napalovanie image
napalovanie image
Ja viem ze mi niekto napise ze si mam precitat forum, ale precital som vsetko, a tym ze som uplny trotl z toho poprosim navod ako pre totalneho amatera: Stahol som subory s priponymi MDF a MDS a potrebujem to napalit na DVD. Prosim vas napiste mi podrobny postup. Vrela vdaka!!
no ja si myslím že si chce vypálit to čo je v image a nie ho napálitPlasmon napísal:Stiahni si Nero 8 alebo 9, daj vytvorit datove dvd, tam das pridat tie dva subory a das vypalit.Potom po napaleni ich mozes rozbalit napr cez spominany Alcohol alebo Daemon Tools.
takze cez nero expres->obraz CD,projekt,kopia->obraz disku CD alebo uložený projekt->a už si len vibereš to image a dáš ho napálit
alebo cez UltraISO->nástroje->vypálit image CD/DVD
JA chcem vypalit to co je v tych suboroch, aby ked DVD dam do DVD prehravaca mi islo to DVD. Je to v podstate GPS navigacia. Skratka ak som dobre pochopil, stahol som image (mdf a mds) asi kopia toho originalneho DVD a v podstate potrebujem spravit z toho kopiu. JA viem som jelen, ale poradte mi prosim.helicos napísal:no ja si myslím že si chce vypálit to čo je v image a nie ho napálit
takze cez nero expres->obraz CD,projekt,kopia->obraz disku CD alebo uložený projekt->a už si len vibereš to image a dáš ho napálit
alebo cez UltraISO->nástroje->vypálit image CD/DVD
Ja som to podla popisov skusil spravit takto: cez Alcohol 120 som dal vypalit image subor, tam som vybral ten subor xxx.mdf potom dalej a vypalilo mi to viacej suborov s priponou xxx.db velkost je priblizne taka ista ako bol mdf subor. A ci som dal mdf alebo mds vypalit napalilo to iste. Je to dobre vypalene, bude to fungovat? Dik