Nátlak ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
d4nt3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Nátlak ...

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Viete mi poradiť ? Je možné aby si holka rozmyslela, šla so mnou niekedy ešte von po tom čo som ju odstrašil prilišným tlačením do rozhodnutí ? Neskoro som si uvedomil, že som to fakt skutočne dosral , ked som ju nutil povedať mi , čo je medzi nami a blbo som reagoval ked mi povedala , že zatial som " kamarat "... na to slovo som u bab v poslednej dobe akýsi alergický , ale toto som teda fakt nevychytal ... dá sa niečo robiť ešte v tomto pripade ? :?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Určite sa dá, hlavne neokolkuj a rovno napíš ako to bolo, čo presne si jej povedal, lebo takto môžeme len hádať a dedukovať, ako veľmi si to dosral? si ju poslal niekam? alebo jej vynadal.

Nikdy nie je neskoro, skúsiť to môžeš, veď nemáš čo stratiť, ak to nezoberie tak si na vine hlavne Ty no, s tým musíš rátať, aspoň sa poučíš do budúcna.

Inak si z toho nič nerob, ja som na ženy alergický celkovo :D a nie ešte na to tie kecy čo rozprávajú.. blé ... :twisted:

No normálne príď za ňou, a ospravedlň sa jej za svoje chovanie a slová, že si to tak nemyslel, že si spravil chybu, keď si na ňu tak tlačil a že nech sa nehnevá, že to úplne chápeš, že je to pochopiteľné, lebo sa poznáte krátko a takto to nejak obkecaj :)

veľa zdaru...
d4nt3
Light Star
Light Star

Na prechádzke , ked som ju odprevádzal domov mi medzi rečou spomenula, niečo v tom zymsle,že ma zatial bere ako kamarata... som ostal stať ako stlp a k tomu dodala,že po piatku to znie teda poriadne blbo na čom jej len prikývol... potom mi opakovala ako ju mrzí,že ona sa nechce ponáhlať a nechce to potom lutovať , ja som nechápal , v hlave mi stále znelo to s tým kamaratom ...proste som jej povedal,že ja s nou kamarát byť neviem, že je to vylúčené a po piatku mám kamarátok akurat tak dosť...ona na to,že to bolo krute voči nej a ja jej vravím,že som nikdy nechcel aby sme boli kamarati...proste rozhovor o tom ako sa do všetkeho ponáhlam a pritom ju poriadne nepoznám... nakoniec som povedal,niečo v zmysle, že nechcem byť žiadny medzistupen, teda kamarat...a ona na to, tak asi nebudeme nič. Zlomilo ma to, nenadaval som , len som bol z toho sklesnutý hodnu chvilu a ona sa postaví, že pojde domov...tu som sa zodvihol aj ja,že ju pojdem odprevadiť, a vraví že predsa nie sme kamarati... ja som to nechcel vzdať, proste som si nestál za svojím slovom... predsa len je to holka z mesta ( ja nie ) a chalanov sa okolo nej točí každý den na jednu ruku zo desať, proste som chcel vedieť na čom som a či tomu dáva nejakú nádej , ale odpoved " zatial kamarat " som nečakal, po prežitom piatku určite nie, asi berem zopar veci priliš važne....samota mi už lezie na hlavu, nemal som na nu tlačiť :? :? :(
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

uz ju neotravuj s tym co je medzi vami,ospravedln sa ze si to vcera trochu prehnal s tym vypitovanim ze si proste chcel vediet ako to medzi vami je.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

