Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

vendo: este ma tak napadlo, ten plagat tam mozno vylepila sns, oni radi takto spasuju s plagatmi :roll:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Indigo napísal:Ja skor rozmyslam, odkial IvanSK tahas vsetky tieto "informacie".
Je to záhadou odkiaľ sa čerpajú tie svedectvá, ozajstné pravdy odhaľujúce celosvetové protislovesnké konšpirácie. :lol: Zrejme informácie sú od Slobodomurárov alebo podobných záhadných inštitúcií/skupín. :)

"František Šebej nadáva svojim čitateľom do dementov" a podobné články, toto je objektivita nie SME a Pravda. 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

A zase raz sa narod ukazal. Ach jaj. :nono:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Key5ers0ze napísal:vendo: este ma tak napadlo, ten plagat tam mozno vylepila sns, oni radi takto spasuju s plagatmi :roll:
mna napadlo ze to bola SDKU :?

fakt vas tu napadaju take pi*ov*** ktore tu predkladate ako svate pravdy bez najmensieho overenia doslova sa bijete o to ze to musi byt pravda lebo s tym suhlasite/autor vam vravi z duse tak ma super clanok ale ked niekto povie nieco co sa vam nepaci je jedno kto to povedal oznacite to za blud odvolavajuc sa na autora/divne zdroje atd
niekto tu mozno chce diskutovat ale uz sa to davno neda kedze velmi vela ludi tu len presadzuje ?svoje? nazory
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

s vysledkami som velmi spokojny. Gaspi v druhom kole vacsi naskok ako v prvom kole. podla okresov to vyzeralo ako vojna juhu proti severu. ti co sa pohorsuju nad madarskou kartou nech idu plakat do narucia Csakyho a Duraya. bez ich kecov o autonomii by nebolo Slotu ani Belousovovej. na Csakyho prskani a vyhrazkach, ako sa partneri v EU a NATO dovzedia o nasich volbach sa ale dobre bavim. a po prehre Radicovej aj sranda v sdku este len zacne :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

//autoeditácia príspevku ( 05 Apr 2009, 19:01 )
absolutny suhlas
vendo napísal:mna napadlo ze to bola SDKU :?

fakt vas tu napadaju take pi*ov*** ktore tu predkladate ako svate pravdy bez najmensieho overenia doslova sa bijete o to ze to musi byt pravda lebo s tym suhlasite/autor vam vravi z duse tak ma super clanok ale ked niekto povie nieco co sa vam nepaci je jedno kto to povedal oznacite to za blud odvolavajuc sa na autora/divne zdroje atd
http://www.hojko.com/post1143705.html#1143705
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Je to hrozne keď sa pozeram že stary *ujo ziskaval voličov na luniku IX a možno aj inde vďaka džúsikom a klobaskam ako to miestny občania aj hovorili ...a to podpore SNS a Smer ani nehovorim. Slopa ,ktorý je najvačší primitiv a bezbožný človek na slovensku,ktorý si dovolí nazvať Milana Lasicu intelektuálnym bahnom ...no a Robertko no comment
Jaj Dalšich 5 rokov v utrpeni...
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:) nezostava nic ine nez zablahozelat k vitazstvu, volici rozhodli, tak pevne dufam ze Ivan Gasparovic bude prezidentovat druhe obdobie lepsie ako to prve..
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

bohuzial podla mna nastupujuci aishalmer (neviem ako sa to pise ale hadam viete) spravi svoje a uz neviem kolko ma stary pan rokov ale myslim si ze lepsie to nebude.
PS: moja babka ma tu chorobu a poviem vam neni to bohvie co
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

T3e5 napísal:bohuzial podla mna nastupujuci aishalmer (neviem ako sa to pise ale hadam viete)
alzheimer
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

zmenilo by sa niečo keby vyhrala radičová? nič... zmení sa niečo keď vyhral gašparovič? tiež nič... zbytočne popísaných vyše 50 strán... každý by si mal uvedomiť, že prezident nemá žiadnu moc... nechápem prečo sa míňajú zbytočne peniaze nás všetkých, keď ho za podstatne lacnejší peniaz môže voliť parlament :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

T3e5 napísal:bohuzial podla mna nastupujuci alzheimer spravi svoje a uz neviem kolko ma stary pan rokov ale myslim si ze lepsie to nebude.
tak tomu ver. michal kovac je na tom lepsie.

parkinson vs. alzheimer

stale lepsie rozliat polovicu chlastu ako zabudnut kam si ho polozil :D .
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

bax.. a načo ho vôbec voliť? Treba túto funkciu úplne zrušiť.. alebo aspoň zaviesť doživotnú funkciu prezidenta.. to budú úspory..

