Na kolko rokov mi Hrozí basa?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Na kolko rokov mi Hrozí basa?

Príspevok od používateľa ColdRain »

Takže aby som to tu uviedol na pravú mieru. Ak je pravda čo sa stalo, jednalo by sa o trestný čin sexuálneho zneužívania podľa § 201 ods.1 Trestného zákona, s trestnou sadzbou 3-10 rokov trestu odňatia slobody.
Existuje niečo čomu sa hovorí poľahčujúce okolnosti, v tvojom prípade by sa uplatnili nasledovné: spáchal si trestný čin vo veku blízkemu mladistvým (podľa judikatúry do 20 rokov), viedol si pred spáchaním trestu riadny život. Následne sú tu také ktorí už by prichádzali do úvahy v prípade ak by si mal potvrdené, že je napustená a, že je to tvoje: trestný čin úprimne oľutuješ a pomôžeš pri jeho objasňovaní.
Vzhľadom na toto, by sa ti podľa zákona znížila horná hranica trestu, no vzhľadom na všetky okolnosti by súd mohol uznať, že použitie danej trestnej sadzby by bolo neprimerane prísne a teda by ju znížil aj pod tri roky, čo môže v zmysle §39 Trestného zákona.
Taktiež by ti prichádzala do úvahy dohoda o vine a treste s prokurátorom, čo vidím ako najprijateľnejšie riešenie. Takáto dohoda je tiež dôvodom na zníženie trestnej sadzby. V konečnom dôsledku by bolo tvojim cieľom dostať sa na trestnú sadzbu dvoch rokov, vtedy ti súd môže dať podmienku a neskončíš v base. Resp. ak budeš mať dobrého sudcu a bude sa mu chcieť s tebou zadrbkávať môže ti uložiť probačný dohľad a vtedy je možné dať podmienku aj pri trestoch do troch rokov odňatia slobody.

Nabudúce buď použi gubu, vydrhni si ruky pred tým ako jej ich tam budeš pchať alebo nešukaj keď to nevieš ;)
fake9632145
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fake9632145 »

v poriadku takže som v riadnom hajzli.. dakujem ... za pomoc .. :)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Kazdemu patri to co si zasluzi. Si uz dospely uz niesi dieta. Tak sa s tym vyrovnaj ako dospelak a nie ako soplave decko.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Famine napísal:Kazdemu patri to co si zasluzi. Si uz dospely uz niesi dieta. Tak sa s tym vyrovnaj ako dospelak a nie ako soplave decko.
Zas to tak nehecuj. Ja by som sice 14rocnu frajerku asi nechcel, ale ked si taku nasiel budiz. Ak je to dievca tehotne tak by nebolo prve a zrejme ani posledne, ktore ma v mladom veku neplanovaneho potomka a chalan si za to rozhodne nezasluzi ist do basy. (zvlast ked spolu chodili 8 mesiacov) Koniec kocov komu take nieco prospeje? Jej? jemu? tomu dietatu? spolocnosti?
A vobec, odkial si vydeduloval ako sa on k tomu postavil?

btw. pre autora temy moze byt silne polahcujuca okolnost ak dotycna neprizna otcovstvo do svojho 15-teho roku.
fake9632145
Amateur
Amateur

tak poprvé enchcem sa trestnu vyhybat, a do basy nechcem ist kvoli jednej veci, kvoli tomu že priatelkju nesmierne milujema ona mne, a chcem byt spolu dalej... preto sa teraz rieši potvrat a to aby som zbitočne nemusel sit do basy a nemusela na mna čakat... a ona nieje naviše ako všetky 14tky, je ovela vyspelejšia..

a pokial budem musiet ist do basy tak pojdem, lebo viem že som spravil chybu, ale tak hol každý ju z nas robý a akždý sa učí halvne na svojich chybách..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

fake9632145 napísal:a ona nieje naviše ako všetky 14tky, je ovela vyspelejšia..
samozrejme. to sme vsetci vedeli este predtym nez si to sem napisal. to uz je taka pomerne znama premisa z FAQ-u vztahov so 14tkami.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ak bude pred sudom klamat tak si este viacej moze poskodit. Toto som mal na mysli. Ale nechapem ako dievca moze byt tehotna a pritom panna jediny zaznamenany pripad je 2000 rokov znamy...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

mohlisi uzivat v polohe, kde nie je velka hlbka vniknutia.. alebo chlapec nie je prave rosenberg..alebo len nahoda.
.
to, ze tomu nechapes, nic neznamena.
fake9632145
Amateur
Amateur

no ako popravde ja tiež nechapem ako je to možné, prave maleho ho nemám, tak.. neivem. .:P a ona hovorila že aj jej mame rpaskla až pol roka po tom čo spavala s chalanom :D
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

