Naj Banka

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Naj Banka

Príspevok od používateľa Romanko »

Neviem kam dat tuto temu ale ked hladam tak asi sem
Chcem si najst najvhodnejsiu banku na Slovensku..Mam 19r a som uz pracujuci.Viete nieco poradit ale nejake statistiky..Moc do takych veci nevidim.tak skusam tu.
Popripade dajte aj vy info v ktorej banke mate peniaze
Taky co maju 15 ziadne skusenosti prosim nepiste.
Dakujem vsetkym.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najlepsie je mat ucet v tej banke, kde ma aj Tvoj zamestnavatel. Vyplatu tak budes mat na svojom ucte do 30min od odoslania.. ;)

btw.. ja mam CSOB.. nie som nejak extra spokojny, ale co sledujem ostatne banky, tiez to nie je bohvieco.. :)

Mal by si obehat vsetky pobocky v blizkom okoli a poinformovat sa, co Ti vedia poskytnut. Treba davat pozor na rozne poplatky za vedenie uctu, za vybery z uctu, za platobnu kartu, za vyber z bankomatu, za internetbanking.. atd. atd. atd.

A ak sa Ti nechce behat, tak aspon popozerat banky na nete: http://www.banky.sk/index.php?typ=100&bnow=ZOZNAM_BANK
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

brm napísal:Najlepsie je mat ucet v tej banke, kde ma aj Tvoj zamestnavatel.
Toto je podla mna jedna z najlepsich rad. A bankovy ucet mozes vzdy zrusit. Osobne preferujem VUB, Slovenska Sporitelna a potom Tatra Banka. Ale je to len na tebe, co od banky ocakavas.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

p4ra napísal:Toto je podla mna jedna z najlepsich rad. A bankovy ucet mozes vzdy zrusit. Osobne preferujem VUB, Slovenska Sporitelna a potom Tatra Banka. Ale je to len na tebe, co od banky ocakavas.
podotykam maly detail ze ak chces zrusit ucet tak za to musis aj zaplatit...
oborpeto
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oborpeto »

do Vub nechod ani za nic... maju vela poplatkov o ktorych ti tie dobre duse nepovedia...som odtial tak tento rok odisiel...
no ak mas 19 rokov tak sa pozri po juniorskych/studentskych uctoch... nie vsade treba potvrdenie o navsteve skoly... mal by si nulove alebo minimalne poplatky...
brm
Darca
Darca

oborpeto napísal:do Vub nechod ani za nic... maju vela poplatkov o ktorych ti tie dobre duse nepovedia...som odtial tak tento rok odisiel...
no ak mas 19 rokov tak sa pozri po juniorskych/studentskych uctoch... nie vsade treba potvrdenie o navsteve skoly... mal by si nulove alebo minimalne poplatky...
ak sa mozem opytat.. do ktorej banky si presiel? :) Bankove poplatky su zalezitostou kazdej banky.. len niektore si to daju do mesacneho poplatku (akoze vedenie uctu) a pri tom mas par transakcii zdarma.. ine zase maju nizsi mesacny poplatok za vedenie uctu, ale zase si to vyuctuju na ostatnych sluzbach.

BTW.. tie juniorske ucty su dobre.. len neviem, ci mu bude este nieco platne, ked uz zaraba. Keby bol vysokoskolak, ukazal by index/potvrdenie zo skoly.. hned by to bolo ine. ;) (ale mozno niektorej banke staci aj vek)
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

Som rad ze sa tato teba takto rozbehlal.ale ako som uz napisal som pracujuci a nie Student :?
ale tiez sa mi zda taka naj VUb
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Romanko napísal:Som rad ze sa tato teba takto rozbehlal.ale ako som uz napisal som pracujuci a nie Student :?
ale tiez sa mi zda taka naj VUb
Mam ucet aj vo VUB. Spokojnost, ci s kartami alebo e-bankingom. Podpora je tiez na urovni. Osobne si nemozem stazovat na nic.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

poplatky su vsade +- rovnake, niekde mas vysoke poplatky, ale zato ma ta banka siroku siet bankomatov, pobociek a pod
oborpeto
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oborpeto »

brm napísal:ak sa mozem opytat.. do ktorej banky si presiel? :) Bankove poplatky su zalezitostou kazdej banky.. len niektore si to daju do mesacneho poplatku (akoze vedenie uctu) a pri tom mas par transakcii zdarma.. ine zase maju nizsi mesacny poplatok za vedenie uctu, ale zase si to vyuctuju na ostatnych sluzbach.

