Nátlak ...
-
qwerty-xyz
d4nt3 napísal:Ospravedlnujem sa, zabudol som sa ozvat...
Ako to teda dopadlo...
Na další piatok sme šli spolu von a nejak tie negatíva z oboch strán prekusli ( moj nátlak a jej nerozhodnosť ) ... ja som sa ešte snažil ospravedlniť a zabojovať o druhú šancu, no v ten večer ma v polovici vety nechala sedieť pri bare a odišla za bývalým,asi aby mu vysvetlila,že medzi mnou a nou nič nie je.
To ma fakt dojalo. Dojalo. Mojej dobrej kamarátke, ktorá ma s nou zoznámila,som sa aj trošku vyplakal na plece, spil sa a šiel domov.
Ignoroval svet den -dva . Potom mi prišla sms od nej s drístami, že si ma nezaslúži, že som skvelý chalan, a ona mi nechce ubližovať atd. Ja som ju začal ignorovať, žiť si dalej..ona si asi uvedomila ,že niečo doje***, lebo tak to vraj povedala tej mojej kamoške a že ju to mrzí...
alebo jej chýbal niekto , s kým by si opäť mohla zahrávať..neviem...ešte nedávno mi písala, že či sa stále hnevám, že by sme mohli ísť niekam zájsť...mohli, ale už myslím,že bezo mna...![]()
teraz,ked " mám" čo som chcel,ju odmietam , možno si niekto povie, ale ako jej mám dôverovať,že to zase nieje v jej nálade ? Nijako. Dalšia skúsenosť. Dakujem aj vám,že ste mi radili alebo ste sa aspoň o to pokúšali.
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja to radšej už neriešim,,,
Ale raz sa mi stalo s jednou babou, že som ju chcel a ona bola ta herečka, čo sa nechala mnou obskakovať a držala uždu koňa, zvykla si na to, že jej ja volám, že ja ju volám von, ja sa jej ozývam a všetko,,,a pak som s tým sekol a to ste mali vidieť,,, to by som Vám doprial čo tá začala robiť,,, som žasol a ak by sa mi to nestalo, tak by som tomu neuveril,,, trochu som sa postaral o to aby vedela, že som spoznal inú babu a pak som sa jej 3dni neozval a to od dňa kedy sme boli dohodnutý na jednom firemnom večierku,,, už v ten deň,,, a neozval som sa 3dni a dokonca som si telefón vypol,,, a aka bola reakcia? najskôr mala nervy, zabila by ma, potom hodila ignorovatko, že jej je to jedno a pak ma prosila aby sme sa stretli a prorozpravali,,, a tych sms a zmeškaných telefonátov? btw: vlastne som nemal telefón vypnutý.
A raz som išiel von s jednou kočkou a postaral somsa aby sa nie odo mňa dozvedela že kde a kedy bude,,, a hadajte,,, akože tam prišla aj ona a prišla,,,
)) ina haluz,,,
Ale viete prečo sa to všetko takto stalo? lebo ona bola obskakovana chalanmi, každy ju balil a chcel ju,,, a čo mi hovorila, tak ona vždy dala kopačky,nikto jej a na to si zvykla a zrazu som prišiel ja a bolo? hehe
Ale raz sa mi stalo s jednou babou, že som ju chcel a ona bola ta herečka, čo sa nechala mnou obskakovať a držala uždu koňa, zvykla si na to, že jej ja volám, že ja ju volám von, ja sa jej ozývam a všetko,,,a pak som s tým sekol a to ste mali vidieť,,, to by som Vám doprial čo tá začala robiť,,, som žasol a ak by sa mi to nestalo, tak by som tomu neuveril,,, trochu som sa postaral o to aby vedela, že som spoznal inú babu a pak som sa jej 3dni neozval a to od dňa kedy sme boli dohodnutý na jednom firemnom večierku,,, už v ten deň,,, a neozval som sa 3dni a dokonca som si telefón vypol,,, a aka bola reakcia? najskôr mala nervy, zabila by ma, potom hodila ignorovatko, že jej je to jedno a pak ma prosila aby sme sa stretli a prorozpravali,,, a tych sms a zmeškaných telefonátov? btw: vlastne som nemal telefón vypnutý.
A raz som išiel von s jednou kočkou a postaral somsa aby sa nie odo mňa dozvedela že kde a kedy bude,,, a hadajte,,, akože tam prišla aj ona a prišla,,,
Ale viete prečo sa to všetko takto stalo? lebo ona bola obskakovana chalanmi, každy ju balil a chcel ju,,, a čo mi hovorila, tak ona vždy dala kopačky,nikto jej a na to si zvykla a zrazu som prišiel ja a bolo? hehe
-
midnight_man
Guru