nefunkcny key na steam
-
cornflake858
Expert
nefunkcny key na steam
zdravim am takyto problem kupil som od jedneho chlapika cod black ops a pisal eze kluc neni pouzity tak som zobral sak stala iba 15eciek ne? a ked mi to doslo tak som zistil ze key sa uz pouziva.neda sa nejak zrusit aby mu to neslo?na emaily ani na sms-ky neodpoveda a mobil nedviha...
-
anyway
Light Star
Re: nefunkcny key na steam
Nie, neda. Mozes si akurat zobrat do buducna ponaucenie, ze nemas takto slepo doverovat cudzim ludom.
-
cornflake858
Expert
takze koncim s bazosom uz budem len predavat to je moje ponaucenie
Holt smola. Tipujem, ze na platby tam PayPal nepouzivaju. Myslim, ze je zbytocne ziadat s5 tie love. Na rozne poplatky das viac ked sa budes domahat pravdy.
Nejde o to, že si kupoval, ale ako si kupoval. Kupovať takéto veci a dohodnúť sa pri tom tak, aby obaja dostali to svoje, je dosť ťažké. Radšej si daj do budúcna pozor a nemusíš len predávať 
môžeš napísať na steam support s tým, že už nevieš login a heslo na účet, ale máš krabicu a key. možno ti ten acc dajú 
@Curuj: nerob si zneho prcu. Proti takym haj..m co oje....u musime bojovat 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm nefim pokail mas doma krabicu s kodom a cdckom tak staci ti jedna fotka aby ti daly komplet acc 
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2011, 23:40)
aj keby ti tu hru nedali ale jeho blokli uz aj to zato stoji hlavne ked tam ma hier viac
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2011, 23:40)
aj keby ti tu hru nedali ale jeho blokli uz aj to zato stoji hlavne ked tam ma hier viac
-
cornflake858
Expert
no to tam ma napr left 4 dead 2 tiez predaval a dost steam hier predaval...keb y sa mi podarili ho bloknut tak parada
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 7:17)
takze mam teda napisat na steam support?da sa pisat iba v anglictine?alebo aj v cestine?
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 7:17)
takze mam teda napisat na steam support?da sa pisat iba v anglictine?alebo aj v cestine?
písni na support, nič nemôžeš stratiť. a píš v angličtine
-
cornflake858
Expert
a co tam mam presne napisat? ze sa neviem prihlasit?alebo mam nefunkcny key?alebo ze mi niekto ukradol key?alebo co
Podla mna ti ho nedaju, ked mas iba key a nemas fotku krabice, tak od teba budu pytat meno z kreditnej karty ktorou bolo platene, pripadne adresu, atd.
Nemozu predsa na poziadanie odoberat ucty na zaklade jedneho kluca, ktory sa da ziskat v podstate kdekolvek.
Radsej by som upozornil bazos, ze je to podvodnik a nech mu zatrhnu vsetky inzeraty, pripadne zistia jeho adresu. Mohol by si aj skusit zohnat ludi, ktorych okradol tiez a ked sa skoda vysplha na dostatocnu vysku, tak sa tym bude zaoberat aj policia (ale to je asi malo pravdepodobne, ked na jednom cloveku "zarobi" 15€).
Nemozu predsa na poziadanie odoberat ucty na zaklade jedneho kluca, ktory sa da ziskat v podstate kdekolvek.
Radsej by som upozornil bazos, ze je to podvodnik a nech mu zatrhnu vsetky inzeraty, pripadne zistia jeho adresu. Mohol by si aj skusit zohnat ludi, ktorych okradol tiez a ked sa skoda vysplha na dostatocnu vysku, tak sa tym bude zaoberat aj policia (ale to je asi malo pravdepodobne, ked na jednom cloveku "zarobi" 15€).
-
cornflake858
Expert
mam doma celu krabicu aj cd obal manual cislo vsetko proste mam aj adresu ale co s tym vyriesim
nefunkcny key na steam
Napis im ze si si kupil hru a nesiel ti key. Daj im fotku celej krabice + media + keyu