nefungujúca myška

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
rikardo1
Novice
Novice

nefungujúca myška

Príspevok od používateľa rikardo1 »

zdravím,

z ničoho-nič mi prestala na notebooku fungovať myška. Iné mi fungujú, tá moja funguje aj na iných notebookoch. Neviete, v čom by mohol byť problém ??
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: nefungujúca myška

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Problém bude v tom, že tá tvoja myška jednoducho doslúžila. Najpravdepodobnejšie bude prerušený kábel alebo je niektorý káblik v myške na "plošáku" odtrhnutý. Navrhované riešenie je takéto: starú myšku vyhodiť a kúpiť novú. Myšku si kúpiš už aj za cca 5€. Za tých pár drobných sa ti neoplatí zapodievať sa starou myškou.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Noobsz DJ, ale veď píše, že na iných NTB tá jeho myš funguje.

rikardo1, je to dáka obyčajná myš fakt za 5€ alebo niečo herné so špeciálnym ovládačom/softwareom? Skúšal si aj v iných portoch Tvojho notebooku? Skús reinštalovať driver alebo fakt kúp dáku obyčajnú myšacinu za 5€, ak by si sa s tým mal mordovať týždeň... :)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Pravda, zle som to prečítal. Respektíve moc rýchlo. Niečo podobné som riešil s klávesnicou. Nepamätám si čo konkrétne to bolo ale musel som so zoznamu zariadení vymazať ovládače a znova ich nainštalovať. Nebola to žiadna hráčska ani špeciálna klávesnica. Proste som ju zasunul do PC, nainštaloval sa ovládač ale klávesnica robila problémy. Choď do správcu zariadení, nájdi si ovládače myšky a odinštaluj ich. Potom znova skús napojiť myšku, či ju nájde a nainštaluje si ovládač.
Napísať odpoveď