Need For Speed: Carbon
Najnovsie info zo sector.sk
- Hra s týmto podivným názvom sa prvý krát objavila na tohtoročnom E3, ale aj to len v krátkej nič nehovoriacej ukážke. Teraz už vieme, že Carbon je názov kaňonu v Kalifornii, ktoré je rajom pre fanúšikov rýchlych strojov pretakajúcich sa v troch kaňonoch obklopujúcich mesto. A teda čakajte adrenalínové naháňačky na úzkych cestách lemované na jednej strane skalnou stenou a na druhej hlbokými priepasťami. Navyše zvodidlá na okraji ciest budú plne deštrukčné a ohýbatelné, takže cesta do hlbočiny nebude veľmi problematická, či už pre vás, alebo pre súpera (ktorého tam vytlačíte). V hre nebude chýbať polícia a ani upgrady a tunovanie vozidla.Tentoraz pribudne novinka a to tím, ktorý si budete môcť stavať, a ktorého budete vodcom. Do tímu si nevyberáte autá, ale postavy, tiemajú svoje parametre a podľa ktorých sa daný šofér potom prejavuje.
» Celá hra sa bude odohrávať len počas noci, tak ako NFSU a NFSU2
» Vašou úlohou bude zaberať jednotlivé okrsky, pričom v každej časti mesta ich bude 7. Na území, ktoré budete mať pod kontrolou, budete môcť využívať rôzne výhody, napríklad zľavy pri nákupoch v tuning obchodoch.
» Ďalším herným módom bude Drift Racing.
» Vaša skupina - Crew bude pôsobiť hlavne v meste, v kaňonoch budete súperiť s vodcom konkurenčnej Crew.
» Polícia nebude zohrávať v hre tak veľkú úlohu ako v NFS: Most Wanted.
+ screeny

» Vašou úlohou bude zaberať jednotlivé okrsky, pričom v každej časti mesta ich bude 7. Na území, ktoré budete mať pod kontrolou, budete môcť využívať rôzne výhody, napríklad zľavy pri nákupoch v tuning obchodoch.
» Ďalším herným módom bude Drift Racing.
» Vaša skupina - Crew bude pôsobiť hlavne v meste, v kaňonoch budete súperiť s vodcom konkurenčnej Crew.
» Polícia nebude zohrávať v hre tak veľkú úlohu ako v NFS: Most Wanted.
+ screeny

-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
supeeeeeeeer,
to bude Game, uz sa tesiiiiiiiiim!!!!!!!!
Ja sa HW narokov nebojim
Ale bojim sa, ze kvoli tomu nebudem moct zaspat, lebo original si asi nekupim, a z netu si to asi tiez nestiahnem
Dufam, ze sa to tu mozem spytat....
Neviete kde by som si mohol kupit tuto hru najlacnejsie, nevadilo by hoci by to bola kopia originalu...take co robia ti ukrajinci...
Neviete kde sa take daju kupit? okrem ukrajiny....
Ja sa HW narokov nebojim
Ale bojim sa, ze kvoli tomu nebudem moct zaspat, lebo original si asi nekupim, a z netu si to asi tiez nestiahnem
Dufam, ze sa to tu mozem spytat....
Neviete kde by som si mohol kupit tuto hru najlacnejsie, nevadilo by hoci by to bola kopia originalu...take co robia ti ukrajinci...
Neviete kde sa take daju kupit? okrem ukrajiny....
ja som mal po tom filme chut plakatR1k1nko napísal:akurat som dnes pozerl FILM rychlo a zbesilo drift tokio a dostal som taku zvlastnu chut si to znova zahrat !!! tak som siel nahrat NFSU 1 alebo 2 ale siel som na hojko a radsej si pockam ..na nove NFS