Navsteva priatelky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Navsteva priatelky

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim,
Momentalne riesim takuto vec s ktorou sa obraticiam aj na vas..
Mam priatelku, ktora momentalne studuje v Rumunsku a planujem za nou po vyse 2ch mesiacoch dojst..Uz mam vybraty aj datum (cca za mesiac) kedy tam isto dorazim..
Ale k veci:
Priatelka o tom, ze sa tam chystam este nic netusi, nic nevie..Zatial je to len v mojej hlave a zacinam vsetko organizovat. Chcem ju tymto mojim prichodom co najviac potesit a preto sa neviem rozhodnut, ci jej moj prichod oznamim vopred (ze vtedy a vtedy pridem..tes sa), alebo proste budem vsetko tajit a v ten den tam dorazim a zavolam jej z letiska (bez toho aby vedela vopred, ze pridem).

Co si myslite, ktore oznamenie by malo vacsi efekt a ako by ste to riesili vy?
Dik za vsetky nazory :)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

velmi s tymto skusenost nemam, ale teoreticky by si jej to mohol oznamit az z letiska "Som tu" ale den predtym sa jej nenapadne spytat co bude v ten den robit,

a myslim keby jej das dopredu vediet ze vtedy a vtedy prides, tak sa sa bude rovnako tesit ako ked ju len prekvapis

tot moj nazor, no nemusi sa zhodovat s nazormi ostatnych :)
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.Mattes »

a podla mna zase radsej povedat jej to je lepsie....mozno sa bude tesit viac alebo vies co?poviem ti narovinu ;-) :
mozno uvidis nieco co si uvidiet nechcel ked tam prides alebo proste nebude taka nadsena jak by si cakal a potom budes smutny....mozno nebude mat cas atd...takze podla mna radsej povedat...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

aj ja by som radsej oznamil do predu myslim ze by to bolo lepsie lebo keby si prisiel a ona by bola prec.. tak by to nebolo dobre :D tak radsej sa jej spytaj den predtym ze co robi ci zajtra nema cas a tak...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To ma nenapadlo veru, ze tretia alternativa:
Pockat a den pred letom jej to oznamit..:)
No toto bude tazke rozhodovanie..ale zatial ma teda ta myslienka den pred celkom zaujala..Asi nikto este nieco podobne nerealizoval ze? Aj taky nazor by ma celkom zaujal, kto to uz otestoval nejak podobne :P
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Určite oznámiť dopredu.. 2 mesiace je veľmi dlhá doba a je X dôvodov prečo by si mohol byť po nečakanom príchode problém. :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som sa jej nenápadne spýtala alebo jej napísala, že čo by na to povedala, keby si sa tam náhodou jedného dňa zjavil. Môže to byť pekné prekvapenie, ale zároveň aj poriadny šok. Poznáš ju určite lepšie ako my, pokiaľ je spontánn a má rada prekvapenia, určite ju to poteší, lenže zase nemusí mať svoj deň, bude unavená a vtedy to bude skôr nepríjemné. Skús sa jej nenápadne spýtať alebo jej deň dva dopredu stručne oznám, že priletíš. A daj vedieť, som zvedavá, ako zareaguje. :)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Jasné, ja som tiež zvedavý :) každopádne by som skúsil tú metódu nenápadne sa spýtať, čo by a to povedala, keby si sa tam zjavil, ale uistil by som ju v tom, že je to len v teoretickej hľadine a na 2.-3. deň by som sa tam zjavil. Alebo by som jej narovinu povedal, že by som chcel prísť. A podľa jej reakcie by som tam šiel, alebo nie.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mr_margera napísal:A podľa jej reakcie by som tam šiel, alebo nie.
No toto je diskutabilne :) Ked raz zajednas letenku, tak tam ist musis :P Takze ak by povedala..akurat pojdeme tam a tam a nebudeme home..tak sa len preveziem a urobim si vylet..
Urobim to tak ako vravite, ze den vopred jej oznamim a nech sa ide potrhat a spol..Vsak ked by mi vynadala, ze preco som jej to az teraz oznamil, tak aspon budem vediet, ze ju viac moja sprava netesi, ako tesi a urobim patricne kroky :)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Tak nieco podobne som par krat vyskusal a stale to dopadlo nad ocakavanie... urcite to urob tak aby nemala ziadne tusenie, ani sa neozyvaj z letiska, az tesne predtym ako ta uvidi
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

no mne dost vela kamaratok povedalo ze oni zrovna nemusia taketo necakane navstevy, ze lepsie je o tom dat vediet (osobne by som o tom tiez radsej vedel lebo nenavidim prekvapenia), ja by som tiez asi zvolil moznost ze by som jej dal vediet ale tak zalezi od konkretnej osoby ...

