Najhorsi film
Najhorsi film
aky najhorsi film ste videli? v poslednej dobe to bol film click kedy som si v polovici filmu povedal ze dost a vypol som to...
skuste aj popripade napisat co sa vam nepacilo a co vas nudilo....
skuste aj popripade napisat co sa vam nepacilo a co vas nudilo....
Potemkin sa zas mne pacilkinjeril napísal:Copy that to Tomasito & Kriznik Potemkin ...
Najhorsie co som videl...nejak mi nesadol Ali G, ale skusim to raz dopozerat do konca a mozno zmenim nazor, no a potom este aj Ucastnici Zajazdu, to bola nehorazna blbost bez pribehu a s otrasnymi hereckymi vykonmi.
Ak by to mal byt serial tak jednoznacne "Medzi nami", vacsiu blbost som v zivote nevidel(ani juhoamericke telenovely alebo rodinne puta sa na to nechytaju)
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
isteze je na hovno herecka ale ona ma zase ine kvalityJhonyfire napísal:Medzi najhoršie filmy patria určite filmy s
JENIFER LOPEZ !!!
JE TO UPLNE NANIČ HEREČKA!!!
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Universal Soldier2, Donnie Darko, Jonathanova Pomsta...
nemam rad ak niekto odsudzuje filmy len preto, ze su Made In USA a za dobre filmy povazuje len intelektualne, nepochopitelne filmy z Islandu..
v poslednej dobe ma sklamalo vela CZ filmov napr. Doblba, Experti, ale napr . Kraska v nesnazich ma prekvapila(aj ked to nebol nejaky extra film..)
nemam rad ak niekto odsudzuje filmy len preto, ze su Made In USA a za dobre filmy povazuje len intelektualne, nepochopitelne filmy z Islandu..
v poslednej dobe ma sklamalo vela CZ filmov napr. Doblba, Experti, ale napr . Kraska v nesnazich ma prekvapila(aj ked to nebol nejaky extra film..)
-
Lord PROXI
King
-
seth82
Darca
...a co tak film U Turn od Olivera Stonea so Seanom Pennom a J.Lopez?A dalej tam boli Joaquin Phoenix, Jon Voight, Billy Bob Thornton...podla mna to bol super film...a Lopez tam zahrala super...zavisi to podla mna aky scenar dostane a aky reziser sedi na stolicke...Jhonyfire napísal:Medzi najhoršie filmy patria určite filmy s
JENIFER LOPEZ !!!
JE TO UPLNE NANIČ HEREČKA!!!
k teme...
Vcera som si v robote pozrel filmy Showgirls a Invasion (nejaka nepodarena verzia Vojny Svetov) a skoro ma slak trafil...tak po par minutovom nadavani som nasiel cely znudeny Adventures of Lavagirl and SharkBoy 3D a toto bol teda zlaty klinec programu...Niekedy je az zaujimave ako moze taky reziser ako Rodriguez natocit taku ko*otinu. Ano, viem ze je to pre deti, ale aj Spy Kids boli pre decka a dalo sa to pozerat...Samozrejme este k tym filmom, do mojeho shitlistu patria vsetky americke B horrory od Hills have eyes, cez hostel, po Texas Chainsaw massacre a Freddy vs Jason a na druhej strane aj cela zbierka mrdnutych radoby komedii typu American Pie, The girl next door, 13 going on 30 a Eurotrip a tak dalej. Za dobru komediu povazujem filmy ako Maverick, 51st State a take klasiky...