Nehody vsetkeho typu...
Nehody vsetkeho typu...
Nenasiel som ziadnu podobnu temu. Ak uz je taka neaka, sorry
Ale i tak by ma strasne zaujimalo, ci ste sa stali uz niekedy ucastnikom neakej nehody. Mam na mysli nehody ci uz automobilove, alebo nehody z bezneho zivota .... Strasne by ma zaujimaly Vase pocity, okolnosti a tak podobne... a myslim, ze nielen mna 
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
K automobilovim zatial dve a uz dalsiu nechcem.
1. Moc si ju nepamatam ked som mal asi 12 v Povazskej Bystrici na tej 4 prudovke cyklistka sa rozhodla odbocit malal nejaky discman alebo take nieco na usiach a tak nevnimala. Tatko to strhol a zrazu sme sa ocitli mimo cesty nasa Felda bola na sracky rozflakana proste srot este dodnes mam jazvu pod kolenom
/ nohou som odrazil kolecko na stelovanie sklonu sedacky
/ inak v poho.
2. Ked som robil autoskolu protiiduci tipek odbocoval do lava a zbadal ma na poslednu chvilu tak zastavil a babenka co isla za nim to neubrzdila a bum. Rana ako z dela nepovedal by som ze plasty daju taku ranu. Dve Fabie jedna zadny naraznik druha predny.
Nikomu sa nic nestalo nakoniec sa dohodli. 
1. Moc si ju nepamatam ked som mal asi 12 v Povazskej Bystrici na tej 4 prudovke cyklistka sa rozhodla odbocit malal nejaky discman alebo take nieco na usiach a tak nevnimala. Tatko to strhol a zrazu sme sa ocitli mimo cesty nasa Felda bola na sracky rozflakana proste srot este dodnes mam jazvu pod kolenom
2. Ked som robil autoskolu protiiduci tipek odbocoval do lava a zbadal ma na poslednu chvilu tak zastavil a babenka co isla za nim to neubrzdila a bum. Rana ako z dela nepovedal by som ze plasty daju taku ranu. Dve Fabie jedna zadny naraznik druha predny.
raz sa mi stalo, ze som isiel na bike-u z kopca a odtrhla sa mi sedacka... nic vazne ima ma oplieskalo fajne o cestu, spaleny jeden strucik zadku a par dni ma bolela ruka( jedol som akurat jablka)
zatial sa mi nestalo nic take vazne ze by som mal nieco dolamane, alebo stichy (klop-klop , po dreve) ale pad zo stromu bol kedysi bezny, raz som si nabil aj to najvzacnejsie medzi nohami o roh suda(mal som cca 4-5 rokov)
a tak ... za cias detstva toho bolo vela
kde su tie casy 
zatial sa mi nestalo nic take vazne ze by som mal nieco dolamane, alebo stichy (klop-klop , po dreve) ale pad zo stromu bol kedysi bezny, raz som si nabil aj to najvzacnejsie medzi nohami o roh suda(mal som cca 4-5 rokov)
a tak ... za cias detstva toho bolo vela
-
p4ra
Redeemer
1. Ako 7 rocny asi? Nepamatam si presne. Som vyliezol na taku bednicku, lebo som sa chcel spytat nieco kamaratky, kt. ukladala nieco v kupelni. V tej chvili sa to podmnou smyklo. Padol som z balkona a praskol som si chrbticu. Mal som stastie, ze som neostal na invalidnom voziku. Necitil som ziadnu bolest, vsetko si pamatam, este aj, ako ma brali do nemocnice. Mal som sadru na tele, doslova od krku po panvu po dobu 5 tyzdnov. Nemohol som chodit, sediet nic - proste 5 tyzdnov nic nerobenia, len lezania. Nastastie, sa mi to vyborne zahojilo. Ale ked mi dali dole sadru, nevedel som chodit, tak sa zlakli vsetci, ze som proste aj tak ochrnul, ale to boli len oslabene svaly. Po rehabilitaciach som to ale zvladol a vsetko bolo OK. Mal som naozaj velke stastie a verim, ze pri mne stal aj Sv. Anton, kedze som veriaci. A verim to len preto, lebo mal som jeho zlaty privesok na retiazke. Ale ked ma nasli na zemi, mal som ho otoceny na chrbtici. Mozno to bolo stastie, mozno nie, ale som rad, ze som zdravy.
2. 2 roky dozadu sa to asi stalo. Mal som strasnu autohavariu s najlepsim kamaratom. Den pred maturitami sme isli k dalsiemu kamaratovi, kt. od NZ byva asi 20km. Ja si pamatam, len, ze som pisal SMSku, oni dvaja sa asi pretekali a proste nieco sa stalo, kamarat, kt. soferoval v aute, v kt. som sedel sa zlakol (neskuseny sofer, ledva dostal vodicak), dupol na brzdu, zbesilo tocil volantom, isli sme cez 150km/h a vyleteli sme do pola. Podla slov ludi, co to videli sme spravili asi 6 kotrmelcov s tym, ze auto sa otacalo vo vzduchu a dopadli sme na zem. Akoby dalsim zazrakom, ani jednemu sa absolutne nic nestalo. Ani jediny skrabanec na tele. Ale strecha na strane spolujazdca ma takmer zabila. Bola maximalne mozne nizko, tesne nad mojou hlavou. Auto sme rozbili na totalku. Som presvedceny, keby to nebola Skoda Octavia, ze by som tu teraz tento prispevok nepisal.
