Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
LeibnitzX
Expert
Expert

Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Mám 22 a zatiaľ som nemal sex.

Na jednej strane mi to, že moji rovesníci majú sex príde normálne (len 5 zo 100 žien boli v 20ke stále bez sexu) na druhej (empirickej) strane mi to stále vŕta hlavou.

Povedal by som, že mám mierne nadpiremernú tvár, BMI medzi 20 a 20.5 a vyšportovanú postavu (behám vyše troch rokov, posledný polrok som pridal posilku). Výšku mám 174, čo je podpriemer.

V škole máme v ročníku na 60 mužov asi 3 ženy. V práci 0. Na intraku je tu síce kľud a čisto, ale daň za to je, že je to tu ako cintorín - za rok možno jedna párty, i keď ten typ zábavy (spolu s disco, nočné kluby) ma vôbec neláka. Čo sa inej socializácie týka, určite tu je, v nejakých uzavrených, malých sociálnych krohoch ktorých členom nie som.

Nemyslím si, že mám odpudzujúcu povahu, hoci som introvert a častokrát dlho rozmýšľam o najrôznejších veciach. V minulosti som si myslel, že som chytrý (keby sme sa bavili podľa objektívnych čísel ako napr IQ alebo výsledky v škole) ale vzhľadom k tomu, že neviem zabezpečiť tak základnú vec ako je aspoň vlažný vzťah a sex, od tohoto názoru som upustil ...

Neviem, čo presne čakám od pýtania sa náhodných ľudí na internete. Mám dojem, že si niečo dôležité neuvedomujem, ale neviem čo.
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa typek61 »

co tak keby si ty spravil party.popripade zoznamky, alebo vyjst do ulic :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Vieš, aký je rozdiel medzi chlapmi ktorý sex majú a tými, čo ho nemajú? Aktívny chlap behá, behá za toľko sukňami, koľko je v jeho možnostiach a koľko mu charakter dovolí. Skúša, špekuluje, chce... Stretáva sa so ženami a tak zákonite má aj vzťahy aj sex.

Chlap, ktorý sex nemá hľadá dôvody, prečo, čo zmeniť aby to bolo iné. Zmeniť treba svoj prístup :wink: , srať na mizerné možnosti, treba sa pýtať, priateľov, priateliek, zapájať sa, skrátka vyhľadávať ženskú spoločnosť. By ma zaujímalo, čo si robil v puberte? Vtedy sme ženy doslova, že naháňali, asi preto mi v tých časoch žiadna nechcela dať :lol: . Je to needy, no časom sa naučíš vďaka týmto kiksom, ako jednať so ženami.
LeibnitzX
Expert
Expert

By ma zaujímalo, čo si robil v puberte?
Ani sa nepýtaj. Síce je moja situácia v súčasnosti dosť nanič, je 100 krát lepšia ako v v puberte, keďže som organizačne/finančne takmer autonómny od mojich rodičov. Počas puberty som mal dosť veľké problémy s rodičmi, okrem toho pomerne kvalitný náboženský brainwashing, a nulové sebavedomie.

Anyway, som vďačný za tvoj príspevok :). Je z neho cítiť optimizmus a určite je to jedna z vecí, na ktorých musím popracovať :) (keď nerátame lekárky/kaderníčky/predavačky v obchode, ktoré sú platené od toho prehovoriť nejaké to slovo) som sa za tento rok rozprával s presne 3 ženami, z toho raz menej ako 10 minút.

