nadavky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
žeby?
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa žeby? »

Taka klasika u nas v triede: "No mohol/mohla si?" / "No mohol/mohla?" (znamena to = "mozes byt az taky **** aby si toto spravil/povedal?")

Alebo ked sa niekomu nieco nepodari tak mu na to povies: "Pozri jake je to za*ebane!" (a je jedno o jaku situaciu ide :lol: neviem jak to vysvetlit, lepsie raz vidiet)
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade »

Ano mate pravdu ked poviete napr. mam pokazenu zbran tak to nema taky smrnc ako ked poviete mam doje*** zbran alebo je to na figu to radsej je to na hovno na rit na pi*u na ko*ot
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

hh jaaa mam podobnyy probeleem:D hh tiez som chcel s tym nejako skoncit:D hh ale nedalo sa :D booo uz cil pozivam tie nadavky v svojom slovniku s kamratmi...takzee nejako mi to nevisloo:D uz to cil ide tak plinule:D :oops: :oops: :D
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

co znamena madafaka
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

znamy pouziva: strcim ti tapetu do ri*i
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Blade napísal:co znamena madafaka
Nie je to nahodou motherfucker? :hmm:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

No ked mi k*** sofer nezastavi na skuv*nej zastavke a este ktomu ma o*ebe s vodou z mlaky tak si nezanadavaj/nezahres
Plasmon
Darca
Darca

Calvin SFX napísal:No ked mi k*** sofer nezastavi na skuv*nej zastavke a este ktomu ma o*ebe s vodou z mlaky tak si nezanadavaj/nezahres
To iste sa stalo niekolko krat aj mne.A boli tam aj viac ludi nie len ja...a pred vsetkymi do pi*i :D
Inak kto vlastne urcil/vymyslel, ze hresenia a hanobne slova budu prave tie co su teraz, si myslim, ze kazdy ich uz od malicka dobre pozna. :lol:
Vrta mi v hlave, ze preco prave tie. :hmm: Ved slovo ch*j je take iste ako slovo mlieko, ci nie?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

plasmon napísal:To iste sa stalo niekolko krat aj mne.A boli tam aj viac ludi nie len ja...a pred vsetkymi do pi*i :D
Inak kto vlastne urcil/vymyslel, ze hresenia a hanobne slova budu prave tie co su teraz, si myslim, ze kazdy ich uz od malicka dobre pozna. :lol:
Vrta mi v hlave, ze preco prave tie. :hmm: Ved slovo ch*j je take iste ako slovo mlieko, ci nie?
TOTO PRESNE MA KARE ze obycajne slovo teda obycajne ono to slovo je obycajne len ludia si zneho spravili nieco zle , diabolske , neslusne , nepripustne , hanlive , ... ja osobne hresim len ked som sam a viem ze to nikto nepocuje ale ked sa mi stane to co sa mi stalo dnes (bus) tak keby sa este kumne niekto ozval tak ho tam slovne zakopem
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

offtopic
ja len mimo temu trosku skocim...ked sa tu hovori o nadavani...Vysvetlí mi niekto ako vzniklo slovo KÁR? :-D
k teme. Kazdy clovek je taky,ze nadava,len ked ma prilezitost. Ja len mozem povedat,ze inteligentny dospely homo sapiens nadavky dokaze eliminovat.... ale tak predstavte si ze si idete zabehat a pocuvate pritom mp3 z mobilu. (sony ericsson-hruba koncovka) a pri kazdom tretom kroku sa vam ta koncovka povytiahne a ostane hrat iba jedno "ucho" :lol: a takto asi 15x za 1 kilometer behu :lol: (to bolo P*Č a K***TOV :shock: ale stava sa :P
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