:lol: tak najblizsieho polroka mas co robit
nechcem ta plasit ale dnes za vrazdu dostanes menej ako za sex s neplnkou a ine hrozne veci,ak mas vela baksis si za vodou
:wink:
jednoznacne ako pise cold v prispevku dole
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Ja som to pochopil tak, že keď ju dal prvý raz tak sa to obišlo bez odpanenia, po tých ďalších súložiach už to nekontrolovali, akurát to, že nekrvácala, čo nemusí znamenať vôbec nič.
Ono, je to nepríjemná situácia, ale je viacero možností ako sa vyhnúť base, stačí povedať, že si to dala niekde neviem kde s chalanom ktorý tiež nemal 15 a proste ju napustil on, nikto nebude trestne zodpovedný a je po probléme. Jedine môže byť nepríjemné ak by sudca žiadal test otcovstva práve s tebou, ale neviem ako by sa o tebe dozvedel, ak budú spolupracovať rodičia 14ky tak je len minimálna šanca aby si išiel sedieť.

Možností je fakt veľa, otázne je ako sa k tomu všetci zúčastnení postavia. Ono keď sa to dostane pred sudcu tak je to už o náhode, aký bude sudca, lebo ja si naozaj myslím, že ak bude vôľa tak nie je dôvod ťa posielať do basy a sú aj zákonné spôsoby ako to zariadiť, no ak natrafíš na bigotného tr*ka tak je aj zákonný spôsob ako ťa poslať do basy až budeš čierny.
fake9632145
Amateur
Amateur

ssuper tak stýmto si ma velmo potešil :D s mojím štastím ma zavrie doživotne :D ... ale sere am to.. bo v živote som nemal zápis nič... ani priestupok.. kks... a teraz toto.. no uvidíme ako sa to porieši :) rozhodne zodpovednosti sa vyhíbat nebudem :)
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

a ako ides teraz postupovat?
zas nieje zle mat dieta ked si mlady sice vacsinou mas problem vtedy s peniazmi ale ked sa zatnes a postaras nakoniec budes rad
neberem ked niekto tvrdi ze si tymto pokazite zivot,takze co dalej idete robit?vie to uz niekto?
fake9632145
Amateur
Amateur

nviem ešte, najprv ešte počkáme či rpiatelka endostane menzes, lebo kupili sme 2 new testy a jeden bol negativny a druhy zase pozitivny.. tak uvidíme.. počkáme ešte 2 týždne a ked nie tak potom pojdeme ku ginekologovi a priznáme sa asi.. :/
nič iné nam nezostava..

//autoeditácia príspevku (28 Dec 2012, 13:37)
nviem ešte, najprv ešte počkáme či rpiatelka endostane menzes, lebo kupili sme 2 new testy a jeden bol negativny a druhy zase pozitivny.. tak uvidíme.. počkáme ešte 2 týždne a ked nie tak potom pojdeme ku ginekologovi a priznáme sa asi.. :/
nič iné nam nezostava..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mifepriston??? ... co to kur*a fix? :arrow: to sa normalne predava? a hej, ze WHO pi*a WHO, toto bolo na objednavku ako chemicka zbran s ucelom kazdy vie akym do pi*e, a to sa normalne predava? krista boha.....
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

fake9632145 napísal:nviem ešte, najprv ešte počkáme či rpiatelka endostane menzes, lebo kupili sme 2 new testy a jeden bol negativny a druhy zase pozitivny.. tak uvidíme.. počkáme ešte 2 týždne a ked nie tak potom pojdeme ku ginekologovi a priznáme sa asi.. :/
nič iné nam nezostava..

.
zas na to pozor.. lebo ked budes cakat dlho nepomoze ani tzv. vyskrabanie to sa tiez robi len do istej doby... a to ze by bola tehotna a ist za to do vazenia ? to je smiesne to by sme mali kazdeho 3 cigana v base.. nejde o znasilnenie ona nepoda trestne oznamenie tak neviek vo co go ? .. cela tato republika a pritiahnute zakony za ..
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Ked sa to dozvedia jej rodicia, tak by som si s tym nepodanim trestneho oznamenia nebol az taky isty. (nechcem plasit)
fake9632145
Amateur
Amateur

jej rodičia niesu praveže v tejto oblasti taký hrozný, toho sa moc nebojím.. :P
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Tak to porieste navstevou gynekologa a budete mat jasno, on nesmie porusit lekarske tajomstvo a kedze nejde o znasilnenie nema povinnost nieco nahlasovat policii, podla toho sa dalej zariadite ci uz potrat alebo cakanie na potomka. dievca uz bude mat 15 takze je uz mimo "ohozenia" resp ty. je to blbost aby to bol trestny cin .. a vazba za sex ? dobrovolny wtf?!?
fake9632145
Amateur
Amateur

nie práveže musí nahlasovat, elbo ked bola naposledy u ginekologa pítala si tabletky a ona že može ich jeej dat ale musí najprv to nahlasit na policiu . takže aj ekd zistí že nieje panna tak ma poviinnost to nahlasit ginekolog, to je pi*****..
Napísať odpoveď