Stále mám však podozrenie, že výlučne len v tomto to nebude. Aj som uvažoval, že to môže byť výškou - na čo vyšší muži (180 a viac) automaticky odpovedia, že to určite nie, že to len koli sebavedomiu, ale nikdy si to nevyskúšali a ženy všade s radosťou tvrdia, že sa im podpriemerní nepáčia. Túto hypotéziu som definitívne ani nepotvrdil, ani nevyvrátil ale nie je to niečol, čo by mi pomáhalo ...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor témy
:) výška nieje najdolezitejsí faktor kedze každej sa páci nieco iné..más 174 cm tak si najdi babu co má 160 cm a takých je dost.
Ak más fajn povahu, vystupovanie,v tvári nevyzerás zle a ani postavou natom niesi zle a si športovec tak más dost velku šancu si najst žensku nielen na sex ale aj na vztah.
Len bud sexuálny k ženám, ak vies co tým myslim...a hlavne musis byt v ich pritomnosti.
To zesi v puberte nebol s nimi v kontakte co uz ale teraz mas moznost tak makaj natom. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

LeibnitzX

narovinu?
vidim dva hlavne problemy:
1/ okolo seba mas prilis malo zien
2/ tvoja vyska-drviva vecsina zien /bez ohladu na ich vlastnu vysku/ preferuje muzov vyssich ako priemer az vysokych a ty nemas ani ten priemer. Samozrejme tymm nehovorim ze si nemozes najst frajerku, len to mas o nieco tazsie.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Kto hlada, najde. Pocul si to uz niekedy? Urcite ano a vedz, ze to plati aj v otazke sexu a vztahov. Kto to proste nevyhladava, ten to ani mat nebude (existuju aj urcite vynimky, tj. extremne krasni muzi ktorych zeny oslovuju same, ale to asi nie je tvoj pripad). Takze najvacsi tvoj problem je ze nevyhladas spolocnoch tych, s ktorymi ten sex mat chces (rozumej zien). Co sa tyka tej vysky, v tom by som az taky problem nevidel. Poznam suknickarov, ktori su na tom vyskovo podobne a nemam pocit ze by ich to nejakym sposobom znevyhodnovalo (mozno sa len naucili hrat s kartami ktore dostali, ktovie).
LeibnitzX
Expert
Expert

Zaujimave, ze aj v troch ludoch sa tie nazory na vysku odlisuju. Kazdy napisany nazor si vsak ozaj cenim
Kto hlada, najde. Pocul si to uz niekedy?
Ved ano, ja si uvedomujem, ze to cislo musim drasticky zvysit ale ten fakt samotny mi nepride ako to, co je korenom problemu. Ono zbytocne by som si vybavil 20 pracovnych pohovorov, kebyze ma kazdy jeden odmietne, vsakze.

A byt odmietnuty na pohovore je asi tak 1/10 zle ako byt odmietnuty dievcatom, nie? To prve sa mi stalo, to druhe zatial nie, takze si nie som uplne isty a nechcem kecat somariny.

Ehm, naivne som si myslel, ze sa moj spolocensky zivot na intraku drasticky rozrastie ... a ono nic.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Nech ta zo zaciatku, ked zacnes oslovovat zeny odmietne 1/10, co zas nie je take zle kedze pri osloveni trebars 30tich zien sa s 3mi vyspis. Postupom casu, ako zacnes ziskavat skusenosti sa to cislo zacne znizovat, po case ta odmietne 1/5 a nakoniec sa ti moze podarit vycibrit tvoju techniku a dostanes kazdu (co je samozrejme hlupost, nikto nedokaze zbalit kazdu, ale tak ciste teoreticky). Dolezite je si uvedomit fakt, ze ti najvacsi "baliči" maju za sebou milion krat viac odmietnuti ako ktorykolvek iny smrtelnik, co sa o nic nepokusa a caka, a caka, a caka...
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

Možno ti to pomôže viacej ako hocijaká iná rada tu a možno vôbec, ale skús si nájsť knihu The game od Neila Straussa. Na internete ju určite stiahneš v pdf, dokonca aj v preklade.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mne sa paci mostik medzi chytrostou a abilitou zabezpecit si "vztah" len za ucelom sexu

telesna vyska je tvoj problem. nie to, ze si maly, ale to ze tomu vobec davas vyznam.

