nejde zvuk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sanchez0072
Novice
Novice

nejde zvuk

Príspevok od používateľa sanchez0072 »

Takze mam notebook Toshiba Satellite L40 a prave som si konecne preinstaloval windows s Visty na XP. ALE nejde my tam zvuk. nainstaloval som si setky mozne zvukove kodeky aj ovladace a stale nist. Ale systemove zvuky idu. co s tym??? :cry: :?
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nejde zvuk

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

sanchez0072 napísal:Takze mam notebook Toshiba Satellite L40 a prave som si konecne preinstaloval windows s Visty na XP. ALE nejde my tam zvuk. nainstaloval som si setky mozne zvukove kodeky aj ovladace a stale nist. Ale systemove zvuky idu. co s tym??? :cry: :?
Cize zvukovku mas nainstalovanu správne? Poprípade podobný problém som mal na NB ASUS, kde si najprv musel nainstalovat jeden program a potom druhý v správnom poradí.
sanchez0072
Novice
Novice

akurat ze newem co ju mam nainstalovanu:D ja tu mam setky mozne ovladace a nist nejde:D
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

sanchez0072 napísal:akurat ze newem co ju mam nainstalovanu:D ja tu mam setky mozne ovladace a nist nejde:D
Však si klikni na správcu zariadení a pozri sa ci tam je ta zvukovka, a ci pracuje správne
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

nie je dobre mat ani vela kodekov, potom sa navzajom akurat rusia a spomaluju system.. a ten zvuk: odinstaluj ovladace zvukovky, najdi najnovsie na nete a nainstaluj
sanchez0072
Novice
Novice

pise mi ze zariadenie nieje mozne spustit ked si kliknem na "zvuky a zariadenia" a dam vlastnosti driveru. Sak som to aj tak skusal ze som setky odinstaloval a dal som tam normalny a nist
Napísať odpoveď