nereaguje pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xerox422
Medium Expert
Medium Expert

nereaguje pc

Príspevok od používateľa xerox422 »

Dobrý den,
Dnes som zapol pc a hned uz ako nabehla plocha, pc 2x zapípal a cpu pracoval aj s hdd v jednom kuse a neprestával ani po 10kach minutách. Reštartol a dal som núdzový režim, hned som dal scan s antivírom ale nič sa s tým nevyriešilo.zistil som ze aawservise.exe neustále bral cpu a pamat tak som ho vymazal. A teraz ked zapnem pc tak nereaguje na nič - neviem nič spustit, otvorit ale myš ide. Už si neviem rady ze co je s tým. Teda sa obraciam na toto forum ohladom rady, pomoci.
PS: toto som napisal v nudzovom režime inak pc nereaguje a reinstal windows-u xp nepríchadza do uvahy
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: nereaguje pc

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

neviem, ci to pomoze aby si vobec rozhybal PC, ale skus preinstalovat ad-aware, lebo si zmazal jeho cast.
xerox422
Medium Expert
Medium Expert

Neviem preinstalovat ani odinstalovat ad aware, pomoze ked ho vymazem v program files?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

nepomoze, lebo ostane v registroch. skus nejaky uinstaller, aspon na odstranenei ako tak, aby so ho mohol nainstalovat opat
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

nepomože ti ani obnova systému? kedy si ad aware instaloval?
cuciny
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cuciny »

ahojte ja na odinštalovanie používam už len program revo unistaller pro ktorý odsrtáni aj registy (odstráni soft úplne) vymaže aj všetky zložky,register a všetky súvisiace súbory a bezpečne z vytvorenou zálohou :)
http://www.revouninstaller.com/revo_uni ... nload.html :smt006
xerox422
Medium Expert
Medium Expert

vikko78 napísal:nepomože ti ani obnova systému? kedy si ad aware instaloval?
obnavu systemu som skusal aj 2x ale nakonec vypisalo ze sa mu nepodarilo obnovit. A ta situácia vznikla aktulizaciou ad aware den pre tym a nedal som hned reštartovat pc, hovoril som si šak zajtra ho zapnem a bude po reštarte.

//autoeditácia príspevku (04 Dec 2010, 16:02)
TEn program mi odinstaloval ad aware ale nič sa s tým nevyriesilo. POdla mna je niekde chyba, lebo ked nabechne plocha tak 2x zapípa. čo by to mohlo robit? že by HW chyba? tento pc už ma min. 5,5 roka - 6,5 roka presne neviem už. Lebo už asi rok robi to že ked ho zapnem na bedni tak nezačne ziadny boot a mal by raz pípnut a nič take nerobí vacsinou tak potom dam reset.
Napísať odpoveď