ked sa zmieris s tym, ze si maly a budes vdaka tomu nad vecou, nebudes mat problem. no a hlavne ked budes "lovit" tak nie tam, kde sa dava otvoreny doraz na fyzicno. skor by som odporucal intelektualky. tie maju rovnaku biologiu a chcu pri sebe obrovskeho chlapa, no dokazu sa nad to preniest a byt aj s niekym, kto od nich nie je az tak vysoky
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

na akom intraku prosim ta byvas? :D bol som uz asi na desiatich a vsade bola nejaka ta party a nielen v uzkom kruhu priatelov pri sviecke na izbe.
ide presne o to, ze sa nezapajas a nehladas si novych priatelov. mozno keby si robil nejaky kolektivnejsi sport tak by si sa zoznamil s inymi ludmi, ktori by ti mohli priblizit skutocnu realitu zivota na intrakoch.
to, ze behas a chodis do fitka je fajn, ale zas je to len individualny sport, ktory zrejme vyhladavas kvoli tvojej introvertnej povahe.
aby sme to zhrnuli - musis chodit viac von, na divadlo napr., ak si sportovec skus nejaky kolektivny sport, ak ti to nepojde musis najst ine sposoby
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

LeibnitzX napísal: Ved ano, ja si uvedomujem, ze to cislo musim drasticky zvysit ale ten fakt samotny mi nepride ako to, co je korenom problemu. Ono zbytocne by som si vybavil 20 pracovnych pohovorov, kebyze ma kazdy jeden odmietne, vsakze.
Ked budes hladat robotu a nie vyhovorky, tak pojdes aj na 80 pohovorov, aj na 87, a nech ta kludne vezmu aj na 87mom, budes rad.
A potom po roku zistis ze ti praca nevyhovuje, tak pojdes na dalsich 40.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

:) ved na výške az tak nezalezi poznám minimálne 2 prípady chalanov co maju dokonca tak 165-168 cm výšky a mali baby a nie málo.
Poznám aj prípad kde chalan meria tých 175 cm a tiez má babu..proste hlavný problem je to ze autor témy sa nepohybuje v ženskom kolektíve...alebo nech nejaku zavolá von cez socialnu sieť ak si snou dlhsie píse sak mozností ako byt s babami v osobnom kontakte je neurekom.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Priemerna vyska Slovaka by mala byt okolo 178cm, takze toto by som za problem nepovazoval. 165 moze byt problem, ale 174 urcite nie.
Skor si myslim, ze to moc analyzujes. Matfyzak ? Dobre BMI * podpriemer vyska + priemer tvar = preco to nejde ? Vzorec neexistuje, takto neuvazuj. Cely problem je v tomto "som sa za tento rok rozprával s presne 3 ženami, z toho raz menej ako 10 minút.
"
LeibnitzX
Expert
Expert

Hmm, tak s tou vyskou - ono ked sa postavim na spicky (alebo si obujem topanky do terenu v ktorych mam este ortop. vlozku (koli klembe) ktora prida nejaky ten cm) tak ten pocit je uuplne super a to hovorime o mozno 4-5cm. Nie nadarmo existuju frazy ako "prizemny" alebo "nadhlad". Desne, ako vela to robi - takze sa zenam vobec necudujem, ze preferuju muzov, ktori maju takuto vyhodu. Ticho Vam hrozne zavidim (v dobrom).

Existuju operacie, ktore pridavaju 6-8 centimetrov (akurat stoja $20,000 v Indii alebo $200,000 v US - v europe budu asi tiez, cenovo niekde medzi) tym, ze prakticky zlomia kost medzi chodidlom a kolenom, daju tam nejaku kovovu konstrukciu ktora natahuje nohu a - voala, po 6-12mesiacoch bolesti a rehabilitacie je clovek vyssi :? . Akurat je to nerealne, pretoze rad beham a je mozne, ze clovek nebude schopny behat tak ako pred (viem, ze schopnosti zabehnut dlhu trat typu maraton (i ked ja davam zatial max 30km) sa nemusi zdat ako nieco extra, ale mne sa ten pocit pri behani hrozne paci ...)

