Nefunkcne ctrl+v cez klavesnicu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Nefunkcne ctrl+v cez klavesnicu

Príspevok od používateľa mirak2 »

dnes mi odrazu (nie som si vedomy toho ci som dnes nieco nove instaloval alebo cosi robil) prestalo fungovat pastovanie cez ctrl+v... copy aj cut funguje, aj paste cez kontextove menu (right click) stale funguju, ctrl idu obidve, pismeno v viem napisat, cez virtualnu emulovanu klavesnicu funguje ctrl+v, iba vytuknute na klavesnici nejde... pri zbesilom mackani ctrl a v obcas zafunguje, fakt ale neviem aky je usecase pri ktorom to ide
skusal som uz emsisoft aj malwarebytes antimalware, spybot search and destroy, odinstalovat ovladac klavesnice, restartovat opakovanie, skusat to v ostatnych uctoch, googlil som a uz nemam fantaziu, nechcem kvoli takejto (mozno) blbosti reinstalovat system
mam win7 64bit
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Nefunkcne ctrl+v cez klavesnicu

Príspevok od používateľa Soviet »

A v pohode ti funguje v klavesa pri pisani? Ziadny problem s nicim? pripadne na inom systeme sa ti to neda otestovat?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

tak skusil som klavesnicu od desktopu (ja mam notebook) a tam ide uplne normalne pastovat, ked drzim ctrl a mackam v, tak normalne prilepuje... je to cudne, lebo na notebookovej klavesy vVv bezi normalne a kedze ctrlc, ctrlx aj ctrla bezia normalne, tak predpokladam, ze aj ctrl oba funguju...
teraz zistujem, ze ked stlacim v chvilocku po ctrl, tak pastne stale... ale pozeral som aj zjednodusenie pristupu a tie ko*ot "klavesove skratky jednym prstom" ci kija pi*a to je mam vsetky vypnute
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...podľa mňa je chyba v klávesnici...skús vytiahnúť písmenká, či tam nieje nejaký bordel...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

vybrat pismenka som skusal, ale ako vravim, samostatne obe klavesy funguju, iba v kombinacii maju kramy abo co :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus ctrl+alt+v, ze ci to napise zavinac. Ak napise, tak netusim kde moze byt problem. Pripadne mozes pouzivat lavy shift+insert ako alternativu pre vkladanie.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

nenapise a sprava sa to rovnako... ak parkrat zbesilo (mozno) naraz macknem, tak napise

//autoeditácia príspevku (25 Nov 2012, 10:02)
rano vstanem a ctrlv funguje normalne...akurat teraz prave som silnejsie zatlacil ctrl a uz zase ctrlv nefunguje.. uz nechapem

//autoeditácia príspevku (25 Nov 2012, 10:05)
no nic, zapol som si sticky keys a budem fungovat takto
Napísať odpoveď