nenacitanie netu
nenacitanie netu
Zdravim,
Vedel by mi pls niekto pomoct.
Dnes po zapnuti pc som si klasicky pustil net cez mozillu ale stranka ostala biela a tvary sa ako by sa snazila nacitat stranku ale k stranke sa nepripoji to iste robi aj IE a tiez bezvysledne.
Kontaktoval som aj upc ale z ich strany je vsetko v poriadku.
jedinu zmenu,ktoru som robil od vcera je prechod z eset 7 na 8
ale ani po vypnuti esetu som sa nepripojil na stranku.
co sa tyka pripojenia tak to mi pc hlasi ako v poriadku.
Na Nb a mobile net ide bez problemov
Dakujem
Vedel by mi pls niekto pomoct.
Dnes po zapnuti pc som si klasicky pustil net cez mozillu ale stranka ostala biela a tvary sa ako by sa snazila nacitat stranku ale k stranke sa nepripoji to iste robi aj IE a tiez bezvysledne.
Kontaktoval som aj upc ale z ich strany je vsetko v poriadku.
jedinu zmenu,ktoru som robil od vcera je prechod z eset 7 na 8
ale ani po vypnuti esetu som sa nepripojil na stranku.
co sa tyka pripojenia tak to mi pc hlasi ako v poriadku.
Na Nb a mobile net ide bez problemov
Dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: nenacitanie netu
net sa nepúšťa cez mozillu, ani cez IE. Radšej napíš či ti net ako taký ide (ping, iné stránky...) a trošku bližšie špecifikuj problém. Iné stránky idú? Reštart routra si skúšal? Pripojenie káblom alebo wifi?
Nenacita mi ziadne stranky ako som doplnil do textu na nb a mobile vsetko ide na nb aj dana mozilla nacita stranky ale tu nic.
Cez centrum rieseni som odpojil a pripojil adapter tiez nic.
V upc mi potvrdili ze upload a download ide v poradku
Pc na ktorom je nefunkcny net je cez kabel.
Cez centrum rieseni som odpojil a pripojil adapter tiez nic.
V upc mi potvrdili ze upload a download ide v poradku
Pc na ktorom je nefunkcny net je cez kabel.
vies nieco opingat? da ti vobec ipecku?
Beardie mozes mi pls poslat na navod ako to opingovat ci najst ipcku?
Skusil som este odinstalovat sietovy kartu a restartnut pc ale nic,dokonca ked odpojim adapter tak strana ktora sa nacita ani nevypise ziadne sietovr pripojenie len sa dalej nacitat
Skusal som aj malvevare antimalvare ale pri scene si to ziadalo aktualizaciu ked som dal vypisalo mi to ze sa neda pripojit ja server neviem ci vam to pomoze a to iste pri este dam aktualizaciu a snazi sa spojit so serverom a nic.
Este 1 vec ked vypnem stranku tak automaticky ostava firefox zapnuty v spravcovy uloh a ked otvorit znova firefox uz to neni mozne pokial ho v spravcovi nezrusim
Centrum riesenia mi hadzal mozny problem s kablom ze je mozno poskodeny ale svieti a vyzera ze funguje
Skusil som este odinstalovat sietovy kartu a restartnut pc ale nic,dokonca ked odpojim adapter tak strana ktora sa nacita ani nevypise ziadne sietovr pripojenie len sa dalej nacitat
Skusal som aj malvevare antimalvare ale pri scene si to ziadalo aktualizaciu ked som dal vypisalo mi to ze sa neda pripojit ja server neviem ci vam to pomoze a to iste pri este dam aktualizaciu a snazi sa spojit so serverom a nic.
Este 1 vec ked vypnem stranku tak automaticky ostava firefox zapnuty v spravcovy uloh a ked otvorit znova firefox uz to neni mozne pokial ho v spravcovi nezrusim
Centrum riesenia mi hadzal mozny problem s kablom ze je mozno poskodeny ale svieti a vyzera ze funguje
Prikazovy riadok a tam napisat: ping www.sme.ak
prikazovy riadok otvoris tak, ze stlacis win+r, napises cmd a odentrujes
Hojko.com to ma asi bloknute. Net ti ide, aj dns v pohode prelozilo adresu. Skus zmenit dns v nastaveni sietovky na 8.8.8.8 a 8.8.4.4, mozno pomoze. Pripade odinstaluj cely Eset.
Takže spravil som ping vid obrazok
Skusal som zmenit aj dsn a nic
Nakoniec som odinštaloval eset a ide to, vždy keď dám novu verziu esetu tak mi to spraví dačo s PC, uvidíme čo sa stane keď eset preinštalujem.
Vďaka za pomoc chalani
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2014, 15:31)
A zas to nejde hned ako nahodim eset spat do systemu tak to po zapnuti pc nejde
Nakoniec som odinštaloval eset a ide to, vždy keď dám novu verziu esetu tak mi to spraví dačo s PC, uvidíme čo sa stane keď eset preinštalujem.
Vďaka za pomoc chalani
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2014, 15:31)
ateista napísal:Takže spravil som ping vid obrazok
Vďaka za pomoc chalani
A zas to nejde hned ako nahodim eset spat do systemu tak to po zapnuti pc nejde