Nefunkcny system pred a aj po formate

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Nefunkcny system pred a aj po formate

Príspevok od používateľa heker »

Kamarat mi doniesol PC, ze mu nefunguje. Zapol som PC a pisalo, ze nenaslo subor windows/system32/drivers/system (alebo tak nejak je ta cesta, proste registre Windowsu). Tak som pouzil obnovu pri instalacii systemu, ale neuspesne. Pouzil som konzolu pri instalacii, ale disk C: bol cisty, resp. nepristupny. Tak som dal disk do mojho PC a hned nabehol chkdsk a zacal to opravovat. Aj tak ten disk nesiel u mna v PC. Preto som teda vymenil disk, kamarat mi dal stary 20GB disk a isiel som instalovat Windows. Nahodil som tam XP SP3 cz, nainstaloval a isiel som pracovat. System zamrzal, explorer sa restartoval, tak som si povedal, ze to by mohlo byt sposobene po instalacii alebo co. Tak som to siel restartovat a opat ta ista chyba, ze nemohlo najst dany subor (s registrami) a po stlaceni klavesy sa restartuje PC. Neverim tomu, ze 2x odisiel disk, MemTestom86 som prebehol pamate a nenaslo ziadnu chybu.

Ide o starsi PC s 512MB RAM, AMD XP (tusim 2400+), su tam dve dvd napalovacky a tak podobne... Teraz mi to pripada ako chyba dosky, mozno IDE radica, procesora alebo co.

Vie niekto poradit kde by mohol byt problem, co skusit, co a ako mam otestovat a tak podobne? Dakujem za rady.
Napísať odpoveď