Najlepsie odj.by
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Takze toto nebude len fraza, je to udalost zo vcerajsieho, silvestrovskeho vecera.
Boli sme na amfiku, kde sa zislo vela ludi, no a spoluziak, mimochodom dost neuspesny v baleni dievcat zacal konverzovat s jednou babou. Kecali spolu priblizne hodinu, co je imho na silvester dost dlho
, ale ich konverzaciu niekto necakane prerusil... Druhy spoluziak len tak prisiel a bez slova zacal tu babu oblizovat (ani sa nepoznali). Keby ste videli ksicht toho, co ju tam vyse hodiny namotaval, dve minuty sa na nich pozeral, ze co robia... A takto mu to potom spravil este 2 krat. Proste Odj.b roka 
Boli sme na amfiku, kde sa zislo vela ludi, no a spoluziak, mimochodom dost neuspesny v baleni dievcat zacal konverzovat s jednou babou. Kecali spolu priblizne hodinu, co je imho na silvester dost dlho
-
berynatorko
Medium Expert
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
DonLuca
Medium Star
Vieš to aj mňa pák krát napadlo, a inak ja to nepoužívam, ak si si to pomyslel.. toto som počul len raz....ale tak mi to nedalo ho doplniť.....ale vieš možno je to tým, že už ak jeden urazil druhého, tak tomu druhému to nedá, aby mu to nevrátilKey5ers0ze napísal:ja len rozmyslam co za idiot to vymyslel a co za idiotov to dokaze pouzivat kedze tym vlastne urazaju len seba![]()
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe