NEbezpecne PC hry?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
boborko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

NEbezpecne PC hry?

Príspevok od používateľa boborko »

hry sa stale zlepsuju...o par rokou budu podla mna uplne realisticky spravene...a ty ludia co to budu hrat , nebudu mat problem zabit aj v realite...o takychto pripadoch som uz pocul viac krat...
http://www.hojko.com/rodicia-mu-vzali-p ... 08620.html
podla vas mam len velku fantaziu alebo sa mam obavat o svoje buduce deti?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vsetko je to dane vychovou, ked sme boli spunti, nemali sme moznost presediet pred PC 10 hodin... ked prisli PC a normalne hry, do ktorych sa dalo vzit, presedel som aj ja nejednu noc, ale ked som tyzden nesiel na PC, nemal som triasku a abstak. Kamoska ma maleho syna a viac ako dve hodiny denne mu na compe nedovoli sediet (ked odratame pripadne domace ulohy) Na jednej strane to ma efekt ten, ze mlady si na to nenavykne, ale na druhej strane to zas moze mat efekt ako v tom clanku, lebo bude po tom bazit, ale tu zas narazame na silnu rodicovksu ruku a kolko ste ochotni svojim detom tolerovat ich vystrelky
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Aj ludia co hraju trebarz airsoft, to maju celkom realne.A ak pozerate filmy kde a dokonale zzijete s hrdinom, ktory vyvrazdi kopu ludi?
Nechcem teraz nikoho oznacovat za potencialneho vraha, ani si nemyslite, ze som paranoidny, ale kazda takato vecicka tu hranicu v nasom vnutri trochu posunie smerom tomu, ze sa nam to zda coraz normalnejsie.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

aj tak tomu nezabrániš jedine ako rodic ze mu taketo hry nebudes kupovat problem je ten ze stale existuju a budu existovat nezodpovedny rodicia ktorym su ich deti ukradnute ... ako teraz myslm to co niekedy robia

nemozes porovnavat airsoft tam sa nezabija a nieje tam krv iba farebne gulicky a zda sa mi ze to mozzu iba nad 15 aj to s dozorom dospeleho
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

prosim ta u nas v TN znam kolko ludi čo hravaju soft anemaju 15....
Ale airsoft ta niečo naučí, kondička, tréning, strategicky premýšlať, nie len bezhhôavu strielat...
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Inac tato tema uz je tuna ale aj tak nechapem preco to bolo v Vtipoch :

Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

absolutna kktina s tym ze za to ze je dieta narusene a nahodou hra hru a neico spravi obvinia rodicia hru ... jasne moze ho to vies k veciam ale pokial je to zdrave decko tak nebude nic napodobnovat, a ak je dieta chore, retardovane, alebo ludovo povedane pr1jebane tak mu prepne skor ci neskor ... ja hram hry vsetkych zanrov od jasiel a nikdy som nechcel niekomu ustrelit palicu na ulici alebo tak...
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

Jancuk napísal:Inac tato tema uz je tuna ale aj tak nechapem preco to bolo v Vtipoch :

poprve-to je vo vtipoch a toto je vazna tema
podruhe-tu by sa tomu malo viac venova , a vo vtipoch je tema hned zatvorena
potretie-autor tej temy sa na tom smial a mne sa to nezda vobech smiesne a myslim si o nom ze je chory a preto som nechcel aby sa ta debata rozvijala tam
postvrte-este urcite daco je ale nenapada ma :)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

boborko napísal:poprve-to je vo vtipoch a toto je vazna tema
podruhe-tu by sa tomu malo viac venova , a vo vtipoch je tema hned zatvorena
potretie-autor tej temy sa na tom smial a mne sa to nezda vobech smiesne a myslim si o nom ze je chory a preto som nechcel aby sa ta debata rozvijala tam
postvrte-este urcite daco je ale nenapada ma :)
preto som sa cudoval ze to bolo v tipoch podla mna je to uz dost zvratene ze sa hrame na nieco kim niesme nevieme preco tak chlapec zareagoval mozno tam bol aj iny podnet okrem tej hry mozno mu aj ty rodiacia prilis zasahovali do zivota teda aspon ja neviem ale podla mna to co spravil urcite nebolo kvoly tej hre
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

To je blbosti ,ze hry vedu deti k agresivite. A este vacsia blbost ked konanie deti zvalia na ich rodicov . Ved dnes nie je problem stiahnut hoci aku hru s internetu a rodicov kolko krat ani nezaujima co ich deti hraju alebo robia na pocitaci.

