nejde mi tlačiaren - problém

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

nejde mi tlačiaren - problém

Príspevok od používateľa Viko6 »

Cawte

Mám taký problém že mám tlačiaren EPSON DX4000 Series ale nemám inštalačne cd ktoré som stratil takže mi to nejde pýta mi to cd. A ja som skúšal tie drivery stiahnut z netu ale postahoval som toho dost vela a aj tak mi to nejde, vždy to isté, dokonca mi tu v liste vpravo vybehlo aj viac okienok kde mam že EPSON Stylus DX4000 series 6, potom 4 atd, to ked som stahoval tie drivery ale proste tie isté okienka a nedása to ani dat preč ale to by nebol až taký problém, problém je s tým že tá tlačiaren nejde, farba by tam mala byt, ale nedása ani pozriet či je lebo vypíše že komunikaciu stratilo či čo nenajde to, káble sú zapojené jak by mali byt takže neviem čo robit. Viete dakto poradit ?

Dakujem.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nejde mi tlačiaren - problém

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

skús ju nainstalovať nanovo.. a inač aký maš OS?...veď samotné XP by to už malo zmaknuť v pohodičke...
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

D_I_C_K napísal:skús ju nainstalovať nanovo.. a inač aký maš OS?...veď samotné XP by to už malo zmaknuť v pohodičke...

Ako myslíš že nanovo ? mám XP no problém je to že na tomto pc to nešlo ked som stiahol s netu drivery ale ked som to skusil na noteboku tam to šlo a nechapem prečo ked tento pc je ovela vykonejší..
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Denco »

Teraz si ma pobavil :lol: To, či si PC dokáže nainštalovať ovládače alebo nie, vôbec nezáleží na jeho výkone.
Posťahoval si toho dosť veľa, a to bude asi ten problém. Odinštaluj úplne celú tlačiareň v správcovi zariadení. Potom ju pripoj k PC a skús chvíľu počkať, či si ovládače nenainštaluje sám. Pokiaľ sa nič nestane, skús nainštalovať toto stiahnuť a nainštalovať tento http://esupport.epson-europe.com/FileDe ... &id=324678
Inak aký máš na notebooku OS?
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Denco napísal:Teraz si ma pobavil :lol: To, či si PC dokáže nainštalovať ovládače alebo nie, vôbec nezáleží na jeho výkone.
Posťahoval si toho dosť veľa, a to bude asi ten problém. Odinštaluj úplne celú tlačiareň v správcovi zariadení. Potom ju pripoj k PC a skús chvíľu počkať, či si ovládače nenainštaluje sám. Pokiaľ sa nič nestane, skús nainštalovať toto stiahnuť a nainštalovať tento http://esupport.epson-europe.com/FileDe ... &id=324678
Inak aký máš na notebooku OS?
na notebooku mam XP myslím že tiež :-) no hej trocha som sa sekol :D ale chcel som tým naznačit že nieje najmenší dôvod k tomu aby to na tomto pc nešlo ked to ide na notebooku, inak na niakych starych pc by nešla možno takato novsia tlaciaren :-) No dobre skusim to teda potom niekedy .... diky

//autoeditácia príspevku (01 Máj 2011, 16:25)
A vyskytol sa další problem .... nejde nám modrá farba v tlaciarni a pritom sme tam dali novu, viete niekto nieco nato poradit ?
Napísať odpoveď