nereaguje displej Samsung S5230 "Star"

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

nereaguje displej Samsung S5230 "Star"

Príspevok od používateľa CheZteR »

caute, to ze mi tento telefon pravidelne mrzne, restartuje sa sam od seba a blbne kedy sa mu zachce som si uz za rok zvykol
ale ze mi kompletne prestane reagovat displej to sa mi vcera stalo prvy raz
no neprestal reagovat uplne, reaguje asi o 3cm nizsie ako by mal,/ cize pre predstavenie si situacie ak by som mal na displeji klavesnicu a stlacil by som 1 tak mi na displeji stlaci 7/ a vysledok toho celeho je taky ze sa neviem dostat ku tlacidlam na vyvolanie menu lebo su plne dole na displeji, mobil inak funguje bez problemov, smsky mi pridu, hovori prijimam, aj volám...
vcera som ho nechal doma cely den tak s vybranou baterkou a ked som prisiel domov a skusil som ho tak uz isiel normalne...sam od seba...a prave teraz...zasa sam od seba to zacalo blbnut znova....

nestalo sa to uz niekomu z vas?

na nete som nasiel kopu ludi s tymto problemom, vraj pomoze najnovsi FW

EDIT O PAR MINUT

no telefon mi uz zase funguje tak ako ma :D ja tomu nechapem, neviete co tomu moze byt? bude mi dost neprijemne ak sa mi toto stane znova a nahodou nebudem mat po ruke nahradny telefon...
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: nereaguje displej Samsung S5230 "Star"

Príspevok od používateľa h.olub »

ked je v zaruke tak uz davno mal byt v servise, ked nie tak tam hod novy FW ked vies ako aby si to este viac nepokazil :P
Genetix
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: nereaguje displej Samsung S5230 "Star"

Príspevok od používateľa Genetix »

mal som ten isty problem a reklamoval som ho :) zapal som mobil, chcel dat pin kod jednicku a slahlo mi 7 :D
Napísať odpoveď