No ešte by si mohol definovať, čo sa stalo v ten piatok ;) Bozkávali ste sa alebo tak? Neviem čo sa stalo ale svojim spôsobom má baba aj pravdu. Buď to myslí dobre a nechce ísť do vzťahu kým si nie je viac istá aby Ti neublížila. Alebo si chcela v ten piatok len užiť ale to by to s Tebou potom tak neriešila. Takže uváž, že či aj ona nemá trochu pravdu. Na jednej strane skúsiť to môžete ale na druhej strane sa nemáte kam ponáhľť, tak na ňu netlač, lebo ako vidíš, nikam to nevedie, skôr naopak.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak ako pisal kolega vyssie, bez za nou, pekne sa jej ospravedln a pokial je zlata a pohodova tak ti to zoberie :)
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa celaskon5 »

Ospravedlň sa jej, hoďte to za hlavu a buď jej vždy na blízku pomáhaj jej a myslím, že z toho "zatiaľ kamaráta" sa zmeníš na priateľa len netlač priveľmi na pílu daj tomu čas (možno by si mohhol napísať ako dlho ste spolu a tak).
Neboj sa je to na dobrej ceste. tak GL :)
Vieš podľa mňa keď Ti povedala. že si zatial len kamarat tak chcela povedat ze nie si jej lahostajný a ak Ti nešlo len o jedno tak to je na dobrej ceste

//autoeditácia príspevku ( 04 Sep 2008, 12:43 )
Ospravedlň sa jej, hoďte to za hlavu a buď jej vždy na blízku pomáhaj jej a myslím, že z toho "zatiaľ kamaráta" sa zmeníš na priateľa len netlač priveľmi na pílu daj tomu čas (možno by si mohhol napísať ako dlho ste spolu a tak).
Neboj sa je to na dobrej ceste. tak GL :)
Vieš podľa mňa keď Ti povedala. že si zatial len kamarat tak chcela povedat ze nie si jej lahostajný a ak Ti nešlo len o jedno tak to je na dobrej ceste
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

ked ti holka povie ze si "zatial iba kamarat" chce tým povedať...."staraj sa o mňa a budem celá len a len tvoja"....niet o čom....ospravedlniť sa, vysvetliť jej čo pre teba znamená a nechať to plávať.Lebo keď bude ona vedieť,že tebe na nej záleží.....postupne začne zisťovať,že jej na tebe tiež :wink:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nátlak ...

Príspevok od používateľa Flinstone »

d4nt3 napísal:Viete mi poradiť ? Je možné aby si holka rozmyslela, šla so mnou niekedy ešte von po tom čo som ju odstrašil prilišným tlačením do rozhodnutí ? Neskoro som si uvedomil, že som to fakt skutočne dosral , ked som ju nutil povedať mi , čo je medzi nami a blbo som reagoval ked mi povedala , že zatial som " kamarat "... na to slovo som u bab v poslednej dobe akýsi alergický , ale toto som teda fakt nevychytal ... dá sa niečo robiť ešte v tomto pripade ? :?
niečo podobné sa mi stalo nedávno iba trošku v inej forme .... aj ja som ,,vybuchol,, :D
neviem ale na tvojom mieste sa na to vykaslem ... ked to nevislo prvy nevyjde ani druhy krat ... kruta realita :roll:

ale za skusku nic nedaas
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pre kristové rany? Dante!!!!
no nečakal som že práve ty spravíš takúto hovadinu... podla mna si to viac než posral.... podla toho čo som čítal usudzujem že si stretol normálne dievča, ktoré aj rozmýšľa a ty spravíš takúto hovadinu? panebože čo ti bránilo počkať tak týždeň.. to by možno bola tvoja..
väčšinou som ja v tej situácií že hovorím veci čo ona a poviem ti pravdu keby mne povedalo dievča to čo si jej povedal ty.. rovno sa zasmejem a pošlem ju kade ľahšie..

spraviť sa to isté dá len všetko záleží na nej. ty už presne vieš čoho sa máš vyvarovať - ale podla mňa aj tak to asi nedopadne k tvojej spokojnosti (iba môj názor)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Som v uplne rovnakej situáci, holka chce byť zatiaľ len kamaratka a že časom sa uvidí čo z toho bude, či budemespolu a či nie,,,
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

d4nt3 napísal:....samota mi už lezie na hlavu, nemal som na nu tlačiť :? :? :(
Nie samota, ale semeno.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

neviem preco Jerry vyhladal tuto temu a dal tu nejake riesenie....Flinstone tiez.....