Tak toto su moje asi 2 najhorsie nehody, ake som v zivote zazil. Dufam, ze sa mi nikdy nic podobne nestane a ani vam. A hlavne, davajte si pozor v autach, su zradne - neprecenujte seba, ale hlavne, neprecenujte moznosti vasho auta.
Okrem toho som mal zopar zlomenin ruk, prstov, nejake skrabance, otrasy mozgu (z hokeja) a pod., ale tomu hore sa nic z toho ani nahodou nepriblizi.
2. 2 roky dozadu sa to asi stalo. Mal som strasnu autohavariu s najlepsim kamaratom. Den pred maturitami sme isli k dalsiemu kamaratovi, kt. od NZ byva asi 20km. Ja si pamatam, len, ze som pisal SMSku, oni dvaja sa asi pretekali a proste nieco sa stalo, kamarat, kt. soferoval v aute, v kt. som sedel sa zlakol (neskuseny sofer, ledva dostal vodicak), dupol na brzdu, zbesilo tocil volantom, isli sme cez 150km/h a vyleteli sme do pola. Podla slov ludi, co to videli sme spravili asi 6 kotrmelcov s tym, ze auto sa otacalo vo vzduchu a dopadli sme na zem. Akoby dalsim zazrakom, ani jednemu sa absolutne nic nestalo. Ani jediny skrabanec na tele. Ale strecha na strane spolujazdca ma takmer zabila. Bola maximalne mozne nizko, tesne nad mojou hlavou. Auto sme rozbili na totalku. Som presvedceny, keby to nebola Skoda Octavia, ze by som tu teraz tento prispevok nepisal.
Tak toto su moje asi 2 najhorsie nehody, ake som v zivote zazil. Dufam, ze sa mi nikdy nic podobne nestane a ani vam. A hlavne, davajte si pozor v autach, su zradne - neprecenujte seba, ale hlavne, neprecenujte moznosti vasho auta.
Okrem toho som mal zopar zlomenin ruk, prstov, nejake skrabance, otrasy mozgu (z hokeja) a pod., ale tomu hore sa nic z toho ani nahodou nepriblizi.
-
Traktorista
Guru
bud rad, nechcel by si, co som mal jaTraktorista napísal:ja? no, zatial nic vazne,...
po tom co som si tu precital tak vazne vsetko uplne prkotinky,...
to ja som sa ako maly zasran hral s bratom no a bol som na skrini cca. 180 cm vyska no a chcel som skocit dole lenze som sa smykol a hlavou som si to nasmeroval oproti posteli. celkom v pohode som dopadol skoro tyzden hrca a 5 stichov. no a este na kolieskovych korculiach sa mi stane ze zle skocim a narazim si marhule. dost neprijemne
p4ra: on to myslel tak ze jemu sa stavaju len prkotinky narozdiel od tych co sem pisali.
p4ra: on to myslel tak ze jemu sa stavaju len prkotinky narozdiel od tych co sem pisali.
p4ra: k tej druhej nehode: preto sa oplati nosit pasy, vela ludi to nechape ale pas je kua dobra pomoc, aj mojmu bratovi to zachranilo zdravie ked mal nehodu a tiez jednemu kamaratovi ktory sedel v aute a to sa asi 100 metrov kotulalo...
inak ja som nezazil nic take vazne, vsetko bolo ltt
raz kamos zletel asi z 5 metrovej vysky na hlinu, o 10 cm hlavou minul zeleznu tyc od plota a potom bol trosku mimo ale vsetko bez kvapky krvi. A ja som raz narazil s mojou BMX do protiiduceho auta(islo pomaly, bolo to v dedine), preletel som ho, sadol na bike a isiel kludne dalej. Tiez bez zranenia.
inak ja som nezazil nic take vazne, vsetko bolo ltt
-
ganja_rk
Medium Star
havaria autom ked nam auto nedalo prednost(na tom istom mieste nabural este aj otco o 2roky neskor ked tiez nejaky blazon nedal prednost),nastastie sa mi nic nestalo len trochu doudierany ale supa to bola dobra a este raz v zime ked oco neudrzal kolesa v kolajach a vyletel z nich a ja som sedel v zadu za spolujazdcom a mal som opretu hlavu o dvere,tak presne tou castou sme narazili do stromu,nastastie ani skrabanec som nemal,ani otras mozgu nic
a take ako zlomenina malicku na lavej ruke,palca na lavej nohe
raz som sa skoro zabil ked som utekal cez byt a potkol som sa o prah,preletel cez celu sirku chodby a asi 5cm od rohu dreveneho obkladu co bol na stene som zastal,kolena rozbite ale nastastie hlavou som nikde nenarazil
to su take moje mensie nehody
a take ako zlomenina malicku na lavej ruke,palca na lavej nohe
raz som sa skoro zabil ked som utekal cez byt a potkol som sa o prah,preletel cez celu sirku chodby a asi 5cm od rohu dreveneho obkladu co bol na stene som zastal,kolena rozbite ale nastastie hlavou som nikde nenarazil
to su take moje mensie nehody