Na kolko rokov mi Hrozí basa?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: Na kolko rokov mi Hrozí basa?
nahlasit na policii?...tabletky?...wtf?...(ja chapem vo co GO, ale, fck, to uz je moc toto
) sry, za mierny OT
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nech ide radsej na potratfake9632145 napísal:...ginekologa pítala ....
to je očividný troll alebo je tento svet v poriadných sračkach 
-
audiotrack
VIP
pred súdom si pod prísahou, tak takéto klamstvá ti skôr priťažia ako pomôžufake9632145 napísal:hej spali sme spolu, hento som vavel iba čo keby sme tak klamali pred sudom.. .P
audiotrack,
prísaha-neprísaha, vypovedať proti sebe predsa vôbec nemusíš....
a výpovede môžeš meniť, tak ako Ti to vyhovuje.... a súd ich do úvahy brať musí.... a keď už človek fakt nevie, tak treba proste odmietnuť vypovedať....
prísaha-neprísaha, vypovedať proti sebe predsa vôbec nemusíš....
a výpovede môžeš meniť, tak ako Ti to vyhovuje.... a súd ich do úvahy brať musí.... a keď už človek fakt nevie, tak treba proste odmietnuť vypovedať....
Ty sa v prvom rade nauč pravopis a gramatiku, lebo podľa toho ako píšeš, by som povedala že tiež nemáš viac ako 15 rokov.
-
audiotrack
VIP
jj, možno keby bolo miesto tvrdého mäkké, nič sa nemuselo staťbella20 napísal:Ty sa v prvom rade nauč pravopis a gramatiku, lebo podľa toho ako píšeš, by som povedala že tiež nemáš viac ako 15 rokov.
nj najlepšie riešenie,... aspon svet bude uchraneny pred dalším jedincom neznalym gramatiku. na isty castheBliZZard napísal: Nech ide radsej na potrat
poloz si ho na kladu, vezmi sekeru a dalej vies
potom povedz na sude ze si ho nikdi nemal
Možno sa mýlim ale neznížila sa v posledných rokoch tá zodpovednosť mladistvých z 15 na 14 rokov? Ale nie som si istý...
Nie nie, to len televízne stanice dezinformujú...
Nie je to spojene s povinnou skolskou dochadzkou, co je momentalne 9 rocka do 15 ? Teda aspon tak som to ja pocul 
si pocul zle. je 10rocna.matki napísal:Nie je to spojene s povinnou skolskou dochadzkou, co je momentalne 9 rocka do 15 ? Teda aspon tak som to ja pocul
Aspoň dúfam že si si to užil, lebo teraz si asi dlhšie ...
sorry za OT, nechcem tu moralizovať ale prečítal som si celú diskusiu ako komenty niektorích typu
poloz si ho na kladu, vezmi sekeru a dalej vies
Skúste si uvedomiť keby ste boli na jeho mieste ako by vás "povzbudili" komenty tohto typu, skúsme byť trocha tolerantní a chalan držím ti palce zapeklitá situácia, bohužiaľ je to výsledok doby sex maloletých a úroveň dnešných pubertiačok kde niekedy fakt nevieš odhadnúť koľko majú rokovUži si sprchovanie A dávaj pozor, keď sa budeš zohybat po mydlo
Element: až nato, že on jej vek nemusel odhadovať, chodili spolu 8 mesiacov a vedel do čoho ide keď nepoužil ochranu čiže nech si to pekne užije.
-
fake9632145
Amateur
konečne niekto pochopil, viem že som to posral, ale tak hold snažíms a vyrovnat z tým že idem do basy.. a nebudem sa vyhibit rozhodne nasledkom 
Si nejaký veselý vzhľadom na to, že plánuješ ísť do basy. Pochybujem, že za toto sa chodí sedieť. Do budúcna počkať nech má slečna aspoň 15. ČO je to za trend baliť 14ky ? To nemáte na seberovné ?
Ale si troll podľa mňa.
Ale si troll podľa mňa.
Boze volakedy bolo 14 ideany cas na vydaj a v zlatych 60' 70' ak bola 13 rocna panna tak sa jej smiali. Do ziadnej basy nepojdes tak sa netes zbytocne, tam 14stky niesu.
Tak je tehotna alebo neni? Pises ze jej ginekolog potvrdil ze je panna, ale to ci je tehotna nevie? Uz si pocul o krvnom teste? Moc mi ta tvoja story nesedi...hned jak jej meska ide ku ginekologovi a ten jedine co jej povie ze je stale panna...divne. Troll