Alebo ked sa niekomu nieco nepodari tak mu na to povies: "Pozri jake je to za*ebane!" (a je jedno o jaku situaciu ide
nadavky
Taka klasika u nas v triede: "No mohol/mohla si?" / "No mohol/mohla?" (znamena to = "mozes byt az taky **** aby si toto spravil/povedal?")
Alebo ked sa niekomu nieco nepodari tak mu na to povies: "Pozri jake je to za*ebane!" (a je jedno o jaku situaciu ide
neviem jak to vysvetlit, lepsie raz vidiet)
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
To iste sa stalo niekolko krat aj mne.A boli tam aj viac ludi nie len ja...a pred vsetkymi do pi*iCalvin SFX napísal:No ked mi k*** sofer nezastavi na skuv*nej zastavke a este ktomu ma o*ebe s vodou z mlaky tak si nezanadavaj/nezahres
Inak kto vlastne urcil/vymyslel, ze hresenia a hanobne slova budu prave tie co su teraz, si myslim, ze kazdy ich uz od malicka dobre pozna.
Vrta mi v hlave, ze preco prave tie.
-
The Calvin
Star
TOTO PRESNE MA KARE ze obycajne slovo teda obycajne ono to slovo je obycajne len ludia si zneho spravili nieco zle , diabolske , neslusne , nepripustne , hanlive , ... ja osobne hresim len ked som sam a viem ze to nikto nepocuje ale ked sa mi stane to co sa mi stalo dnes (bus) tak keby sa este kumne niekto ozval tak ho tam slovne zakopemplasmon napísal:To iste sa stalo niekolko krat aj mne.A boli tam aj viac ludi nie len ja...a pred vsetkymi do pi*i
Inak kto vlastne urcil/vymyslel, ze hresenia a hanobne slova budu prave tie co su teraz, si myslim, ze kazdy ich uz od malicka dobre pozna.
Vrta mi v hlave, ze preco prave tie.Ved slovo ch*j je take iste ako slovo mlieko, ci nie?
-
Jerry
Light Star
offtopic
a takto asi 15x za 1 kilometer behu
(to bolo P*Č a K***TOV
ale stava sa 
k teme. Kazdy clovek je taky,ze nadava,len ked ma prilezitost. Ja len mozem povedat,ze inteligentny dospely homo sapiens nadavky dokaze eliminovat.... ale tak predstavte si ze si idete zabehat a pocuvate pritom mp3 z mobilu. (sony ericsson-hruba koncovka) a pri kazdom tretom kroku sa vam ta koncovka povytiahne a ostane hrat iba jedno "ucho"ja len mimo temu trosku skocim...ked sa tu hovori o nadavani...Vysvetlí mi niekto ako vzniklo slovo KÁR?
-
Blade
Medium Expert
V tejto dobe uz kazdy nadava zoznamte ma s clovekom ktory nenadava kazdy hresi a ked nehresi podla vas urcita osoba tak niekte v sukromi koho dobre pozna sa urcite vynadava do nemoty.Vulgarizmy su ako droga ktoru berem od rana do vecera niekde s miero niekde s nadmierou a dokonca niekde podmierou zalezi v akom som psychickom vypolozeni.
-
TUCERO_SVK
Star
Zoznamujem sa s tebou.Blade napísal:V tejto dobe uz kazdy nadava zoznamte ma s clovekom ktory nenadava kazdy hresi a ked nehresi podla vas urcita osoba tak niekte v sukromi koho dobre pozna sa urcite vynadava do nemoty.Vulgarizmy su ako droga ktoru berem od rana do vecera niekde s miero niekde s nadmierou a dokonca niekde podmierou zalezi v akom som psychickom vypolozeni.
-
pryja
Darca
chces Skype na moju mamu?Blade napísal:V tejto dobe uz kazdy nadava zoznamte ma s clovekom ktory nenadava kazdy hresi a ked nehresi podla vas urcita osoba tak niekte v sukromi koho dobre pozna sa urcite vynadava do nemoty.Vulgarizmy su ako droga ktoru berem od rana do vecera niekde s miero niekde s nadmierou a dokonca niekde podmierou zalezi v akom som psychickom vypolozeni.
-
Blade
Medium Expert
Teda zahryznem sa a poviem nieco tvoju mamu sice nepoznam ale moja skusenost a intuicia mi hovori ze ta ma na tolko radu a nenadava pred tebou ale ja som tiez neni dokonaly mozes sa mylit len moja skusenost hovori kazdy obcas zahresi lebo ho to napr.ukludnuje alebo ma taku inteligenciu ze nevie povedat nic 100percentne amen
-
jamess
Light Professional
pockaj kym jej raz bude meskat menstruacia...plasmon napísal:Blade:Ja ti dam cislo na moju staru mamu, skype bohuzial nema.Aj otec mi hovoril,ze nikdy ju nepocul hresit a ani ja.
Ale aj napriklad moja spoluziacka nikdy nehresi, lebo ta kazdy den sedi v kostole na omsi, este sa jej asi nestalo aby nejaku vynechala, no co uz.
-
Soviet
Darca
Mna na nadavani hlavne vytaca to, ze dnes proste 10 rocne decko hresi, lebo aby bolo in a pritom ani nema dovod tej nadavky..Ako jasne, ze zahresit si treba, ale nie v kazdej druhej vete pouzivat nadavku, len aby niekto vypadal tvrdo, jak ta dnesna mladez..a u zien ma moc caste nadavanie dost statocne odpudzuje..
Kazdy si zahresi, ale aby to bolo v kazdej druhej vete, tak to je chore...
Kazdy si zahresi, ale aby to bolo v kazdej druhej vete, tak to je chore...
-
mamo4ever
Light Star
Re: nadavky
ja mam presne tento postoj... ale ked som z rodicmi, alebo dievcatami tak si davam pozor, no a ked som skomosmi tak kazde 10te slovoExplo!D napísal:no, cize sa chcem spytat ci v normalnom zivote casto nadavate. ja by som chcel moje nadavanie obmedzit, pretoze v kazdej mojej 10 vete padne nejake vulgarne slovicko, co vy? jaky mate postoj k nadavkam?