najnovšie multiplayer hry pre dvoch hračov
-
zdenko.xxxx
Light Star
najnovšie multiplayer hry pre dvoch hračov
Chcem s kamošom zosieťovať kompy a chceme si zahrať fakt to najlepšie a najzabavnejšie z novych multiplayerovych( nie pre veľa hračov) hier . Kedže sam multiplayer nehravam tak newiem čo sa oplatí si zahrať. Čo by ste mi poradili lebo dvaja hrači ak budu hrať vojnovu hru na velkej mape nwm či to bude zabawa:D napr. taký Mirrors Edge alebo Left 4 Dead 2 to sú horuci kandidati whats next:? môžu byť tiež fakt dobré Co-OP gamesky diky

-
onetwothree
Re: najnovšie multiplayer hry pre dvoch hračov
Coop aj v Kane & Lynch: Dead Men, prípadne v Lego hrách - Star Wars, Batman, Indiana Jones 
nardarek.. hladam nejaku multiplayer akcnu hru. ale taku kde napr dvaja hraci plnia misie.. cize nie ten typ hry(deadmatch) 2strany a mastite proti sebe uplne bezhavo(cs,battlefield,cod2,unreal tournament).. napr swat4 a aj l4d tusim to je take. no a nejake dalsie..
tak podla mna je fakt super hra spominy kane & lynch uz sa strasne tesim na 2dado26 napísal:nardarek.. hladam nejaku multiplayer akcnu hru. ale taku kde napr dvaja hraci plnia misie.. cize nie ten typ hry(deadmatch) 2strany a mastite proti sebe uplne bezhavo(cs,battlefield,cod2,unreal tournament).. napr swat4 a aj l4d tusim to je take. no a nejake dalsie..
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus splinter cell ale neviem presne ktoru cast, ale myslim ze v jednej to slo ze ste spolu plnili misie
-
Hotwire
Addict
sa mi zda ze dakde tu bola tema o coop hrach, tam mas nake tipydado26 napísal:nardarek.. hladam nejaku multiplayer akcnu hru. ale taku kde napr dvaja hraci plnia misie.. cize nie ten typ hry(deadmatch) 2strany a mastite proti sebe uplne bezhavo(cs,battlefield,cod2,unreal tournament).. napr swat4 a aj l4d tusim to je take. no a nejake dalsie..
Resident Evil najnovsi na komp, rozchodit a prejst... nasetrit na ulimited zbrane a prejst na profesionale ... clovek by sa cudoval ake je to zabavne hrat dookola furt 
Tak napisem Vam hry co sme hravali coop a ktore isli rozbehali sme ich cez hamachi po pripade Tungle takze
L4D 1
L4D 2
Splinter Cell Conviction - iba Tunngle
Gears of War - vrele odporucam bol k tomu nejaky coop patch treba
Rainbow Six Vegas
Rainbow Six Vegas 2
Borderlands
Call of duty : World at War
Resident Evil 5 - najlepsie uplne odporucam bol potrebny este Tegnogods
Serious Sam 2
Serious Sam HD
Operation Flashpoint : Dragon Rising
Tom Clancy's HAWX
Damnation
Hry ktore sme nehrali ale vraj funguju po hamachi
GTA 4
Kane and Lynch
Teraz ma zatial napadli len tieto
L4D 1
L4D 2
Splinter Cell Conviction - iba Tunngle
Gears of War - vrele odporucam bol k tomu nejaky coop patch treba
Rainbow Six Vegas
Rainbow Six Vegas 2
Borderlands
Call of duty : World at War
Resident Evil 5 - najlepsie uplne odporucam bol potrebny este Tegnogods
Serious Sam 2
Serious Sam HD
Operation Flashpoint : Dragon Rising
Tom Clancy's HAWX
Damnation
Hry ktore sme nehrali ale vraj funguju po hamachi
GTA 4
Kane and Lynch
Teraz ma zatial napadli len tieto
-
aviceN
Guru
Kane and Lynch na pc funguje len v pripade ze druhy ma xbox ovladac, myslim si ze Lan coop nie je, mylim sa?
niektory tu pisali ze vraj to ide tak neviem ani ja
-
Dědek Kostěj
Expert
aviceN napísal:Kane and Lynch na pc funguje len v pripade ze druhy ma xbox ovladac, myslim si ze Lan coop nie je, mylim sa?
ja som to skusal s kamaratom cez Lan a neslo to, presne ako hovoris, jednemu sa to spusti druhemu sa vypisie "Please connect controler" alebo nieco podobne, skratka musis mat na to ovladac.
Presne tak, na 2 PC si to nezahras, vcera som to stiahol , brabral sa s tym a nakoniec to neslo 
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2010, 12:18)
Ktora Borderlands sa da hrat na 2ch PC? aj 2009 aj 2010?
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2010, 12:18)
Ktora Borderlands sa da hrat na 2ch PC? aj 2009 aj 2010?