Umy si zuby!
//karmista, to si nemal brat ze ty...
Update 19.2
"Nejsem rasista, jsem jenom etnický kritik."
Pred cca 15 rokmi prišli policajti na stanicu do Červenej Skaly a všimli si ako cigáni hádžu uhlie z vagóna na v3sku bez čísel, pýtaju sa cigáňov že kde je šofér, a tý že v bufete...Prídu do bufetu a tam stará sebranka popíja ... "kto je na tej v3ske??"
- "Já " ozval sa drobec
- " toto už je vrchol , ta sme ti zobrali vodičák a ty si veselo jazdiš"
-" a čo majú ľuďe pomrznúť???"
- " no dobre ešte by som oko privrel ale ešte aj nakúpené máš"
-" ále len kus od smiadu"
-" koľko si toho vlastne vypil??"
-" sluchaj ,koť ťa ziali sa šanďara musiš znať ratať, zober si že vezem 14 furu a kým cigaňe namečú lupnem pivo a dva poldeci"" a to mi treba ešte dva vagony do neďeli""
a komentar:Stalo sa cca pred 20 rokmi ...
Kamarát Ďuro sa zo Šumiaca vybral na motorke do Červenej Skaly samozrejme pekne pod parou, pri moste mu cestu skrížil policajný favorit.
Policajt:"kde si sa vybral na tej mašine ?"
Ďuro :" ále idem na pílu"
Policajt:"ani prilbu nemáš" prešiel za motorku a keď si všimol že nemá špz "ani tabuľky nemáš ani káru nemôžeš ťahať"
Ďuro:" ále idem si len kus rezu pod svine"
Policajt:" a papiere máš"
Ďuro:" a skadi? Dobre znaš že si mi vlani ziau"
Policajt:"prilbu nemáš , tabuľky nemáš, papiere nemáš, máš vôbec dačo?
Ďuro:" mám akurát vypitvô"
Policajt: "no pekne a čo s tým ideme robiť???"
Ďuro:" no neznam čo ty ale ja si idem na tot rez bo bude zvada zas" nakopol jawu 634 a odišiel na pílu
ej, veru na Durka nebolo a pamatas, Miki, ked nas stopoval nadranom vo Valkovni Lacko M., Durko najskorej otazka.. co chlopi, zastat, ci je*eme na nich ? potom zastavil, vystupil z auta a.. ta co chlopi, sluzite ? zima vam, sak ? Mikolaj, nedriem, sikovne ulej kamaratom sandarom z tej palenky .. a z kufra este aj pastierskeho psa vypustil.. a povel.. Fico! k noze pes po 2 dnoch v kufre embecky ani stat nevladal uz
Odpočuté v krčme od vedľajšieho stola:" Ja si musím kúpiť nový antivírusový program, bo keď hľadím p*rno žeby sa mi počítač nenakazil. Teľo vírusov tam je, že aj syfilis môžem dostať."
Dnes na úrade, naša spoluobčianka nahnevaná, že jej požiadavka nebola splnená, vychádzala z kancelárie so slovami: "ty si nie ani zviera, ty si človek! "