Ahojte. Nainstaloval som si new windows SP3 a neviem preco mi nejde na jednom repraku zvuk...dosku mam asus... neviete aky ovladac by som si mal dat? dakujem
//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2008, 19:39 )
viete mi pls poradit? len na jedno repraku mi nejde zvuk, co mi ine ostava? len preinstalovat alebo to nejak fixnut? plsss help
//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2008, 20:43 )
zistil som si aky typ mam dosku
ASUS MSI KT4V (MS-6712)
zvukovka
Realtek ALC650 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI
nejde zvuk
Nie. Vazne. Nieje to koli reprakom ale koli zvukovke a driverom resp. Windowsu SP3. 
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 17:01 )
No takze som si dal spat stary win na ktorom by mali v pohode bezat repraky. A zistil som ze pravdepodobne bude chyba v reprakoch (v repraku).. Zapojil som si do kompu sluchatka a tam mi hraju obe strany dobre takze asi je chyba v reprakoch v nejakom kontakte alebo co..lebo mi ten jeden reprak strasne chrci, susti.Takze windows mam dobry, ten ktory som mal aj predtym.. neviem si predstavit v com bude chyba
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 17:01 )
No takze som si dal spat stary win na ktorom by mali v pohode bezat repraky. A zistil som ze pravdepodobne bude chyba v reprakoch (v repraku).. Zapojil som si do kompu sluchatka a tam mi hraju obe strany dobre takze asi je chyba v reprakoch v nejakom kontakte alebo co..lebo mi ten jeden reprak strasne chrci, susti.Takze windows mam dobry, ten ktory som mal aj predtym.. neviem si predstavit v com bude chyba