Vzhladom k topankam a dobremu drzaniu tela by ste o mne v meste vobec nepovedali, ze mam 173. Ale tak, v meste zeny nosia opatky, ktore pridavaju ovela viac, takze vyhra to nie je (z hladiska priemeru suctu vyskoveho rozdielu medzi mnou a zenami). A na druhej strane, je to akoby zena mala pushup-podprsenku. I ked - ak si da zena dole pushup-ku a muz uvidi, ze ma male prsia, tak mu to bude asi ovela viac jedno ako v pripade, ze zena uvidi, ze muz nema 178 ale 173 (osobne si neviem predstavit odmietnut zenu vylucne koli tomu, ze by mala male prsia alebo koli tomu, ze ma male prsia a koli sebavedomiu nosi pushup). Ono je to cele dost stastie v nestasti - priemerna vyska muza na svete je 170cm, priemerna vyska muza z krajiny, z ktorej emigrovali moji rodicia je 173, takze som priemer. Lenze slovensko je v TOP 10 najvyssich krajinach na svete (seriozne, spolocnost nam robi Holandsko, Cechy, skandinavia, Dansko, ...) takze tu ma to automaticky posuva o jednu standardnu odchylku pod priemer (kedze vyska je rozdelena podla "gaussovky" (normalne rozdelenie)).

Holt, moji rodicia si vybrali genialnu krajinu na emigraciu :lol:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

neries vysku proste. ako tu pisali viaceri aj ja poznam x chalanov, co maju aj menej ako ty a mali viac bab ako ty rozhovorov s nimi. mas len psychicky blok, ktory nie je nicim opodstatneny.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

LeinbnitzX
Nehladaj svoj problem vo vyske. Ja mam tiez nejakych 173-174 podla toho, ako sa odmeriam :D a nemam s tym najmensi problem. Su baby, ktore vyslovene idu po vysokych, osobne take poznam, ale dal by som ich do rovnosti s tymi, co to tak zasadne neriesia a pozeraju na ine kvality. Najdolezitejsie je, aky na seba pozerat ty sam. Tak sa prezentujes aj na verejnosti. A mozes dat ruku do ohna, ze 90% zien da prednost sarmantnemu, vtipnemu a sebavedomemu muzovi, ktory meria 170cm, ako muzovi co ma 2 metre, ale je nudny, zatrpknuty, nespolocensky atd.... A ver, ze to nie je vyska, co ti dava u zien tu pridanu hodnotu ;)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

gogo956 napísal:LeibnitzX

2/ tvoja vyska-drviva vecsina zien /bez ohladu na ich vlastnu vysku/ preferuje muzov vyssich ako priemer az vysokych a ty nemas ani ten priemer. Samozrejme tymm nehovorim ze si nemozes najst frajerku, len to mas o nieco tazsie.
Úplne zo zaujímavosti. Aký je priemer? Ja mám nejakých 196cm.

Edit: Sorry, až teraz som dočítal vlákno do konca.

Inak, keď som už tu napísal, tak dám niečo k téme. Osobne si nemyslím že výška je nejakým hlavným kritériom v hľadaní si partnera/partnerky. Možno tak 1-2 dievčat z 10 na tom záleží. Prvé čo na inom vidíme je samozrejme to ako vyzerá, a fyzická príťažlivosť je v zaciatocnych fázach vzťahu/zonamovania dôležitá. Ale myslím si že to ako sa potom spravaš/ako si sadnete je v neskorších fázach dôležitejšie ako výška.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ach, riešiť výšku postavy v súvislosti s atraktivitou. :slap: Are you ... serious ? :|
Napísať odpoveď