whama neznasam a ta pesnicka mi lezie na nervy...mam rad slovensku klasiku ale vianocnych pesniciek je omnoho viac ako sa da dat do hlasovania tak ja som dal kazdy den budu vraj vianoce (myslim si ze sa v hlasovani zabudlo napr na pesnicku po roce vanoce prichazeji)...ale za najlepsiu pesnicku pokladam tichu noc svatu noc v organovom prevedeni a z tychto komercnejsich jednoznacne tublatanka- piesen stratenych synov
jednoznacne Wham! - Last Christmas neni o com .. absolutne ziadna debata nemoze byt... ) pre mna je to najlepsia pesnicka vobec.. vianoce bez last christmas nejsu vianoce ..
No Wham sa mi zdaju uz velmi opocuvani, ale dnes ked som isiel na aute a hrali "Kazdy den budu vraj Vianoce," tak ma vianocna nalada prepadla dost statocne. Preto som dal hlas prave tejto pesnicke. Wham je uz velke klise, kazdy rok znova a znova a dookola v radiach aj na MBoxe, lezie mi to krkom.
Last Christmas a All I want for Christmas is you sú už trochu opočúvané zato však White Christmas je veľmi kvalitne zložený song, ktorý sa navyše dá hrať v rôznych variáciách pričom to je vždy niečo iné na rozdiel od vyššei spomenutých piesní
Wham - Last Christmas mne osobne uz pride opocuvane tak ale je pravda ze to pocuvame zhruba od 20.12. do cca 1.1.
ale ked vidim pekny vianocny stromcek si pustim sinead o connor - silent night holy night ale ma to podmienku ze musi byt zaspievana na 110% inak to straca caro Vianoc
ked ona je tak pekna ta pesnicka ze vzdy mi vidu slzy stastia
moj najoblubenejsi vianocny song je jednoznacne Have Yourself A Merry Little Christmas v roznych prevedeniach TU je ukazka aspon od Carrie Underwood...aj ked osobne mam najradsej verziu Aarona Harpa