Neda sa reinstall win

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Neda sa reinstall win

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Ahoj, takze stary win sa mi dosral, hadzal chyby a podobne blbosti, dokonca sa mi ani nedalo lognut do wina, ostal som iba pri modrej obrazovke s chybou ACPI. Rozhodol som sa teda, ze dam reinstall. V instalacii som si vybral particiu C kde mam stary win, dal format a po restarte kompu co sa nestalo, miesto dokoncenie instalacky sa mi pustil stary win. Ten mi samozrejme po par minutach padol, vyhodil modru obrazovku s ACPI a dalej som nic nemohol robit. Isiel som teda znovu dat reinstall, tentokrat som dal tvrdy format, no po restarte sa mi zas pustil stary win. Odvtedy sa mi uz neslo ani do instalacky winu prihlasit, vzdy mi to pocas kontroly hw vyhodilo modru obrazovku s ACPI. Neviem co mam robit dalej, ci zobrat hdd do ineho kompu, naformatovat ho tam a na mojom len nahodit alebo ako. Sa hocijake napady vopred dakujem.
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Skus vsetky particie na zaciatku odstranit a dat vytvorit novu alebo nove particie neviem kolko ich mas a do C: nainstaluj win. Ked sa ti po tomto objavy stary tak chyba bude medzi stolickou a PC :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Vzdy ked som daval format, mal som v pc iba jeden hdd kde su dve particie. Dcko sa mi neformatlo, Cko tiez nie, pritom mam aj screeny kde je jasne vidiet ze formatuje Cko.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Tak daj odstranit particiu C ak nemas na D nic dvolezite tak daj odstranit aj D vytvor obe aj C aj D nove a do C daj nainstalovat win daj rychli format (Quick) a musi to nainstalovat win bez toho aby ostal stary na Cečku
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keďže nevie zformátovať, skôr by som videl chybu medzi komunikáciou toho disku a operačného (príp. biosu). Zameral by som sa na googlenie tej ACPI chyby, nevieš ako presne znela? Každá chyba ma číselné označenie, podľa toho by si skôr našiel to čo hladáš. Zrejme ale pôjde o hw chybu, skús pozreť či máš do disku dobre zasunutý dátový kábel, či nie je kolízia medzi dvoma master mechanikami na jednom ide...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Takze disky aj vsetko je dobra zapojene. Tu ciselnu spravu mam a tu je
"***STOP (0x00000011, 0x00000007, 0xF7A57180, 0x0100000E)"
Napísať odpoveď