Najlepšie internetové obchody | e-shopy | Vaše skúsenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nebudeš lebo je to anglicky shop a ten je v EU
markesy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa markesy »

www.specreo.com
SK obchod s originalnymi darcekmi, gadgets, tricka so sialenymi motivmi, puzzle s vlastnyych fotiek a tak.
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

je nejaka skusenost s shopmobil.sk chcem si od tial kupit iphone pouzity a na dobierku lebo do BA sa dostanem malokedy ale ten predajca co je pri telefone je docela mily len dost zaneprazdneny ze musi ist na svadbu a tak povie niekto nejake skusenosti?

//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 21:28 )
poradi mi niekto? :( :?
HellRoB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HellRoB »

Chcem sa spytat, aka je bezna doba dodania tovaru zo sportsdirect.com? Objednaval som odtial 27.8. (takze uz to bude skoro dva tyzdne). Objednavka prebehla v poriadku, strhlo mi z uctu, obratom mi poslali mail s moznostou sledovania zasielky cez DHL, no do teraz sa tam nic nezmenilo a nepohlo. Je to bezne, alebo moje obavy, resp. otazky su irelevantne?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

myslim si ze poloha nezavisi na cene postovneho :)

A klasika alza.sk, progamingshop.sk...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

tomaxx_199 napísal:byvam na vychode a alza obchod je na zapade nebude ako dlho bude trvat a ake drahe bude postovne ked daco s tamad objednam? poradte eshopy na pocitace take zname na vychode. teraz mam oblubeny pcmania ale tam maju dajak v poslednom case toho malo a nic sa tam neda najst
Kolko máš prosím ťa rokov ? Takéto otázky.. Samozrejme budeš platiť poštu ako je na alze. To ako kebyže ja som z Košíc posielam niečo do NR tak by som mal za poštu zaplatiť viac ako keby som to poslal iba do prešova ? Určite nie. Doprava ak je to čo objednáš skladom bude trvať zase ako je na alze. Je to také ťažké to na ich webe nájsť ? Samozrejme jednoduchšie je napísať na fórum!
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Na pc som zatial objednaval len z dvoch firiem.

Alza.sk a Tntrade.sk
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

objednaval som cez sportsdirect...a dnes mi prisiel mail ze veci uz poslali ale jedny topanky nemaju. Chcem sa opýtať, že či náhodou neviete ako sa to bude teraz riešiť s tými peniazmi čo som im za ne poslal ? Pošlú mi ich spať na účet , alebo im mam poslat nejaky mail ?? este sa mi to nestalo tak pls nejake rady :(
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

ako som ti uz pisal cez PM ....

stalo sa to aj mne a tu je ich odpoved:
Dear Sir/Madam

We do not take payment for items until they have been dispatched and as your order was split into 2 separate parcel we took payment for part on 28/03/09 for £46.53 and the rest on 29/03/09 for £45.00 which is a total of £91.53. Unfortunately we did not have any stock of the Nike Alexi size 6 and the Adidas Bounce size medium.

Kind Regards
Takze NIC ti nestiahnu dokial tie veci neodoslu ... to ze ti prisla SMS ze ti stiahli tolko, kolko by stala ta objednavka vratane tenisiek nic neznamena, lebo tie peniaze si len REZERVOVALI a nakoniec ti realne stiahnu sumu BEZ tenisiek.

Nakoniec ... v baliku budes mat presnu fakturu, takze az ked na nej budu tie tenisky a v baliku ziadne nebudu mozes zacat byt nervozny...ale to sa nestane
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

ma tu niekto skusenost s thomann.de ? :roll:
safo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa safo »

Asus_ napísal:je nejaka skusenost s shopmobil.sk chcem si od tial kupit iphone pouzity a na dobierku lebo do BA sa dostanem malokedy ale ten predajca co je pri telefone je docela mily len dost zaneprazdneny ze musi ist na svadbu a tak povie niekto nejake skusenosti?

//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 21:28 )
poradi mi niekto? :( :?
POZOR NA TUTO FIRMICKU, SU TO PODVODNICI JAK BRNO, PRED PAR DNAMI SOM U NICH KUPOVAL MOBIL ZA 270€ STRETNUTIE PRI TESCU, NA POHLAD BOL MOBIL OK ZACHOVALY, PRIDEM DOMOV A NEFUNGOVAL KONEKTOR NA PRIPOJENIE SLUCHATOK, VOLAM CHLAPIKOVI SPAT A ZIADAM O VYMENU ZA INY KUS/MALI V PONUKE/ A UZ TO ZACALO VYKRUCANIE ZE OPYTA SA SERVISAKA A OD DRUHEHO DNA MI NEDVIHA MOBIL PROSTE HRA NA MRTVEHO CHROBAKA. ASI TO BOLA AJ MOJA CHYBA MAL SOM VIAC PREKLEPAT MOBIL, SKUSENOST DO BUDUCNA. ALE AKO PISEM SU TO OJ...VACI JAK BRNO, DOPORUCUJEM VYHYBAT SA KUPE MOBILU CEZ TUTO FIRMU ABY VAS NENAMOTALI AKO MNA. JEDINE CO MI OSTAVA JE SIRIT IM VELMI ZLU REKLAMU NA FORACH A PO ZNAMYCH, CO UZ.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ohodnoťte internetové obchody

