NEROZUMIEM...!
tak myslim ze nech si akokolvek hambliva tak take "ahoj" zvladnes a aj ak neodzdravi alebo nieco pod zem sa neprepadnes a povies si ze si skusilalittleSgirl napísal:ouu ste mi dali!......jaa som to uz skoro brala za uzavretu kapitolu...ale dala som to tu pretoze aj ked sa pokusam riesit nieco s inym tak nemozem zabudnut na......
...a no viem emancipacie a pod., davam za pravdu ale nikdy mi z mozgu nevymazete info ze zacat ma muz!
....a dalej tym ze som to brala za ciastocne uzavrete myslela som ze uz vazne nema zaujem, a ze akykolvek krok bude vyzerat trapne a nutene!
...hm ale vazne ste ma nakopli a asi s tym nieco urobim. ale neviem pretoze som dooost hambliva! hmm.
to je vekom . uplne suhlasim .. ale holka ma 15 ... to ju prejde skor ci neskor si ujasni hadam prioritimi-chau napísal:Najkor nic nerobia, potom sa staziju ze to nieco zaniklo a odvolavaju sa na muzsky mozog...kriste pane na nebi, zeny nevedia co chcu, neprestanu kym to nedostanu, ak to dostanu nevedia ci to bolo to co chceli, alebo ak nieco chcu tvaria sa ze nic a potom lutuju... hlavne ze muzska logika je ta zvratena.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja síce (obvykle) nie, ale zas nespĺňam podmienku a s pasívnym stavom som viac-menej spokojný (viem nemám sa zas čím tak chváliťbolek napísal:Mňa by zaujímalo, koľko z vás, čo píšete, že keď niečo chceš, treba ísť za tým, sa naozaj podľa tohto riadia.
-
midnight_man
Guru
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
littleSgirl
Amateur
neviem cim to je ale mas uplnu pravdu. charakterizoval si zensky mozog! hm ak nie zensky tak aspon moj....thanks za analiizu:)mi-chau napísal:Najkor nic nerobia, potom sa staziju ze to nieco zaniklo a odvolavaju sa na muzsky mozog...kriste pane na nebi, zeny nevedia co chcu, neprestanu kym to nedostanu, ak to dostanu nevedia ci to bolo to co chceli, alebo ak nieco chcu tvaria sa ze nic a potom lutuju... hlavne ze muzska logika je ta zvratena.
-
last_knight
Light Professional
ja, bez risku nie je vyhrabolek napísal:Mňa by zaujímalo, koľko z vás, čo píšete, že keď niečo chceš, treba ísť za tým, sa naozaj podľa tohto riadia.
k veci:
- no bud si ho nezaujala, nebola si ako si ta predstavoval (nebola si podla jeho vysnivaneho modelu),
- bud len skusal, ci ta dokaze namotat,
- alebo nema dostatok odvahy, aby pokracoval
takze sa ponuka niekolko rieseni:
- kaslat na to a pokracovat,
- nenechat to tak a povedat mu co si o tom myslis,
- alebo urobit krok ku vztahu.