nabíjačka notebook blbne
-
bloodgolem
Light Expert
nabíjačka notebook blbne
Blbne mi nabíjačka na notebook vypadáva z notebooku...musím ju tam velmi silno zastrcit ale aj tak niekedy vypadava.Neviete čo s tým? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: nabíjačka notebook blbne
Tak čo asi ? Len opraviť 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vymenit konektor, bud na nabijacke alebo v notebooku.
A potom vymeniť obsluhu. Milujem ľudí,čo lupene kvetu makového vyrovnávajú bunkom!hojko napísal:Vymenit konektor, bud na nabijacke alebo v notebooku.
Da sa poradit nieco ine? Problem je jasny, je to konektorom.
To by musel hneď návrhár použiť kvalitný typ konektoru - aj v NTB aj na nabíjačke.
Takto neostáva nič inšie ,len výmena za podobný šit,ako tam bol.Lebo ten kvalitnejší tam nevleze.
Takto neostáva nič inšie ,len výmena za podobný šit,ako tam bol.Lebo ten kvalitnejší tam nevleze.
-
hojko
Site Admin
Co si chcel vlastne napisat v prispevku v ktorom si ma citoval??? Pretoze mu unika pointa tejto tvojej vety: "Milujem ľudí,čo lupene kvetu makového vyrovnávajú bunkom!"
...myslel som to,čo napísal na začiatku " musím ju tam velmi silno zastrcit ale aj tak niekedy vypadava".
Pokiaľ tam konektor nepasoval hneď od začiatku,mal to reklamovať a nie hrubou silou to tam pchať.
Pokiaľ to začalo robiť neskôr,určite to bola chyba obsluhy - niekedy trhol za kábel a konektor zlomil !
... a ten nadpis ?!?!
Pokiaľ tam konektor nepasoval hneď od začiatku,mal to reklamovať a nie hrubou silou to tam pchať.
Pokiaľ to začalo robiť neskôr,určite to bola chyba obsluhy - niekedy trhol za kábel a konektor zlomil !
... a ten nadpis ?!?!
-
bloodgolem
Light Expert
chyba je vraj v konektory na notebooku 
Neostáva nič,len vymeniť....pokiaľ je niekde vnútri voľné miesto na uchytenie,tak by som to riešil niečim takýmto.Je to celkom robustná konštrukcia a vydrží určite viac.
- Prílohy
-
- 4774-1-konektor_napajaci_na_panel_2_1x5_5mm_k3716a.jpg (10.95 KiB) 745 zobrazení
-
hojko
Site Admin
Tak to zanes niekomu kto to opravuje. Otvoria notebook, vymenia konektor a zlozia. Pocitaj, ze oprava tak mozno 15-25 eur kvoli narocnosti opravy, pritom samotny konektor moze stat 1-2 eur.