Na kolko rokov mi Hrozí basa?
-
fake9632145
Amateur
Na kolko rokov mi Hrozí basa?
Mal som sex z maloletou (14) bez ochrany, a teraz jej mešká menzes už druhý týžden a test vyšiel pozitívne. Chcel by som sa spítat aká je tresna hranica pri tomto? a Nepomože mi aj to že jej za necelý mesiac bude 15 ? A naviše mi tvrdí že je panna a aj ginekolog to potvrdil a pri sexe neprišlo k penetrácii panenskej blany...
Prosím len k veci a viem pi**** že mala 14 ja to sam viem že som ko*ot.. a preto sa nechcem vyhybat nasledkom ale chcem apson vediet do čoho idem.
Ďakujem.
Prosím len k veci a viem pi**** že mala 14 ja to sam viem že som ko*ot.. a preto sa nechcem vyhybat nasledkom ale chcem apson vediet do čoho idem.
Ďakujem.
Re: Na kolko rokov mi Hrozí basa?
sukromna klinika potrat 400euro (zevraj).
drzim palce
drzim palce
tak zasunul si alebo nie? lebo ak si zasunul, tak panna uz asi nebude
tvoj post je nekonzistentny
tvoj post je nekonzistentny
-
fake9632145
Amateur
Nemáte prosím niekto skusenosti z Tabletkou ru-486 ??? ževraj je to učinne ale na nete je aj hrozne vela zleho k tomu tak nechcem jej dat zjest niečo čo jeje + može ešte ubližit.. 
spal som s nou 1x davno a potom bola u ginekologa a ten potvrdil že je stále panna, a teraz 2x a stále nekrvacala,...
spal som s nou 1x davno a potom bola u ginekologa a ten potvrdil že je stále panna, a teraz 2x a stále nekrvacala,...
Po 2 mesiacoch od pocatia je RU zbytocna. Nemal si kondom ?
hlavna vec ze " Cogito, ergo sum, vsak? hihihi a cim? falusom? (sry len mi prislo smiesne na margo reakcii v susednej teme;-)
no a k tomuto tp, ru -486 je prave ovela setrnejsi k organizmu nez klasicke UPT. ale na tieto veci je gYnekolog, a tiez sa mi zda ze na sk nie je povolena.
LOL
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/0 ... tnela.html
no a k tomuto tp, ru -486 je prave ovela setrnejsi k organizmu nez klasicke UPT. ale na tieto veci je gYnekolog, a tiez sa mi zda ze na sk nie je povolena.
LOL
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/0 ... tnela.html
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Bolo to znasilnenie ? Ak nie tak podla mna nejde o trestny cin, keby sa malo trestat za skory sex tak polka nasej romskej osadky je v base.
//ok tak ano je to .. ale musela by s tym ist na policiu a podat navrh na trestne stihanie, ak to nespravy je to len medzi vami a rodinou
//ok tak ano je to .. ale musela by s tym ist na policiu a podat navrh na trestne stihanie, ak to nespravy je to len medzi vami a rodinou
-
TommyHot
Addict
Sphinx samozrejme, ze je to trestny cin. Pozri si trestny zakon c. 300/2005 Z.z §201 odsek 1.
A k teme - ak sa nic nezmenilo, tak ti hrozi 3-10 rokov.
A k teme - ak sa nic nezmenilo, tak ti hrozi 3-10 rokov.
Uži si sprchovanie
A dávaj pozor, keď sa budeš zohybat po mydlo
:razz:
-
Soviet
Darca
Jojo je to okolo 3r+
ako??? stale je panna a je tehotna? nieco podobne sa uz raz stalo pred zhruba 2000rokmi 
ani nevieme kolko rokov ma dotycny,podla mna ak dosiahol 18 a pojde to na policiu vyfasne 7-10rokov
takze hornu hranicu,robil to viackrat a bol si vedomi jej veku
ani nevieme kolko rokov ma dotycny,podla mna ak dosiahol 18 a pojde to na policiu vyfasne 7-10rokov
takze hornu hranicu,robil to viackrat a bol si vedomi jej veku
ako nezletily mozes dostat polovicku z hore-uvedeneho trestu. ale necudoval by som sa, keby si dostal podmienku. basy su preplnene
.
zalezi aj na tom, ako sa k tomu postavia rodicia dievciny.
.
zalezi aj na tom, ako sa k tomu postavia rodicia dievciny.
Presne tak.... bude to skôr podmienka alebo nejaký minimálny trest a po polke si vonku za dobré správanie - ak teda vôbec.
-
fake9632145
Amateur
mám 18 za chvilku 19, a v podstate ked nedošlo k penetrácii blany možem pred sudom tvrgit aj ona že sme spolu enspali iba sa maznami (robili) a potom akosi sa dostalo pomocou ruk semeno jej do pošvi, viem že aj to by bol tresný čin a z toho by sa nedalo vyvieznut na podmienku?
-
cORP.
Addict
chlapce vy ste spolu nakoniec vobec nespali mam taky pocit ,ako vies ze sa tam dostalo pomocou ruk ? ,sukali ste teda ci nie ? vies vobec co je to pohlavny styk ? dufam ze tu neradime v nieco co sa ani nestalo 
-
fake9632145
Amateur
hej spali sme spolu, hento som vavel iba čo keby sme tak klamali pred sudom.. .P
Za toto sa dava vacsinou podmienka. Ak si este nebol trestany a zatajis, ze si s nou mal sex uz predtym, aby ta neobvinili z opakovaneho sexualneho zneuzivania, nemal by si ist sediet. Vsetko vsak zavisi od komisie.
-
fake9632145
Amateur
A asi trest mi nezmierni to že je to moja priatelka a sme spolu už 8 mesiacov .. či? 
Urcite nie, tym iba potvrdis, ze si ju dobre poznal a vedel si o jej veku.
-
fake9632145
Amateur
super..
ách jaj je to na kkt..