napalovanie DVD9

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
adapet
Light Expert
Light Expert

napalovanie DVD9

Príspevok od používateľa adapet »

AHOJTE stiahol som si piratov karibiku dvd9 a kupil dvoj vrstvove dvd. ako to mam napaliť v nerovi ako datove dvd alebo v inom programe? vopred dik za odpoveď
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ak máš napaľovačku, čo podporuje dvojvrstvové napaľovanie, a tiež aj software s podporou napaľovania, tak nemáš čo riešiť. Napaľuj to normálne ako klasické DVD, program sám identifikuje, že máš vložené dvojvrstvové médium a všetko prispôsobi.

Ak sa tak neudeje, tak buď máš dvd napaľovačku bez podpory DVD9, alebo starý software (Nero 6.neviem aké číslo a staršie)..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

chod cez Burn DVD-VIDEO FILES
to DVD mas v imagy ?
ak hej tak to napal cez alcohol.. ale skusenosti s napalovanim cez alcohol na DVD9 nemam .. takze newiem... potom by bolo asi lepsie ist cez nera a dat vypalit obraz na disk... samozrejme pokial je to v imagy..
pokial nie tak ako som pisal Burn DVD-VIDEO FILES
a tam nahadzes do Video_ts vsetky subory ktore mas ty v tom stiahnutom... v Audio_ts sa zrejme nenachadza nic cize to nehas normalne prazdne.. a das napalovat
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

a ako je to v image alebo video ts a audio ts ?? dalo by sa to orezať v dvdfab vyhádžeš dabingy a titulky načo je vo filme madarčina a polština to zaberá iba miesto ja prerábam filmy cez dvdfab a potom majú 3-4 gb
Napísať odpoveď