Nefunguje synchronizacia kalendara medzi MS Office Outlook a iPhone kalendar app

Informácie o software, ankety...
Googler1
Star
Star

Nefunguje synchronizacia kalendara medzi MS Office Outlook a iPhone kalendar app

Príspevok od používateľa Googler1 »

Ahojte, potrebujem vyriesit poziadavku jednoduchej synchronizacie kalendara medzi Windows MS Office Outlook a nativnou Kalendar appkou na iPhone. Skusam to rozbehat cez MS Exchange konto, ktore ma sluzit vyhradne na kalendar, emaily maju na klasickom hostingu. Po manualnom nahrati ics exportu z iphone na exchange to vyzera, tak ze tieto udalosti "vidia" obe zariadenia. Ak pridam udalost v prislusnom kalendari cez Outlook, tak tato udalost sa zobrazi na Exchange (WebUI), ale iPhone ju "nevidi". Ak pridam udalost v prislusnom kalendari cez iPhone, tak sa neobjavi na Exchange cize ju logicky "nevidi" ani iPhone.
Takze to vyzera tak, ze problem nastava niekde medzi iPhonom a Exchange. Na iPhone som pozeral nastavenia synchronizacie Exchange konta a skusal som aj to ci sa zmeny na iPhone nenacitaju po manualnej synchronizacii, ale aj to bolo bez uspechu.

Vie mi niekto poradit ako zabezpecit plynulu a jednoduchu (idealne bez dodatocnej interakcie s uzivatelom) synchronizaciu kalendara medzi nativnou iPhone app a MS Office Outlookom?

Diky
Napísať odpoveď