V tejto dobe uz kazdy nadava zoznamte ma s clovekom ktory nenadava kazdy hresi a ked nehresi podla vas urcita osoba tak niekte v sukromi koho dobre pozna sa urcite vynadava do nemoty.Vulgarizmy su ako droga ktoru berem od rana do vecera niekde s miero niekde s nadmierou a dokonca niekde podmierou zalezi v akom som psychickom vypolozeni.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Blade napísal:V tejto dobe uz kazdy nadava zoznamte ma s clovekom ktory nenadava kazdy hresi a ked nehresi podla vas urcita osoba tak niekte v sukromi koho dobre pozna sa urcite vynadava do nemoty.Vulgarizmy su ako droga ktoru berem od rana do vecera niekde s miero niekde s nadmierou a dokonca niekde podmierou zalezi v akom som psychickom vypolozeni.
Zoznamujem sa s tebou. :smt006 :smt006 ja musim byt az v amoku aby som zanadaval a aj to moja nahorsia nadavka je debil .. :oops: /a pre info som az moc flegmaticky mna nevytoci skoro nic/
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Blade napísal:V tejto dobe uz kazdy nadava zoznamte ma s clovekom ktory nenadava kazdy hresi a ked nehresi podla vas urcita osoba tak niekte v sukromi koho dobre pozna sa urcite vynadava do nemoty.Vulgarizmy su ako droga ktoru berem od rana do vecera niekde s miero niekde s nadmierou a dokonca niekde podmierou zalezi v akom som psychickom vypolozeni.
chces Skype na moju mamu? :lol: Ta si radsej jazyk odhryzne, ako by vypustila nadavku. A to je asi aj jedina taka osoba, ktoru poznam.
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Teda zahryznem sa a poviem nieco tvoju mamu sice nepoznam ale moja skusenost a intuicia mi hovori ze ta ma na tolko radu a nenadava pred tebou ale ja som tiez neni dokonaly mozes sa mylit len moja skusenost hovori kazdy obcas zahresi lebo ho to napr.ukludnuje alebo ma taku inteligenciu ze nevie povedat nic 100percentne amen
Plasmon
Darca
Darca

Blade:Ja ti dam cislo na moju staru mamu, skype bohuzial nema. :D Aj otec mi hovoril,ze nikdy ju nepocul hresit a ani ja. :wink:
Ale aj napriklad moja spoluziacka nikdy nehresi, lebo ta kazdy den sedi v kostole na omsi, este sa jej asi nestalo aby nejaku vynechala, no co uz. :)
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

plasmon napísal:Blade:Ja ti dam cislo na moju staru mamu, skype bohuzial nema. :D Aj otec mi hovoril,ze nikdy ju nepocul hresit a ani ja. :wink:
Ale aj napriklad moja spoluziacka nikdy nehresi, lebo ta kazdy den sedi v kostole na omsi, este sa jej asi nestalo aby nejaku vynechala, no co uz. :)
pockaj kym jej raz bude meskat menstruacia...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mna na nadavani hlavne vytaca to, ze dnes proste 10 rocne decko hresi, lebo aby bolo in a pritom ani nema dovod tej nadavky..Ako jasne, ze zahresit si treba, ale nie v kazdej druhej vete pouzivat nadavku, len aby niekto vypadal tvrdo, jak ta dnesna mladez..a u zien ma moc caste nadavanie dost statocne odpudzuje..
Kazdy si zahresi, ale aby to bolo v kazdej druhej vete, tak to je chore...
Plasmon
Darca
Darca

jamess napísal:pockaj kym jej raz bude meskat menstruacia...
Si myslim, ze sa to na 100% uz nikdy v zivote nestane.
Nech mu je zem lahka. ach.. :aasmile1: :|
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

plasmon napísal:Si myslim, ze sa to na 100% uz nikdy v zivote nestane.
Nech mu je zem lahka. ach.. :aasmile1: :|
to bolo mierene na tvoju bigotnu spoluziacku nie babku :D
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: nadavky

Príspevok od používateľa mamo4ever »

Explo!D napísal:no, cize sa chcem spytat ci v normalnom zivote casto nadavate. ja by som chcel moje nadavanie obmedzit, pretoze v kazdej mojej 10 vete padne nejake vulgarne slovicko, co vy? jaky mate postoj k nadavkam?
ja mam presne tento postoj... ale ked som z rodicmi, alebo dievcatami tak si davam pozor, no a ked som skomosmi tak kazde 10te slovo

:)
Napísať odpoveď