ale triple to uklincoval aky je prekvapeny co sa stalo pred viac ako mesiacom....
nepoviem keby tu mal dakto podobny problem a vpise to do tejto temy.. ale po mesiaci riesit temu ktora uz je asi nepodstatna lebo bohvie v akom vztahu je dante a holka.. ale hadam v dobrom..

viem ze je to trosku OT ale chcel som sem vsvietit trosku svetla..

/ v poho ja len tak... :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hmm máš pravdu.. neviem prečo som si nevšimol tento topic vtedy ked bol aktuálny a prehliadol som ho :)

ospravedlnenie je na míeste :) :oops:
qwerty-xyz

Re: Nátlak ...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

d4nt3 napísal:Viete mi poradiť ? Je možné aby si holka rozmyslela, šla so mnou niekedy ešte von po tom čo som ju odstrašil prilišným tlačením do rozhodnutí ? Neskoro som si uvedomil, že som to fakt skutočne dosral , ked som ju nutil povedať mi , čo je medzi nami a blbo som reagoval ked mi povedala , že zatial som " kamarat "... na to slovo som u bab v poslednej dobe akýsi alergický , ale toto som teda fakt nevychytal ... dá sa niečo robiť ešte v tomto pripade ? :?
tiez som v poslednej dobe alergicky na urcite veci ktore mi dievcata vravia. A z toho ze si na nu tlacil si nic nerob. Keby ta chcela tak ona tlaci na teba. :roll: Nechaj to zatial tak - najrozumnejsie riesenie.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz

nechcem byt blby ale precitaj si moj prispevok vyssie.... :?

/v pohodeee
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Mňa by skôr zase zaujímalo ako to dopadlo :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dantemu odoslana SS....
hadam sa ozve...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

wolodo napísal:qwerty-xyz

nechcem byt blby ale precitaj si moj prispevok vyssie.... :?
:lol: okej ospravedlnujem sa ja som si to nevsimol...
d4nt3
Light Star
Light Star

wolodo napísal:dantemu odoslana SS....
hadam sa ozve...
Ospravedlnujem sa, zabudol som sa ozvat...
Ako to teda dopadlo...
Na další piatok sme šli spolu von a nejak tie negatíva z oboch strán prekusli ( moj nátlak a jej nerozhodnosť ) ... ja som sa ešte snažil ospravedlniť a zabojovať o druhú šancu, no v ten večer ma v polovici vety nechala sedieť pri bare a odišla za bývalým,asi aby mu vysvetlila,že medzi mnou a nou nič nie je.
To ma fakt dojalo. Dojalo. Mojej dobrej kamarátke, ktorá ma s nou zoznámila,som sa aj trošku vyplakal na plece, spil sa a šiel domov.
Ignoroval svet den -dva . Potom mi prišla sms od nej s drístami, že si ma nezaslúži, že som skvelý chalan, a ona mi nechce ubližovať atd. Ja som ju začal ignorovať, žiť si dalej..ona si asi uvedomila ,že niečo doje***, lebo tak to vraj povedala tej mojej kamoške a že ju to mrzí...
alebo jej chýbal niekto , s kým by si opäť mohla zahrávať..neviem...ešte nedávno mi písala, že či sa stále hnevám, že by sme mohli ísť niekam zájsť...mohli, ale už myslím,že bezo mna... :?
teraz,ked " mám" čo som chcel,ju odmietam , možno si niekto povie, ale ako jej mám dôverovať,že to zase nieje v jej nálade ? Nijako. Dalšia skúsenosť. Dakujem aj vám,že ste mi radili alebo ste sa aspoň o to pokúšali. :roll:
Napísať odpoveď