá, pozerá videá o nich - všade jej inet podsúva lietadlá.
Už sme dôchodci, preberáme nejaké veci no NIKDY som neevidoval súvis medzi našimi rozhovormi a napríklad reels.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

S tým musím súhlasiť. Stačí že si si aj omylom par dni dozadu pozrel nejakú loďku niekde na IG ci FB a ani si nad tým ne premýšľal. A teraz keď si pozeral film o lodiach tak si to zrazu spojil lebo si pozeral ten film. Ak by si ho nepozeral, tak to ignoruješ veselo ďalej.
Používam mobil denne niekoľko hodín a nevidím absolútne žiadnu spojitosť medzi mojimi rozhovormi a reklamou v ňom.
Napísať odpoveď