BTW.. tie juniorske ucty su dobre.. len neviem, ci mu bude este nieco platne, ked uz zaraba. Keby bol vysokoskolak, ukazal by index/potvrdenie zo skoly.. hned by to bolo ine. ;) (ale mozno niektorej banke staci aj vek)
no presiel som do SLSP platil som jeden poplatok 50 sk za e-banking a potom uz jedine poplatky su za vyber z cudzieho bankomatu a operacie pri priehradke

-- inak potom VUB je dobra ak pracujes ale mas pod 26 rokov... tam si mozes zriadit ucet junior abo tak nejako sa vola... su tam poplatky ale mensie ako pri normalnom ucte... 9sk/mesiac vedenie uctu
potom 4-6 sk za vyber z bankomatu,pladba kartou,e-banking...
sundevil
VIP
VIP

oborpeto napísal:-- inak potom VUB je dobra ak pracujes ale mas pod 26 rokov... tam si mozes zriadit ucet junior abo tak nejako sa vola... su tam poplatky ale mensie ako pri normalnom ucte... 9sk/mesiac vedenie uctu
potom 4-6 sk za vyber z bankomatu,pladba kartou,e-banking...
vola sa to start konto
inak vo vubke mas 3 sk za prevody (bezhotovostne, internetbanking) a 6 za vyber z bankomatu
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

chodte do Dexia banky a cez e-banku si aktivujte SMS notifikaciu o debetnych alebo kreditnych operaciach na ucte - ci platobne prikazy alebo transakcie pomocou platobnych kariet - o vsetkych pohyboch mate prehlad.... ma to aj ina banka na slovensku?? pre mna je to obrovsky benefit....
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

podla ma asi UNICREDIT a ja tam niake tie susniky a celkom my to tam vyhovuje
:P
sundevil
VIP
VIP

trizzo napísal:chodte do Dexia banky a cez e-banku si aktivujte SMS notifikaciu o debetnych alebo kreditnych operaciach na ucte - ci platobne prikazy alebo transakcie pomocou platobnych kariet - o vsetkych pohyboch mate prehlad.... ma to aj ina banka na slovensku?? pre mna je to obrovsky benefit....
myslim ze take nieco ma aj sporitelna, ale nie som si isty, nemam tam ucet, ale kamarat spominal ze ma nejaku sms notifikaciu o pohyboch na ucte
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

porad sa s financnym poradcom oni vedia ako najlepsie narabat s peniazmi a castokrat vedia ze ktora spolocnost je na tom zle a ktora dobre. ja co poznam poradenske spolocnosti tak to su OVB, AFS a ZFP, nebudem tu pisat s ktorou mam najlepsie skusenosti ja, ale sadni si zo vsetkymi troma a urob si obraz sam. btw. robia to poradenstvo zadarmo
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

brm
Darca
Darca

trizzo napísal:chodte do Dexia banky a cez e-banku si aktivujte SMS notifikaciu o debetnych alebo kreditnych operaciach na ucte - ci platobne prikazy alebo transakcie pomocou platobnych kariet - o vsetkych pohyboch mate prehlad.... ma to aj ina banka na slovensku?? pre mna je to obrovsky benefit....
Mam to aktivovane v CSOB. Vzdy ma potesi, ked mi dojde smska, ze mi na ucet dosla vyplata.. :P Urcite to budu mat aj ine banky..
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

brm napísal:Mam to aktivovane v CSOB. Vzdy ma potesi, ked mi dojde smska, ze mi na ucet dosla vyplata.. :P Urcite to budu mat aj ine banky..
no jo....ale nikto to nema v zakladnom baliku sluzieb.... za 69 mesacne bez obmedzenia....
brm
Darca
Darca

trizzo napísal:no jo....ale nikto to nema v zakladnom baliku sluzieb.... za 69 mesacne bez obmedzenia....
mam to v zakladnom baliku.. 66sk mesacne.. ;) (bez obmedzenia poctu prijatych sms)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

oborpeto napísal:do Vub nechod ani za nic... maju vela poplatkov o ktorych ti tie dobre duse nepovedia...som odtial tak tento rok odisiel...
BANKY SU SVINE!
Mam ucet vo VUB-cke a niesom moc spokojny.Za vedenie uctu beru tazke prachy. Minule ked som si siel po vyplatu, tak som prisiel o 450 korun len tak.A 450 korun su tiez peniaze...
Mame dosla platnost kreditky. Bolo to tak, ze jej zavolali den pred odchodom na dovolenku. Samozrejme nebola, lebo to sme uz sedeli v buse. Potom ked prisla jej znova volali, ze nech si po nu pride dovtedy a dovtedy. Samozrejme dovtedy bolo na druhy den ked sme prisli z dovolene.. Pride tam ze si ju ide zobrat. No bohuzial bola skartovana..A teraz pozor!!Za to , ze jej spravili novu kartu zaplatila 100(ak nie viac), za to ze ju skartovali zaplatila 250.Takto si banky na seba zarabaju.Su to svine!
Napísať odpoveď