tak napríklad včera ma kukiak odje*al:
povedal som mu:"Smrdia ti nohy" od jeho miesta sa fakt rozširoval taký nožný puch a všezci hovorili že je to on
Jeho odje*:"Jediné čo tu smrdí je tvoj penis"
Nemal som šancu...
este za cias skoly som mal spoluziaka z vychodu a tomu ked som povedal ty kkt tak on nato no bo povis more kar chuju zahoracka, heh pritom som z povazia
no mne sa pacia odpisy v style:
1-chod do p**e.
2-Jaj zase k vam domov?
alebo:
1-ty debil (ale vacsinou su to tvrdsie slova)
2-tesi ma, ja som "meno odj*bavaca"
1-fuj, tu je smrad
2-no jak si dosiel...
btw, nedala by sa tato tema dat do vtipov ako dolezita? neviem ako vy, ale ja sa na niektorych perfektne bavim
naj je ked vam niekto vola a nieco potrebuje, ci len daku otazku alebo nieco zohnat:
caw, prosim ta...
a vy do toho Nemame a nevedeme! alebo Nemame a nedostaneme!
si tu platny ako mrtvemu kravata
si rychly ako katastrofa
kamarat mal strasny "odzdrav" - prisiel som do roboty, zahlasim dobre ranko a on na mna zavrci: Ked je dobre tak si ho zjedz!
ked niekto zadre nieco fakt mocne trapne a nikto sa nezasmeje ani zo slusnosti...
A: nejaky hrooozne trapny for
B: to sa neujalo
ale je to pomerne dost neprijemne a treba to pouzivat s rozumom vtedy to stoji za to
turtlak napísal:ked niekto zadre nieco fakt mocne trapne a nikto sa nezasmeje ani zo slusnosti...
A: nejaky hrooozne trapny for
B: to sa neujalo
ale je to pomerne dost neprijemne a treba to pouzivat s rozumom vtedy to stoji za to
U nás v škole sme používali:
"No, .. pointa nám ušla."
jednoduche a primitivne : "nechcel by som", "trapne !!"
a srry, ale take ako tvoj ocec, tvoja mama a take rodinné som prestal od deviny na základnej použivať