P.S. mam najnovsi Net framewrok , mam win 7 64 bit
Nefukcny Catalyst control center
Nefukcny Catalyst control center
chcel by som poprosit o pomoc ...... nainstaloval som si novy ovladac na moju graficku kartu lenze od vtedy mi uz nefunguje catalyst control center ..... normalne je nainstalovany lenze nebezi v procesoch ....a ked ho spustim na chvilu sa v procesoch ukaze a po case zmizne a vobec sa nezapne ...... prosim pomozte mi lebo bez zapnute catalystu mi nejdu hry ako maju
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefukcny Catalyst control center
A stiahol si spravne ovladace? Lebo zvykne to niekedy zblbnut. Odinstaluj celkovo ovladace od grafiky a nahod ich nanovo.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
.net framework mas nainstalovany ?
no mam spravne lebo ak dam ine samo mi to napise ze nepodoporovane dnes som akurat stahoval catalyst 11.12 na konci instalacie mi napise ze sa vyskytli vystrahy a ked pozriem log info tak vsade pise ze uspech
...... ako inak CCC zas nejde ale nainstalovany je vsetko subory tam su ale ak spustim nic sa nedeje a ani nebezi ani na pozadi ako zvykne ......no framewrok mam najnovsi uz som pisal vyssie
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2011, 19:04)
nic chlapci asi mam riesenie zajtra idem preinstalovat moj win7 ...... a to musi pomoct aj ked nechce aj tak mi uz dost blbne takze to bude len dobre
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2011, 19:04)
nic chlapci asi mam riesenie zajtra idem preinstalovat moj win7 ...... a to musi pomoct aj ked nechce aj tak mi uz dost blbne takze to bude len dobre
Keby sa ti to nepodarilo spravit tak môzes skusit aj ATI Tray Tools.To je nieco podobne