Ja uz ked som bol male decko som hraval akcne hry a nevyrastol zo mna agresivny zabijak.

A niektore deti boli vzdy agresivne, aj v minulosti ked este neboli rozsirene PC hry, predtym sa to zvalovalo na filmy...

K tej buducnosti je jedno aku bude ma hra grafiku a ako bude realna, normalny clovek rozlisi co je dobre a co je zle a co je skutocnost a fikcia.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Je to blbosť záleží to od toho daného človeka či to je debil alebo nie..tak isto filmy..v každom druhom je násilie atď..to ich chcete celkom vylúčiť alebo čo? somariny..fucking asshole
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Opak napísal:Je to blbosť záleží to od toho daného človeka či to je debil alebo nie..tak isto filmy..v každom druhom je násilie atď..to ich chcete celkom vylúčiť alebo čo? somariny..fucking asshole
lol..okap presne si to vystihol :D....dam ti aj k+ :D
popol789
Novice
Novice

Príspevok od používateľa popol789 »

Opak napísal:Je to blbosť záleží to od toho daného človeka či to je debil alebo nie..tak isto filmy..v každom druhom je násilie atď..to ich chcete celkom vylúčiť alebo čo? somariny..fucking asshole
mas pravdu
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Dalsi pripad kedy media a vsetci ti ktori v zivote nehrali CS zacnu obvinovat PC hry za to ze niektori ludia su idioti. Skoda ze sa nepozru aj na to ako bol vychovany, co zazil a odkial zobral tu devinu.... :?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

keby bola len jedna hra a to mario ktora by sa zlepsovala po fyzike , grafike a seckemu :D bolo by to asi bezpecnejsie ale taktiez myslim si ze tie ciselka na obale od hry typu 18 15 v kruzku tam nesu len tak tlacene ale ked je uz raz niekto psychopat tak je psychopat a je jendno kolko ma rokov
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj lenze clovek co dokaze zabijat, len preto, ze to vydel v hre alebo vo filme je bud naruseny od narodenia, alebo len proste nieje vychovany....dost zalezi na okoli v akom vyrasta....niekomu netreba ani pocitacove hry, ale ked ho vychovavala ulica tak to potom aj tak vyzera....kolko krat citam rano cestou do skoly v novinach o vojnach gangov v UK, hlavne v Londyne.....a je to vrchol, ked sa 18 rocny zasrani prevazaju na Qckovych audinach a na ulici po sebe strielaju a zomieraju pri tom kopu krat nevinny ludia....

Podla mna fakt len zalezi od rodicov....poznam ludi, ktory maju male dieta a povedali si, nechcu mat zbytocne problemi tak doma nemaju ziaden PC ani book...proste nic....
A ked rodic svojmu dietatu povoli hrat tie hry, alebo na dieta nema cas a mlo sa mu venuje tak to potom tak aj vyzera....ale ked s dietatom vela rozprava a obmedzuje ho aj na PC tak to by malo byt v pohode.....
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Najidealnejsie by bolo ucit deti programovat a tym by nemali cas na hry :lol:
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Počuj, hned ako som napísal prvý riadok v jazyku python tak som si začal robit vlastnú PC hru. Síce by nemali moc času na hry ale mali by moc času na to aby hry robili. Dnes axistujú mnohé vývojové prostredia daka ktorým si hru urobíš dost ahko. Od shitného game maker až po špičkový blender game engine. Som zvedavý ako by to vyzeralo :wink:
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Calvin SFX napísal:Najidealnejsie by bolo ucit deti programovat a tym by nemali cas na hry :lol:
nj a potom by museli zacat vyrabat hranate ciapky
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Tato stranka este existuje? :D

Skutocne bud je ta tema fake alebo je niekto fakt blby(teda urcite je ked vymenil zivot rodicov za registracne cislo).
Napísať odpoveď