a chcem za to 5 kariem plusovych a 3 minusove !
Nárys,Pôdorys,bokorys
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nárys,Pôdorys,bokorys
tak tu to mas opravene v tom tvojom obrazku, podla toho si to urcite rad dokreslis ... som leniva ku*va a nechce sa mi pustat Solid 
a keby som pil ruma, tak by som si aj toho vypytal 
A to mam ako podla toho co si znazornil urobit sak tam je iba kusok cerveneho,zeleneho a zlteho to co stym mam?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
co takto zapojit trosku intelektu ... netreba moc - aj opica, ked na nieco nevidi, tak pride blizsie ... ked nemozes blizsie, tak si musis pomoct ... v prvom rade asi stiahnut obrazok do PC ze ? ... a ked ho potom otvoris vo vhodnom programe tak to uvidis jak na dlani ... a podla toho to nakresli ... tie ciary, ktorym zodpoveda legenda, by mali licovat so svojou predlohou v naryse ... a nechci po mne amigo, aby som pustal Solid ! ... nepustim, nechce sa mi a mam nakočku naladu
tak rob a nevypytuj sa 
Prosim urobto to cez ten program ...lebo tomu nechapem ako to mam urobit este ras prosiiiiiiiiiiim
-
Grim
Darca
...tady přátelé...nabízí se jediné slovo...DEBILITA!...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
teraz neviem ci robis cicinu zomna tym, ze to neviem dost polopate vysvetlit, co mas v tom podoryse zmenit, alebo zoseba, aby si mohol pouzit len ctrl c + ctrl v ... kazdopadne, mozno prave pre tuto moju momentalnu nerozhodnost to v tom programe rozhodne robit nebudem
... buď dobrý a sprav to ručne - nakresli to presne tak, ako som ti naznacil v tomto poslednom obrazku ...
... ak sa nad tebou zlutuje niekto iny, prosim, ale ja uz nie ... narys a bokorys si celkom zvladol, nerozumiem teda preco by si nezmakol s pomocou aj podorys
a ak nie, tak nema ani zmysel ti pomahat a dufam, ze ta vyrazia zo skoly - mne totiz tym, ze teba takto vychovaju k technike vyvstava buduci realny problem, ze budem muset s takym clovekom pracovat a to soudruzi teda ne ... jak by povedali bratři - dikyčau !
... ak sa nad tebou zlutuje niekto iny, prosim, ale ja uz nie ... narys a bokorys si celkom zvladol, nerozumiem teda preco by si nezmakol s pomocou aj podorys
a ak nie, tak nema ani zmysel ti pomahat a dufam, ze ta vyrazia zo skoly - mne totiz tym, ze teba takto vychovaju k technike vyvstava buduci realny problem, ze budem muset s takym clovekom pracovat a to soudruzi teda ne ... jak by povedali bratři - dikyčau !
Pprosim sak vidim ze si v tom pograme profesional tak 2 minuty a posledne 2 minuty ta nezabijuprosim urobto pliiiiiiiiiis
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
profesionalom by som sa nenazval ani nahodou ... a asi ani nehodou 
nejde o cas, ide o princip ... povedz mi ako chces na skole uspiet, ked nedavas taky zaklad, ako premietanie ? ... ako chces nakreslit co i len nejaky hlupy hriadel, ked nemas predstavivost ?
nejde o cas, ide o princip ... povedz mi ako chces na skole uspiet, ked nedavas taky zaklad, ako premietanie ? ... ako chces nakreslit co i len nejaky hlupy hriadel, ked nemas predstavivost ?
prosim posledne mi hento daj! pliiis
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 15:06)
prosim dajte to sem uz dneska prosiiim lebo zajtra to uz musim doniest do skoly ...ma naserete ak to sem date zajtra pobede ...dajte to sem teras ten podorys
prosim dajte to sem uz dneska prosiiim lebo zajtra to uz musim doniest do skoly ...ma naserete ak to sem date zajtra pobede ...dajte to sem teras ten podorys
Ty si proste magorJarci napísal:prosim posledne mi hento daj! pliiis
no a som v pi*i dopocul som sa ze sme to mali doniest dna 16.12.2010 ale ja stale nemam ten podorys ma je*** ak to sem da niekto 16.12.2010 pobede...potom ma tak naserete ze as
Och, zas niekto po lobotomii prebehol cez cestu na stavebku ...
No tak si píš, že teraz ti to sem duplom nikto nedá 
tak to si v peatchi a takymto sposobom to nebude posledny krat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Jarci napísal:no a som v pi*i dopocul som sa ze sme to mali doniest dna 16.12.2010 ale ja stale nemam ten podorys ma je*** ak to sem da niekto 16.12.2010 pobede...potom ma tak naserete ze as
malo ti byt jasne, ze tu paktujes s obycajnymi prachsprostymi ku*vami
... sorry, ale zajtra poobede to sem nestiham dat, budem pracovne vytazeny (vlastne cely den sa ani na sekundu a pol nestihnem zastavit) ... mozno na vecer, ale ten asi venujem slecne a zabave
... takze ti to musi stacit 17.12. tak kolo 16. hodiny (najskor)
// jedna vec ma tesi, ze po prvotnej nasranosti, ked to tu nebude (akoze nebude a boh chran kazdeho, kto by nad tym uvazoval), mozno prides konecne na to, ze v zivote nestaci niekedy ani 100x poprosit, ani pi*ovat, ani plakat, ale musis za seba zabojovat sam