nakup v usa
-
phatres1994
Star
nakup v usa
cawko chlapci tak rad by som si objednal graficku kartu z amazon.com viem ze to nedodavaju tu ale v amerike mi zije pol rodiny a tak by to objednali oni a potom by mi to poslali..dalo by sa to tak spravit?..v com moze byt hacik a na co si mam dat pozor?....plati sa clo alebo nieco take?....mate niake skusenosti?..prosim poradte
jedna sa o tuto kartu a pride mi to dost lacne oproti nasim obchodom http://www.amazon.com/EVGA-PCI-Express- ... 362&sr=8-2
jedna sa o tuto kartu a pride mi to dost lacne oproti nasim obchodom http://www.amazon.com/EVGA-PCI-Express- ... 362&sr=8-2
Re: nakup v usa
pride ti z colneho uradu zaplatit DPH + clo 5%. hoci ti tam daju, ze je to dar, aj napriek tomu doplatis. ale nic strasne. kludne objednaj.
jedine co moze nesediet je voltaz a ine ale tym som si nie velmi isty. take veci som este nekupoval z amazonu.
jedine co moze nesediet je voltaz a ine ale tym som si nie velmi isty. take veci som este nekupoval z amazonu.
-
phatres1994
Star
ale oplati sa mi to aj vtedy ak zaplatim clo aj dph nie?..a dph sa plati 19 nie?..teraz je u nas cena 390 eur za nu tak by ma to vyslo na 300 max aj s postovnym a dph
19+5 ale to 5% je variabilnych. samozrejme, ze je to stale lacnejsie. ja tiez objednavam nejake veci z amazonu, lebo je to lacnejsie aj s postovnym atd.
-
phatres1994
Star
kolko by ma to vyslo cca?
bez poštovného s 19% DPH 340 eúr
-
phatres1994
Star
tak to uz asi pockam kym to zlacnie tu plus budem mat istotu ze je to zo slovenska
by som povedal, ze stale je to lacnejsie, so vsetkymi sumami. a pokial budes cakat, tam bude zase lacnejsie oproti nam.
-
phatres1994
Star
tak zatial pockam a potom sa uvidi ale piste nadalej ked mate skusenosti s takymi zasielkami