Naco Lamky?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

mastermind napísal:tesime sa :). zvladli sme uz vselico
No ale ne ja hovorim ja hovorim o tom ze sem budu prispevat este viac ak budete zamkyt a ja nebudem nikho posielat a ani nic nemam preco ja len hovorim o tom ze budu viac pisat ked nebudu mat vlastnu temu kde bude vsetko o lamkach
johny141
Star
Star

oooooha lamky.net idu kam to napisat,ale pockajme hodinku dve mozno den dva a hned nepojde ako je uz zvykom na lamky.net a kuk uz hned pisu na lamky.net a ja to nejsom pozrite si ip nemam za potrebu pisat len som naisel to ze pisu

Kód: Vybrať všetko

http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=23851
johny141
Star
Star

a o tom hovorim to tu bude stale a preto jedna tema kde sa tu bude vseobecne pisat o lamky.net
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

johny uz to prosim ta neries. lamky ti idu, to si chcel, tak chod surfovat a nechaj to tak :x
johny141
Star
Star

mastermind napísal:johny uz to prosim ta neries. lamky ti idu, to si chcel, tak chod surfovat a nechaj to tak :x
ale mne nejde o lamky.mne ide o princip vasho fungovania chapes?
mastermind
VIP
VIP

tak nech ta netrapi. v pravidlach je napisane ze ak sa vam prace moderatorov nepaci mate sa s tym jednoducho zmierit. a nic ine neostava teba. kapis to?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

johny141 aj keby si za lamky platil, stale nemas pravo nieco od nas ziadat. Prispevok bol doborovlny, nemas podpisanu ziadnu zmluvu, nekupil si si ziadny produkt.
johny141
Star
Star

t0m4s3 napísal:johny141 aj keby si za lamky platil, stale nemas pravo nieco od nas ziadat. Prispevok bol doborovlny, nemas podpisanu ziadnu zmluvu, nekupil si si ziadny produkt.
Tomas.....stebou sa nebavim bavim sa s Mastermindom
mastermind
VIP
VIP

johny141 napísal:Tomas.....stebou sa nebavim bavim sa s Mastermindom
ok

johny141 aj keby si za lamky platil, stale nemas pravo nieco od nas ziadat. Prispevok bol doborovlny, nemas podpisanu ziadnu zmluvu, nekupil si si ziadny produkt.
johny141
Star
Star

mastermind napísal:ok

len opakovat ves......ano lenze keby neboli tak by ste si mohli cuckat...lebo by ste nemali na to peniaze tak by ste si mohli ves co a tak isto aj useri...a ktovie kolko ste si nechali penazi s toho nie? :)
mastermind
VIP
VIP

johny141 napísal:len opakovat ves......ano lenze keby neboli tak by ste si mohli cuckat...lebo by ste nemali na to peniaze tak by ste si mohli ves co a tak isto aj useri...a ktovie kolko ste si nechali penazi s toho nie? :)
co by sme mohli? nerobili by forum. a mali by ovela viac casu... omg ty si myslis ze admini a modi lamiek bez toho fora nevedia zit?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

johny141 napísal:len opakovat ves......ano lenze keby neboli tak by ste si mohli cuckat...lebo by ste nemali na to peniaze tak by ste si mohli ves co a tak isto aj useri...a ktovie kolko ste si nechali penazi s toho nie? :)
Teraz fakt asi nevies o com pises. Co mal mastermind a tomase so zbierkou na lamky?Ziadne peniazesme si z toho nenechavali, ba co viac, na posledny hosting sli peniaze z vrecak jedneho z administratorov, preto sa robi dalsia zbierka, prave na kompenzaciu tejto platby.Viac info tu
http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=23431
johny141
Star
Star

jj....ja vem :) .....nechapem jednu vec to patri aj Holubarovi aj Mastermindovi:Naco robite forum ak vas to nebavi,nemate peniaze a pod?naco?pre nas?ak skoncite mozno par dni ze ste skoncili ak je aj teraz ze preco lamky nejdu mozno tyzden a ludia si najdu lepsie forum kde maju peniaze a robia to naozaj preto vsetko a robia to aj pre seba a vy sa stazujte ze omg ze vam by to prekazalo tak naco?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

johny141 napísal:jj....ja vem :) .....nechapem jednu vec to patri aj Holubarovi aj Mastermindovi:Naco robite forum ak vas to nebavi,nemate peniaze a pod?naco?...
Mozno pre tych par ludi, co tam travi kazdy den nejaky cas, ktorym to forum pomaha pri hladani, pre ktorych je jedinecne a najlepsie...a pre ludi, ktori si aj vazia, ze maju nieco take pristupne a navyse zadarmo.
No a argument, ze na nete je takych kopa, mam jednu veticku...ze na SK nete neexistuje jedine rovnocenne
johny141
Star
Star

Holubar napísal:Mozno pre tych par ludi, co tam travi kazdy den nejaky cas, ktorym to forum pomaha pri hladani, pre ktorych je jedinecne a najlepsie...a pre ludi, ktori si aj vazia, ze maju nieco take pristupne a navyse zadarmo.
No a argument, ze na nete je takych kopa, mam jednu veticku...ze na SK nete neexistuje jedine rovnocenne
Nie?neexistuje?a co tak warboard?warlink?a pod...tak povedz mastermindovi ze ked ty hovoris ze to robis pre nas teda userov tak preo mastermin hovori ze by mal viac casu tak naco tam je?:D
mastermind
VIP
VIP

johny141 napísal:Nie?neexistuje?a co tak warboard?warlink?a pod...tak povedz mastermindovi ze ked ty hovoris ze to robis pre nas teda userov tak preo mastermin hovori ze by mal viac casu tak naco tam je?:D
omg mne sa zda ako keby sme tu pisali s chatbotom z ludvik.sk. nie je pravda co som povedal? ak by forum nebolo mali by admini a modi ovela viac casu... co na tom nie je pravda?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

johny141 napísal:Nie?neexistuje?a co tak warboard?warlink?a pod...tak povedz mastermindovi ze ked ty hovoris ze to robis pre nas teda userov tak preo mastermin hovori ze by mal viac casu tak naco tam je?:D
pisal som rovnocenne fora, porovnaj si navstevnost
johny141
Star
Star

Holubar napísal:pisal som rovnocenne fora, porovnaj si navstevnost
Ok tak ale su dost dobre ale ved nemozete sa porovnavat s warforom.cz a ta jedna pripona .cz je ako .sk takze useri by si rychlo zvykli teda ano Cesko je vetsia krajina to ano ale aj tak a Mastermind tak ano mal by si viac casu tak naco to robis?
mastermind
VIP
VIP

johny141 napísal:Ok tak ale su dost dobre ale ved nemozete sa porovnavat s warforom.cz a ta jedna pripona .cz je ako .sk takze useri by si rychlo zvykli teda ano Cesko je vetsia krajina to ano ale aj tak a Mastermind tak ano mal by si viac casu tak naco to robis?
1. na lamkach som iba vip
2. s tebou sa nema zmysel bavit. stale napises nieco uplne ine...
johny141
Star
Star

mastermind napísal:1. na lamkach som iba vip
2. s tebou sa nema zmysel bavit. stale napises nieco uplne ine...
to som myslel vseobecne
neda sa? :D :D :D :D
Zamknuté