OT: kde ty si ze letenku ? :D .. nejsi nahodou v blave ? :D
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Zvolil bych moznost dat vedet predem :) bude to mit vetsi efekt jako necekany prilet. Tak se na tebe bude aspon tesit a mozna ona udela prekvapeni tobe :wink: :P
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nuz keby bolo na mne, tak maximalne taka nenapadna vyzveda, co ma v plane na najblizsie dni, alebo tak nejak. Take ze co keby si prisiel to by som ani neskusal. Ono zalezi od toho, ako moc ste obaja trafeni. Ja som takto prekvapil raz priatelku doma v nedelu doobeda (je z inej lokality ako ja, domov to ma tak vyse dvoch hodin ICckom). To bolo v podstate este na zaciatku nasho vztahu a poviem Ti, ze ten efekt bol vyborny (ak nepocitam, ze skoro odpadla). Takze ked uz, tak poriadnu prepadovku. Ono sice mozno uvidis nieco co by si nemal - ale na druhej strane, ak s nou mas aj nejaky plan do buducna, tak Ta nesmie zaskocit nic. A take kecy ze bude unavena atd... to je kravina. Ak Ta skutocne miluje, tak to bude jej najkrajsie prekvapenie.
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

a ohladom ubytovania, kde byva mas informacie? mozes prespat s nou? aj to je dobra otazka, nie ze tam dojdes ze ahoj som tu a teraz nebudes moct u nej prespat .... a hladat ubytko by nebol taky problem ale ide aj o peniaze
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Marek99 napísal:a ohladom ubytovania, kde byva mas informacie? mozes prespat s nou? aj to je dobra otazka, nie ze tam dojdes ze ahoj som tu a teraz nebudes moct u nej prespat .... a hladat ubytko by nebol taky problem ale ide aj o peniaze
Vsetko mam premyslene..toto su len detaily..:) Hlavne sa vcas dostat na letiska a spol..
k6 tvoja skusenost sa mi paci ;) Este uvidim podla okolnosti ako dovtedy budem ja zadrziavat a ci to vydrzim..
Dam potom pripadne info..co ako dopadlo..Zatim dik vsetkym vam ..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Suhlas s k6 ... Jedine sa spytaj na to co bude robit resp. co robi ... Ale nenapadne ...
Taktiez som to vyskusal a dopadlo to nad moje ocakavania :) ... Uvidis bude spokojna :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Jednoznacne oznamit vpred. Ako prekvapenie to moze byt fakt riadny sok alá Modré z Neba, ale vezmi si, ze sa jej zjavis v izbe, a ona bude musiet zmenit vsetky svoje plany, ucenie, mozno nejake povinnosti ( ak robi v praci, alebo je dohodnuta na nejaky projekt....) Tazko povedat. Ja by som to riesil tak, aby sa aj ona vedela pripravit na to. Nieze si naplanuje skusky, a naraz sa tam dovalis a HELLLOU MY LOVE ! to by ma asi slahlo. Porozmyslaj nad vecou aj z jej pohladu, a neber ohlad len nad plusy, ale aj na minusy tvojho prekvapenia. Aby ste neboli prekvapeni obaja.... :indian:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

energy zas nerob z toho vedu. Ona nepracuje nad navrhom Termojadroveho reaktora ... a v Pripade ze by nemala cas tak boze no ... Odcupitam si do hotela a stretneme sa vecer.

Soviet musi pocitat (a urcite pocita) s mensimi dierami v plane ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tieto veci mam premyslene..Za prve cestujem v piatok na vikend..cize skusky mat nebude snad na zaciatku roka..A za druhe..kedze som tam nebol, tak aj keby fakt ze sa brutalne sla vyhovarat, tak predsa mozem ist skumat okolie a oddychovat od prace a spol :)
Viem, ze to ma minusy a napriklad mne to moze dopadnut zle akurat..ale tak riziko je riziko..Clovek sa uci na vlastnych chybach a ja toboz :)
Vacsina ludi ma rado prekvapenia..a keby aj mne niekto daco podobne "vysrstil" napriklad ona, tak by som nebol proti a isto by som sa tesil..
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Tak dneska sem se ptal pritelkyne co by ji vic potesilo :) a byla to moznost nedat vubec vedet. Coz je v rosporu s mym pohledem na vec ale tak zas vim co ji potesi vic. Dik Soviet
Napísať odpoveď