:)
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

brm napísal:bax.. a načo ho vôbec voliť? Treba túto funkciu úplne zrušiť.. alebo aspoň zaviesť doživotnú funkciu prezidenta.. to budú úspory..

:)
súhlasím... aspoň pri takom postavení ako má slovenský prezident, by toto vôbec nebol zlý návrh :wink:
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

jaj len sa tu hadajte a nadavajte si o rok si na Gasparovica nikto ani nespomenie iba ked ho sem tam ukazu v telke :)
A o pat rokov moze znova nastat to sialenstvo a hadky...hej ten je lepsi a ty si ch*j ak volis niekoho ineho...a bude znova sranda :D
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

brm napísal:alebo aspoň zaviesť doživotnú funkciu prezidenta.. to budú úspory.. :)
Ak by sa Ti to náhodou podarilo presadiť a nebudeš mať vhodného kandidáta, tak potom daj vedieť...... bolo by to síce doživotné, ale nevadí... ja by som sa pre dobro všetkých rád obetoval..... :D
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

"Ak má zvolíte, sľubujem okamžite zrušiť prezidentský úrad. "

Takemu by som dal svoj hlas :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

vendo napísal:...
predkladate ako svate pravdy bez najmensieho overenia doslova sa bijete o to ze to musi byt pravda
...
Aspoň jeden zdroj tu bol, beo.sk, aj som sa tam pozrel. Za seba hovoria názvy článkov ako ".... cigánske elity sú predsa len cigánske", "Simon Mol (Moleke Njie): vysoká daň za multikulturalizmus a rasové miešanie", "Homosexuáli sú nespokojní, že nemôžu ohrozovať rodinné hodnoty". Zaujímavý je tiež seriál "Multikultúrne spolunažívanie", kde vždy sa spomenie niekto nie biely v súvislosti s vraždami, trestnými činmi. :)

Toto by mala byť objektivita, nestrannosť? Sloboda prejavu musí byť, ale takéto tendenčné, účelné šírenie nenávisti???

Pekný zdroj objektivity, pravdy. :)
Shakal
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Shakal »

Preco je to vzdy tak, ze o koryto vzdy bojuju len kandidati najsilnejsich opozicnych a koalicnych stran???

Len preto, ze sa okolo (napriklad) Mikloska tolko v minulosti netocili kamery a preto ze sa nefotil s kazdou celebritou ako Radicova je on v niecom horsi??
Preco som si v druhom kole musel vyberat medzi dvoma idiotmi???
A nieeee. Nezacnite rypat o tom kto je mensie/vacsie zlo.
Obaja su na rovnakej urovni.

Je mi na grc.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shakal napísal:Preco je to vzdy tak, ze o koryto vzdy bojuju len kandidati najsilnejsich opozicnych a koalicnych stran???

Len preto, ze sa okolo (napriklad) Mikloska tolko v minulosti netocili kamery a preto ze sa nefotil s kazdou celebritou ako Radicova je on v niecom horsi??
Preco som si v druhom kole musel vyberat medzi dvoma idiotmi???
A nieeee. Nezacnite rypat o tom kto je mensie/vacsie zlo.
Obaja su na rovnakej urovni.

Je mi na grc.
mozno ak by Miklosko ukazal, ze chce byt prezidentom pre vsetkych obcanov a nie len vyvolenych, mal by aku taku sancu. Je 21.storocie a pan Miklosko to asi este nepochopil. Pre teba je IR a IG rovnake zlo, pre mna nie. Ak by bol v druhom kole IG a Miklosko dal by som svoj hlas Mikloskovi. A v tom je ten rozdiel fanaticki katolici (nehovorim, ze prave ty takym si) si nevidia dalej od nosa. Prehrali sme volby? Tento stat nas uz viac nezaujima..Pripojim jeden prispevok z diskusie na sme.sk:
na druhej strane si myslim, ze slovensko niekedy, ziaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, ze ziaľbohu, ze na slovensku predsa len tie pravomoci predsedu hlavy statu su este stale male a teraz, chvalabohu, ze su male.

ze na trone bude sediet gasparko a tvarit sa ako maly boh je smutne, ale da sa prezit.
co sa prehlta horsie je, ze s nim kolaboruju ti najmoralnejsi z moralnych - udajne, kvoli nenarodenym detom.

a tak si to odnesu, ti, co sa narodili...
(autor: pjotr
Napísať odpoveď