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak moje doterajsie skusenosti:
http://sysnet.sk/ - Z mojej skusenosti neodporucam - Objednal som si pred mesiacom ext. disk, ktory mi slubili, ze bude u nich do tych dvoch tyzdnov. Informoval som sa po dvoch tyzdnoch, ze ako to vypada, no oni mi povedali, ze podla noveho info pride 9.12.09. Tak som im opatovne dnes zavolal a co som sa nedozvedel? Disk este nieto a vypada to tak, ze bude az 6.1.2010 u nich. Kym mne pride ten disk bude opatovne aj lacnejsi o par korun isto..

http://www.progamingshop.sk/ - Absolutna spokojnost - ak maju tovar na sklade, tak do dvoch dni je doma ako na koni. Ak nemaju, tak naskladnia podla ich priblizneho datumu.

http://www.supershop.sk/ - Ujde to, ale ziaden prevrat. Ked clovek nepotrebuje dane CD/DVD, ktore nemaju skladom urgentne, tak kludne nech ho objedna. V mojom pripade vsak dana objednavka trvala viac ako mesiac.

http://www.shop-nhl.cz/ - Taktiez priemer. Momentalne cakam na jednu mikinu od nich uz vyse 6tyzdnov. Co je dost vela, na moje pomery. Avsak kedysi davnejsie som si stadial objednaval taktiez triko, ktore doslo ako bolo slubene, do mesiaca. Momentalne vsak pri pokuse o overenie objednavky (kde je a pod) som sa k nim nedovolal cely den a na maily neodpisuju vonkoncom.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

http://www.x-computers.sk
:plus: spokojnost velmi velka
:plus: posielanie prostred. sl. posty
:plus: moznost zlavy
:plus: rychle vybavenie objednavky
:minus: zatial ziadne

http://www.alza.sk
:plus: rychle vybavenie
:minus: nemaju moznost poslania cez sl.postu, iba cez drahy UPS

http://www.interstore.sk
:plus: rychle jednanie
:plus: telefonicke /sms potrdenie objednavky
:plus: posielanie balikov na adresu cez UPS (cena 3€ !!)

pre milovnikov cigar
http://www.myami.sk
:plus: taktiez velmi rychle jednanie
:plus: telefonicke potvrdenie hned po prijati objednavky a okamzite zaslanie
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ProGamingShop
:plus: rychle dodanie, vacsinou maju vsetko skladom,proste spokojnost
:minus: zatial ziadne

neskor podoplnam dalsie shopy, ked budem mat s nimi skusenosti dufam ze pozitivne :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

nedavno som kupoval nejake knihy z http://www.martinus.sk/
spokojnost velka :D
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

epicom.sk dobre ceny rychle dodanie...
k alze .. su dost predrazeny a takmer vsetko sa da zohnat lacnejsie..
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

pixmania
:plus: ceny, zakaznicky servis
:minus: aj ked vela ludi ich nema rad ja som ziadny problem nemal

progamingshop
:plus: uplna spokojnost zatial
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Pred par mesiacmi som strasne chvalil Alzu, ale ked mi predvcerom od nich prisiel balik tak som zmenil na nich svoj nazor. Multifunkcne zariadenie bolo zvrchu poskrabane, dnu povylievany atrament, dve tlacove hlavy, jedna bola v tlaciarni uz pouzita a druha bola v rozbalenej krabicke. (mala byt iba jedna) Chybalo prislusentstvo a boli prazdne Cartridge. Ale co ma najviac zarazilo, bola v baliku nejaka fotka chlapa ako fajci cigaretu a na stole flaska slivovice. :D (prikladam naskenovanu fotku do prilohy) Ostane veci boli nastastie v poriadku. Alza klesla u mna hlboko. :?
Volal som tam a pracovnik sa len vyhovaral, ze sa to uz neda vratit a kecal somariny, ked som mu objasnil problemy, hned bol uprimny, nadiktoval cislo kuriera a ten im to dovezie na ich naklady.
Mna nikto nebude oje*avat ku*va! :twisted:
Prílohy
scan0010.pdf
(631.83 KiB) 725 stiahnutí
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

Niake Hip Hop dobre obchody ???
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

www.rooftop.sk

Nemam skusenost, ale spoluziak to raz spominal.
Napísať odpoveď