Najhorsi filehosting?
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najhorsi filehosting?
Musim dodat jeden subor, ale moc sa mi do toho nechce a chcem tak jeho stahovanie adresatovi co najviac zneprijemnit. Poradte nieco s co najviac limitmi a co najpomalsie, ale aby subor bolo stale mozne stiahnut. Je to nejakych 30MB. Neodporucajte rapidshare alebo megaupload, to samozrejme poznam, ale nie su vhodne.
-
Šu-Do
Redeemer
http://www.megashares.com/
tam sa dava pre download free.. cakajuci listok..
tam sa dava pre download free.. cakajuci listok..
-
last_knight
Light Professional
-
Gadelat
Light Professional
no skusal som megashares, ale nemal som moc problemy z tade nieco stiahnut. Treba len opisat kod, stlacit reactivate a tuk na download a uz to ide, sice 50kB/s ale to je na stiahnutie 30MB uplne dostatocne. Ziadne cakanie. Ale je to z tych horsich serverov, tak ti dam k+ no bol by som rad, keby este nejake navrhy boli...
-
lekoklatik
VIP
Megaupload mám 100 ráz radšej než napr rapidshare a to niesom ani tam ani tam premium user.turtlak69 napísal:megaupload je podla mna pre free userov najhorsi. ked niekto nema ten ich debilny toolbar, tak sa k stahovaniu nedostane asi nikdy (100 slotov je obsadenych asi vzdy). instalovat ten toolbar tiez nie je nic prijemne. podozrenie, ze je to spyware a podobne veci ma prilis nelakali.
Na megaupload to nedávaj. Rýchlosť majú tiež pekne kvalitnú
-
last_knight
Light Professional
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
pre man je to

A ešte ako bonus mu môžeš spraviť to,že súbor chybne zbalíš winrarom,takže potom,čo ho horko-ťažko stiahne mu ho zase reuploadneš znovu,potom mu ho môžeš reuploadnuť znova,ale winrar archív zahesluješ a jemu dáš samozrejme zle heslo a až na tretí krát by si mu to mohol reuploadnuť v poriadku
ako premium user mi to ide asi tak 0.7 KB/s
A ešte ako bonus mu môžeš spraviť to,že súbor chybne zbalíš winrarom,takže potom,čo ho horko-ťažko stiahne mu ho zase reuploadneš znovu,potom mu ho môžeš reuploadnuť znova,ale winrar archív zahesluješ a jemu dáš samozrejme zle heslo a až na tretí krát by si mu to mohol reuploadnuť v poriadku