Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
žeby?
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa žeby? »

Talian napísal:Moze to byt aj serial / serialy ?

V siedmom nebi , Veronika Marsová , Carodejnice
hahaaa suhlasim, nekonecny serial, nikdy neskonci to utrpenie
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

žeby? napísal:hahaaa suhlasim, nekonecny serial, nikdy neskonci to utrpenie
Mna ale strasne na tom vadi ta nabozenska tematika , ako kazdy kazdemu pomaha kazdy kazdeho riesi , tie trapne dialogy co medzi sebou vedu , a njaviac tam neznasam Lucy , a Ruty sa asi vola(nebola Ruty v Bill Cosby?) .
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Talian napísal:Moze to byt aj serial / serialy ?

V siedmom nebi , Veronika Marsová , Carodejnice
Talian, tvoj 1. príspevok, s ktorým súhlasím :wink:
Sú to absolútne braky :aasmile2: Ešte Veronica Marsová sa dá nejak prežiť, ale tamtie dve :samovrazda:
Blackhacker
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Blackhacker »

hee forest gump bol super film :D
hm moj najhorsi bol asi 20 let pote to bolo onicom ten dej ani nemal dej
a potom este rozpravka kozi pribeh tych animatorov by som zavrel dobasy ..horor pre deti !
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

no najhorší je určite ako som už raz písal House Of The Dead a potom za ním Marabunta: Vraždiace mravce - číra esencia debility, neschopnosti a tvorivej impotencie :smt022
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

janulko napísal:najvecsie pi*ov*** su filmi ako vsetki s vandamme segal je lepsi ovela a potom tie terminatori ale najviac nenavidim forrest gump lebo ludia mi casto hovoria ze somako on neviem ako to mislia
no ako tak pozerám na tvoj príspevok ako aj mnohé iné tu na hojku, prezrádza mi o tebe niečo na základe čoho asi viem ako to mYslia
PS: na Forresta len v dobrom :smt018

K téme
môj najhorší filmový zážitok v poslednom období prestavuje s.Darko ...narozdiel od Donnie Darko, ktorý zaujal je toto pokračovanie ... no proste... :smt096
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No pre mňa najtotálenjší odpad aký som za poslednú dobu videl bolo
THIS IS SPARTA! :smt065

Niečo tak sprosté a primitívne som už dávno nevidel.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

naposledy to bol Wrestler, ktorý ma vôbec nezaujal.
a ešte The Orphenage - tiež podľa mňa len strata času.
Ale to je len môj názor, asi som čakal od tých snímkov viac...
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

begbeee napísal:No pre mňa najtotálenjší odpad aký som za poslednú dobu videl bolo
THIS IS SPARTA! :smt065

Niečo tak sprosté a primitívne som už dávno nevidel.
Neviem asi si myslel Meet the spartans
ak áno tak naprosto súhlasím...ja nerozumiem ako si mohli tvorcovia myslieť že bude vtipné niečo čo by možno obstálo pred rokom 2000

a ešte som si spomenul na Hviezdnu pechotu 3
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak som si konecne dodal odvahy a pozrel si Jakubiskovu Bathory...Mozem len skonstatovat, ze tento pocin si zasluzi byt otitulovany ako najhorsi film, ktory som za poslednych par mesiacov a hadam aj za posledny rok videl. Otrasna vyprava, otrasne efekty (ktorych teda chvalabohu ani vela nie je), otrasne herecke vykony, prevracanie historie naruby, zhovadilosti ako kolieskove korcule a v neposlednom rade aj slovensky dabing - vysvetli mi niekto, co na tejto hluposti stalo vyse 15 milionov Eur (21 a pol miliona USD) resp. skoro pol miliardy SKK??? Vezmime si do uvahy, ze District 9 stal 30 milionov USD a co je to zac, alebo boha jeho, Pan's Labyrinth stal 19 milionov USD, co je o 2 a pol melona menej ako Bathory a ziskal 3 Oscarov a na IMDB ho skoro 130 000 ludi ohodnotilo na 85%. Bathory bol bud totalny tunel, alebo niekomu slo do vrecka privela penazi...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No ja by som ho teda ako najhorsi film nedaval. Nebol moc dobry, bol fest dlhy, pribehy s tym Jirkom Madlom co tam lietali a pomaly cestovali v case boli trapne to ano, ale stale tam bol dost obsiazny a premysleny pribeh ako mohla Bathory v skutocnosti zit. Uz len to, ho posuva mimo priecku najhorsich filmov.

