NB - problem s grafikou?
NB - problem s grafikou?
Ahoj, mam pomerne vazny problem s laptopom (Asus K50AF). V poslednych dnoch sa akosi casto stava to, ze po nejakom case akoby stmavol/zosivel displej (niekedy je to doprevadzane aj seknutym zvukom, objavia sa zelene pasy a pod.). PC sa restartuje, no niekedy dipslej nenabehne, tak ho musim natvrdo vypnut a skusit zapnut znova. Obcas sa stane ze ani tlacidlo napajania na to nereaguje a zapne sa az po niekolkonasobnom opatovnom skusani (avsak casto nenabehne display, zostava cierny). Zatial sa nakoniec vzdy vsetko spustilo, avsak je to trapenie. Napadlo mi, ci to nie je sposobene grafickou kartou, jej nedostatocnym chladenim alebo niecim podobnym. Mate niekto pod. skusenost? Ako to riesit? Vdaka
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: NB - problem s grafikou?
mozno odchadza graficka...mozno zakl. doska
-
hrban
Addict
njn mne to robilo pri slabom chladení grafických RAM, ale potom asi po pol roku mi odišla grafika úplne.
-
kukiak
Addict
ako je stary a cistil si ho uz niekedy od prachu? nie je cely horuci?
Neviem aky je stary, kupil som ho pred cca rokom uz ako pouzivany. Cistil som ho, aj teraz ked to robilo taketo skraty tak som mal dole kryt, vybrany ventilator atd. Teplota je najcastejsie 70 stupnov, otacky okolo 3300. Mam pocit, ze najviac sa to stavalo ked som pozeral nejake obrazky, bolo toho viac spusteneho, prip. siel nejaky film a zrazu to vyplo.