Skúšal som ho všade, na VT, na skype... proste všade kde sa len dá. Nie je počuť hlas, ale len nejaké šušťanie. Ide o headset Trush HS-2900, sluchatka idú, len ten mikrofon nie. Neviete čo s tím môže byť?
Ale ten kontakt na sluchátka je v headsetoch dosť slabý, takže neustálym kývaním sa môže pokaziť, čo je asi Tvoj prípad. Mne tiež mikrofón na headsete chvíľu fungoval, ale už mi nejde z ničoho nič. Takže je to najskôr v kontakte, keďže ho nemôžeš spojazdniť v žiadnej aplikácii.
Jack je ok, už som ho raz odpálený mal na starom pc a keď som ho pripojil na druhý tak išiel. Skôr to teda bude tím opotrebovaním... dá sa to nejak reklamovať alebo aspoň opraviť? Prípadne len mikrofón kúpiť?
Chcelo by to novy kabel medzi sluchadlami a jackom, ale s tym by bola dost sracka, normalne si kup desktopovy mikrofon ktory postavis vedla monitoru a hotovo normalne ho schovas hoci aj za monitor, aby trcal iba kusok, bude ta pocut dost dobre, s tym kolko je ten mikrofon od teba problem nebudes mat.
filip102 napísal:Jack je ok, už som ho raz odpálený mal na starom pc a keď som ho pripojil na druhý tak išiel. Skôr to teda bude tím opotrebovaním... dá sa to nejak reklamovať alebo aspoň opraviť? Prípadne len mikrofón kúpiť?
Možno by to aj zobrali.. Ja som mal tiež podobný problém, a vyreklamovali to.. Dali mi nový headset..