Co sa tyka ceny, boli tu uz aj drahsie filmy a boli to este viac fest blbosti, takze takto to porovnavat tiez nemozes. Saw 1 stalo 5 eur pomaly a super film, to ale neznamena, ze z takeho rozpoctu odvtedy musi byt dobry film.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Indigo napísal:No ja by som ho teda ako najhorsi film nedaval. Nebol moc dobry, bol fest dlhy, pribehy s tym Jirkom Madlom co tam lietali a pomaly cestovali v case boli trapne to ano, ale stale tam bol dost obsiazny a premysleny pribeh ako mohla Bathory v skutocnosti zit. Uz len to, ho posuva mimo priecku najhorsich filmov.

Co sa tyka ceny, boli tu uz aj drahsie filmy a boli to este viac fest blbosti, takze takto to porovnavat tiez nemozes. Saw 1 stalo 5 eur pomaly a super film, to ale neznamena, ze z takeho rozpoctu odvtedy musi byt dobry film.
Nazor ti samozrejme neberiem, ale ani ty mi neber moj :) Porovnavat to mozem, pretoze ako jediny stredoeuropsky ''blockbuster'' mal bohovske dotacie, a Jakubisko dostatok casu na ich lepsie sprostredkovanie. Pan's Labyrinth je porovnatelny, kedze ho Del Toro natacal z vlastnych penazi, a to v Spanielsku a v Mexiku a tie moc vela blockbusterov taktiez neprodukuju. A vznikol z toho jeden z najlepsich a najviac kriticky uznavanych filmov vsetkych cias. Bathory je iba dokazom, ze Jakubisko starne...Viem, ze je vela filmov, ktore stoja kopu penazi a su nafigu, ale pri takej ''jedinecnosti'' tohto projektu a po jeho ospevovani som ocakaval minimalne 100x lepsi filmovy zazitok...Mozno to prilis porovnavam s Niznanskeho knihou, ale podla toho, co som ja cital, historici filmovou verziou neboli prilis nadseni...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Keby Jakubisko minal peniaze na ine veci nez na kavu, Redbull, kostymy, ucty za telefon, psychotropne latky (sorry ale tie korcule na natahovak boli fest ubohe) a keby vedel tocit filmy, urcite by to takto nedopadlo. Ale radsej natocit fantasy sracku so zavyjajucim Madlom a kde Bathoryovu suka Caravaggio (LOL) nez nieco hodnotne a poriadne, ze?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jakubisko vedel tocit filmy. Vezmime Perinbabu, Tetu, Pehavy Max a Strasidla, 30-rocnu Vcelu...ostatne za vela nestoja, ale tieto spominane su jedny z mala slovenskych filmov, ktore za nieco stoja...Akurat, ze peniaze sli tentokrat asi do destinacii, ktore si definoval ty...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No este ta Perinbaba...zvysok akosi nemusim.
btw je to tisicrocna vcela, nie 30 :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nj, som trocha mimo...ale je zaujimave, ze neviem, ako mi napadlo cislo 30...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

transformers 2, zmet mlatiacich sa plechov v jednej kope, dost zle, videl som to u kamaratky na byte, v jeden moment ma budili ze som tam uz driemal...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No z poslednej doby sem zaradujem film Bruno. Povodne som ho chcel dat do temy najvacsie filmove sklamanie, ale zasluzi si tuto temu.
Cakal som slabsi odvar Borata, ale dostal som absolutnu nechutnost s kopou trapnych scen. Radsej budem pozerat na bielu stenu ako na ten film. Ist na to do kina, tak si pytam vstupne spat.
Peťush
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peťush »

zubatá vagína.....jednoznačne!
Napísať odpoveď